פורסם 2014 במרץ 2311 שנים בהחלט אפשר לנסות להרכיב כזה מחשב באלף שקל. בשביל זה יש לך פלטפורמות של מחשבים מזעריים כבר כמה שנים.תראה פה למשל:http://plonter.co.il/products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&eqcategorydatarq=%EE%F2%F8%EB%E5%FA-%EE%E7%F9%E1%E9%ED%20%EE%E5%F9%EC%EE%E9%ED&eqdivisiondatarq=%EE%E7%F9%E1%E9%ED%20%F7%E8%F0%E9%ED%20%E1%EE%E9%E5%E7%E3&eqshelfdatarq=%EE%F2%F8%EB%E5%FA%20%EE%E3%E9%E4%20%F1%F0%E8%F8%20%E6%F2%E9%F8%E5%FA&cart=139557893886934400〈=heb&TITLEsort=1&show=1אני לא כתבתי שאני לא שלם עם חיבור אלחטי. רק ציינתי שאי אפשר לדעת מה יהיו התוצאות.
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים תקנה RaspberryPi לכל חדר בעלות כוללת של ציוד פר חדר עד 500 ש"ח עלות לפי חניות בישראל שזה כולל מקלדת ועכבר וכרטיס רשת אלחוטי ו-SD לכל מחשב כזה. היתרון במחשב כזה הוא הגודל שלו בגודל של כרטיס אשראי
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים מחבר זה יביא אותי לפורום אלקטרוניקה יש נסיון לאנשים עם דבר כזה? סוחב הקרנות סרטים? מבוסס לינוקס
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים אני קניתי שניים כאלה, אחד לפיתוח ואחד לצפייה. כאשר מחברים אותו עם כבל רשת אז אין בעיה של צפייה fhd ברשת אלחוטית אני חוויתי קצת בעיות אולי בגלל שאין לי רשת אלחוטית תקן 5gh
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים אני לא בטוח ש Raspberry Pi זה פתרון טוב למקרים כאלו.המחשב שציינת אליו בקישור הוא הכיוון ויש היום הרבה פלטפורמות כאלו.
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים מחבר אני אסתכל קצת בקרוב על הנושא.איך העניין של http://www.raspbmc.com/ניסית? זה פשוט? עובד חלק או שצריך לתפור את זה בשביל לקבל את מה שרוצים.בהנחה שמה שרוצים זה גישה לקבצים ברשת ואפשרות נוחה לצפות בהם.
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים אין לי נסיון עם הפלטפורמה הזאת. ההפצה כוללת בתוכה Samba client, אז לא תהיה שום בעיה לגשת לקבצים משותפים.
פורסם 2014 במרץ 2311 שנים MKV זה לא יותר media container. לא צריך כלום חוץ מ decoder של Matroska כדי לפענח את התוכן שלו.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים מחבר יבגני, טענת קודם ש rasperri PI לא ממש סוחבאני לא בטוח ש Raspberry Pi זה פתרון טוב למקרים כאלו.המחשב שציינת אליו בקישור הוא הכיוון ויש היום הרבה פלטפורמות כאלו.אבל הדיון קצת התקדם מאז. זה עדיין רלוונטי.כלומר הכוון בגדול - פלטפורמת freeNAS ו raspberri PI.אני צריך לדעת על מה להסתכל ולבחון.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים איפה כתבתי שהוא "לא סוחב"?רק ציינתי שמדובר על צורה אחרת מאוד של עבודה למה שאתה רגיל היום, ביחוד כאשר אתה לא מגיע מרקע של משתמש לינוקס.
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים מחבר מי אמר שאני לא מרקע בכל אופן לאחר שה"רקע" יתקין את ה raspberri PI וה-XBMC יקופג אנשים כבר לא יצטרכו רקע בשביל להשתמש בזה. רק שאלתי אם עכשיו הכוון שאני צריך לחתור אליו זה פ לטפורמת freeNAS ו raspberri PI. את ה raspberri PI אני יכול להרשות לעצמי, עם ה-NAS נחכה קצת ובינתיים אשתמש במחשב Windows שלי.
פורסם 2014 במרץ 2811 שנים מי אמר שאני לא מרקע בכל אופן לאחר שה"רקע" יתקין את ה raspberri PI וה-XBMC יקופג אנשים כבר לא יצטרכו רקע בשביל להשתמש בזה. רק שאלתי אם עכשיו הכוון שאני צריך לחתור אליו זה פ לטפורמת freeNAS ו raspberri PI. את ה raspberri PI אני יכול להרשות לעצמי, עם ה-NAS נחכה קצת ובינתיים אשתמש במחשב Windows שלי. אני גם מתכנן להעיף את הandroid box שלי ולהביא את ה PI שלפי דעתי הפתרון הכי טוב יש מקום בארץ שמוכר את הPI במחיר סביר?
פורסם 2014 במרץ 2811 שנים אם אתה מהמרכז יש מקום בפ"ת, בקרית אריה מול משרדי NETAPP נקרא דש אלקטרוניקה מוכר כרטיס ב-250 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.