פורסם 2014 במרץ 2011 שנים BIOS UEFIWINDOWS 7 64BITWIN XPעשיתי שיכפול מכונן 1TB לכונן 3TB עובד אבל עם מגבלת 2TBאפשר לראות בתמונה את המגבלה:הערה: את מחיצת L הוספתי הרגע וזה הגודל המירבי האפשרי בגלל מגבלת 2TB במקרה הצורך אפשר למחוק את מחיצת Lאין אפשרות ליצור מחיצה בשטח שלא הוקצההניחוש שלי זה כי הכונן מוגדר כ MBR Seagate ST3000DM001עידכון: מצאתי פתרון, הסתכלו בסוף השירשור.. 3TB MBR נערך 2014 במרץ 2011 שנים על-ידי גד :)
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים מחבר רעיון טוב להמיר ל GPT, מעניין איך נעשה את זה כשהוא הכונן היחיד במערכת..עידכון: יש גישה לכונן המקורשאלה: האם יהיה לי אחרי זה גישה גם ל WINDOWS XP ? נערך 2014 במרץ 2011 שנים על-ידי גד :)
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים מחבר 1. בעיה: כרגע האפשרות GPT מסומנת באפור...2. גם צריך להמיר מבלי לאבד מידע 3. אם זה עוזר, הדיסק קשיח המקור עדיין פעיל ולכן עדיין אוכל לשכפל ל 3TB נערך 2014 במרץ 2011 שנים על-ידי גד :)
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים מחבר האפשרות GPT מסומנת באפור בכל הכוננים אפילו בעוד סתם כונן קטן שגם מחובר..באופן זמני שמתי את ה 1TB ככונן ראשיוה 3TB הוא משני כדי שיהיה יותר קל להתעסק איתו, אני אפילו מוכן לפרמט אותו, להמיר ל GPTואז לשכפל מחדש מה 1TB ל 3TBאיך לעשות זאת כש GPT נשמר?הערה: כדי לשכפל דיסק שלם השתמשתי ב EaseUS Partition Master תוכנה באמת מעולה נערך 2014 במרץ 2011 שנים על-ידי גד :)
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים שום דבר לא הולך לאיבוד. תקדיש כמה דקות לקרוא חמה לא ניתן לבצע את מה שאתה מבקש עכשיו. בהזמנות זאת גם תלמד משהו.
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים שני דברים.קודם כל בעניין הXP32 ביט לא יכול לבצע בוט ממערכת מחיצות GPT, רק אם יש לך 64 ביט אתה יכול לעשות בוט.דבר שני, ווינדוס לא יודע להמיר את דיסק הסיסטם, אתה צריך לבצע זאת באמצעות תוכנה צד ג'. אם אני זוכר נכון GParted יודעת לבצע זאת.
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים מחבר אני אנסה את GPARTED (עידכון: לא ניסיתי את GPARTED, ננסה אותה בהזדמנות ללמוד למה היא מסוגלת..) נראה אם היא לא מאבדת מידע.. למרות שמבחינתי אם אפשר לעבור ל GPT ואחרי זה להעביר את כל המידע (מחיצת מערכת הפעלה ומחיצות נוספות) מבלי לפגוע ב GPT שלא יהפוך בחזרה ל MBR אז אין בעיה באיבוד המידע שעל הדיסק החדש אבל קודם אני מחפש מידע ב Seagate , אולי יש להם פתרון איך להעביר את כל המידע לדיסק חדש שמעל ל 2TB עידכון: מצאתי את זה http://support.seagate.com/rightnow/flash/discWizard/CloneDisc_3TB_P1/CloneDisc_3TB_Part_1.htm אני אנסה... עידכון נוסף: מצאתי את הפתרון!! http://support.seagate.com/rightnow/flash/discWizard/CloneDisc_3TB_P2/CloneDisc_3TB_Part_2.htm פשוט מדהים! לא הייתי צריך למחוק כלום ומה ששיכפלתי לפני כן כמובן נשאר MBR 3TB !! פתרון מתחת לאף של היצרנית עצמה... נערך 2014 במרץ 2411 שנים על-ידי גד :)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.