פורסם 2014 במרץ 2111 שנים שלום ,יש לי ווינדוס 8 , ניסיתי להפעיל את התוכנות BABYLON + ADOBE בתאימות לווינדוס 7 וגם זה לא הצליח , נסיתי לשנות את OCR 100% ובנוסף גם השתמשתי במדריך : https://support.babylon.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/140/0/what-do-i-do-if-babylon-10-ocr-fails-to-read-pdf-text-in-acrobat-readerוכלום התוכנה לא מתרגמת מילים ספציפיות שאני רוצה ב PDF,מה ניתן לעשות כדי לסדר את הבעיה ?תודה רבה ,שבת שלום . נערך 2014 במרץ 2111 שנים על-ידי moshebit
פורסם 2014 במרץ 2911 שנים מקפיץ,במידה ואף אחד לא יודע ולא מכיר, אז אשאל איך אפשר לשנמך גרסת ADOBE READER לגרסה הקודמת?שם זה כן עבד.moshebit סליחה על ההשתלטות בדיון, אני מנסה לעזור לשנינו.*** עריכה ***הבעיה נפתרה!יש להיכנס להגדרות שב ADOBE READER :preferences--> security (enhanced) --> enable protected mode at startupולבטל את הסימון נערך 2014 במרץ 2911 שנים על-ידי evy
פורסם 2014 במרץ 3111 שנים מחבר מקפיץ,במידה ואף אחד לא יודע ולא מכיר, אז אשאל איך אפשר לשנמך גרסת ADOBE READER לגרסה הקודמת?שם זה כן עבד.moshebit סליחה על ההשתלטות בדיון, אני מנסה לעזור לשנינו.*** עריכה ***הבעיה נפתרה!יש להיכנס להגדרות שב ADOBE READER :preferences--> security (enhanced) --> enable protected mode at startupולבטל את הסימוןתודה ענקית , איזה מלך ! , חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי ,תודה שוב אחי ושהיה לך אחלה שבוע .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.