עבור לתוכן

התאמת מעבד לכרטיס מסך בכדי למנוע צוואר בקבוק.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה, אני מעונין ליקנות את הכרטיס מסך ati r290x, דיברתי עם חבר והוא אמר לי שהמעבד שלי חלש מידי בשביל הכרטיס ואני צריך להחליף אותו אז קודם כל אני משתמש ב i7 930 2.8 ועם 6 גיגה ראם של קינגסטון שעובדים על 1600 והלוח אם הוא ga-x58a ud7

אני צריך שתעזרו לי להתאים את המחשב לכרטיס מסך ati r290x

עד עכשיו השתמשתי ב hd5970 שנשרף שסחב את המשחקים בצורה טובה.

אז מה יתאים לכרטיס ומה לא? ואם צריך להחליף חלקים בכדי למהוע צוואר בקבוק אנא ציינו את שמות החלקים אני יודה לכם מאוד.

תודה רבה.

פורסם

איזה מסך יש לך?

למה אתה לא עושה אוברקלוק למעבד? מהירות של 2.8ghz מגבילה מאוד ובטוח יהיה צוואר בקבוק עם 290.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש במסל 21 אינג של סמסונג, מה אני צריך להחליף בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק? איזה מעבד?

פורסם

מה הרזולוציה?

למה אתה לא עושה אוברקלוק למעבד?

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה היא 1920x1080.

אני לא מבין בחשבים אני לא יודע איך עושים אוברקלוק ולפי מה שהבנתי צריך ליקנות קירור וכאלה, אני מעדיף לשדרג למשהו יותר מתקדם .

אני גם לא נמצא הרבה בבית.

שמע אני צריך המלצה למעבד שירוץ טוב עם הכרטיס מסך, וגם מה לגבי הלוח אם, זיכרונות זה לא יפריע לכרטיס מסך לתפקד כמו שצריך?.

תודה רבה.

נערך על-ידי Ran21
תיקון שגיאות

פורסם

דבר ראשון 290X זה אוברקיל למסך FHD אחד. אם היית עושה אוברקלוק היית יכול לקחת כרטיס מסך כמו R9 290 או GTX 780 ויהיה צוואר בקבוק קטן (אבל גדול יותר ככל שהמשחק מבוסס מעבד). אם אתה לא עושה אוברקלוק לא יעזור אם תחליף מעבד המקסימום שתוכל לשים בלי צוואר בקבוק זה משהו כמו GTX 660. בכל מקרה תרשום את הפרט המלא של המחשב כולל ספק וקירור של המעבד.

תשקול אם לעשות המהרה שלא תעלה לך כסף (אולי רק קירור טוב יותר) לבין להחליף את כל המחשב.

נערך על-ידי ABL

פורסם
  • מחבר

למה שזה לא יעזור? מה עוד צריך להחליף בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק הרי מה שיעכב תכרטיס מסך יהיה המעבד לא? ולמה שאני יהיה חייב לעשות עובר קלוק ראיתי כרטיסים עם 3.6 הרץ וכדומה אתה בא להגיד לי שזה לא מספיק? למה לא ליקנות אחד כזה ולסיים תעניין .

ואחי אין לי איך לתת לך תמפרט הצמלא אני חוזר מהצבא פעם בחודש אני יודע שהספק שלי מספיק חזק 750 ואין לי קירור מטורף.

אני לא הבנתי למה חייב לעשות אובר קלוק תולמה זה עדיף מלקנות מעבד חדש, תודה

פורסם

אמרתי לך כבר אין מה להחליף כדי שלא יהיה צוואר בקבוק. מה זה כרטיס עם 3.6 הרץ?

שוב אני יגיד לך המעבד שלך על 2.8ghz וזה נמוך מידי ויגרום לצוואר בקבוק, רק אם תעשה OC למשהו בסביבות ה4ghz הצוואר בקבוק לא יהיה משמעותי כל כך. אם אתה לא רוצה לעשות OC תקנה מחשב חדש.

פורסם

אתה טועה לגמרי. בחלק מהבדיקות הוא מומהר לתדר של 4ghz שם רואים תוצאות טובות. חוץ מזה הכרטיס מסך הוא GTX 670 כרטיס על גבול הצוואר בקבוק, אם היו בוחנים עם GTX 780 היית רואה הבדל גדול בהרבה.

נערך על-ידי ABL

פורסם
  • מחבר

תקשיב אני לא מבין מה אתה מנסה להסביר פה אתה אומר לי או שתעשה אובר קלוקלמחשב שלך למעבד או שתקנה מחשב חדש ואני לא מבען למה לא פשוט ליקנות מעבד חזק וחדש יותר ולמה לעשות לנוכחי הישן אובר קלוק למה ליקנות מחשב חדש?

אתה אומר שגם במעבדים החדשים צריכים לעשות אובר קלוק?

פורסם

אתה טועה בענק זה שבדקו עם 670 זה לא אומר שהניצול של המעבד היה ב100 אחוז ושעם כרטיס חזק יותר הוא לא היה מתמודד אינטל בדורות האחרונים לא שיפרו בהרבה את המעבדים מבחינת ביצועים אלה יותר את צריכת האנרגיה

נערך על-ידי none77

פורסם

לא.. אתה טועה בענק, כל עוד המעבד על 2.8ghz אין על מה לדבר.

Ran21 אין מעבד חזק יותר שאפשר לשים אצלך שתקבל הבדל משמעותי, זו תושבת ישנה. מה הבעיה לעשות OC?

נערך על-ידי ABL

פורסם

abl ב 4GHZ עם המעבד שלו אני בספק גדול אם יהיה צוואר בקבוק עם 290X , אני עם זוג 6970 (שזה אפשר לומר 7970 יחיד) בכל המשחקים שאני משחק הכרטיסים הם צוואר הבקבוק.

לדוג' bf4 במולטי על אולטרה ללא AA שרת של 64 מלא המעבד על 70 אחוז.

פורסם

אתה לא קראת טוב מה שרשמתי וחזרתי שוב ושוב - אם הוא יעשה OC יהיה בסדר, אם לא כן יהיה צוואר בקבוק זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים