עבור לתוכן

המלצה לנייד עד 6000 - גרפיקה ווידאו

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב? לימודי עיצוב גרפי בבצלאל,

שימוש נרחב ויומיומי בתוכנות photoshop, illustrator, indesign, premiere, after effects, cinema 4d(כל התוכנות של אדובי הן CS6 והסינמה זה R15).

ז"א גרפיקה, עריכת וידאו ותלת מימד.

* גודל המסך? 15.6

* רזולוציית המסך?

1920x1080 ומעלה

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

* משקל רצוי? לא אכפת לי בשום צורה מהמשקל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ג'יגה מינימום, מתכנן להוסיף עוד SSD בשביל התוכנות ומערכת ההפעלה

* כונן אופטי?לא

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, ASUS

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: חשוב לי מאוד שהזמנים יהיו כמה שיותר קצרים בפתיחת התוכנות ובתגובות של המחשב בסיטואציה של כמה תוכנות בו זמנית - דפדפן+PREMIERE+PHOTOSHOP+ILLUSTRATOR פתוחים בו זמנית כשבחלקם מספר פרוייקטים(לשוניות באינטרנט).

מחיפוש שעשיתי פה על פוסטסים בסגנון הבנתי שהתשובה כנראה תיהיה ASUS N550JV+החלפה של הצורב בSSD והרחבת הזכרון.

אני מעוניין לדעת אם יש עוד אופציות(בסופו של דבר המחשבים שיש במחלקה שלי הם MACBOOK PRO וזו המהירות שאני שואף אליה)

בנוסף, ראיתי שבדגם ללא מסך המגע של ASUS כרטיס המסך הוא 2GB בניגוד לגרסא עם המגע שבה הוא 4GB,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11299

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12307

עד כמה זו בעיה והאם יש לי אופציה להרחיב ל4?

אם יש מחשב שחורג מהסכום אבל ישרת אותי נאמנה אני אשמח מאוד. בסופו של דבר חשוב לי מכונה יציבה שניתן לסמוך עליה בתקופות לחוצות.

תודה מראש לעוזרים ולCHEVY האח שעושה פה חייל

:la:

פורסם

א. אני לא חושב שיש חשיבות לכמות הזיכרון בכרטיס הגרפי בדרישה שלך, אבל אני לא מספיק מכיר תוכנות גרפיות כדי להיות בטוח ב-100 אחוז.

ב. יש לא מעט בעיות באחריות של אסוס בזמן האחרון ולכן אני לא חושב שאפשר להמליץ עליהם בלב שקט מאוד.

אם אני הייתי צריך ללכת על מחשב כמו בדרישה שלך, סביר שזה יהיה ה-T540p של לנובו.

הוא מציע פאנל IPS ברזולוציה של 1620x2880 וזה יכול להיות דיי משמעותי עבור גרפיקאי.

תוכל להזמין אותו מארה"ב בעלות של כ-6500 שח. (כ-1400 דולר מחיר בסיסי לדגם, השאר זה משלוח+מיסים)

פורסם
  • מחבר

אני רואה עליו תגובות די לא משו,

הכי קריטי לי בסיפור זה המהירות של המחשב בעבודה עם התוכנות, הרזולוציה המינימלית היא

1920x1080 FHD וזה מספיק

יש עוד אופציות?

משהו ששכחתי לציין: חשוב מאוד שהוא יעבוד בצורה חלקה עם WACOM. לא יודע אם זה קשור באיזושהי צורה לחומרה או לא..

פורסם

אסוס עדיף

תחזוקה למחשב תעשה בסופו של דבר ע"י צד שלישי

בבית תתחבר למסך חיצוני 24

המחשב יחזיק שנתיים

תחרוט עלוי את השם שלך באותיות גדולות

יש 3 מבואות יו אס בי שם יתחבר הסטיילוס

את התרגילים תשמור על דיסק נייד חיצוני 2 TB

בהצלחה

מאחד שמכיר את בצלאל מלפני ומילפנים

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

אז איזה כונן(250) וזכרון(8) יהיו לי הכי טובים ?

פורסם
  • מחבר

שבי,

עד כמה גדול ההבדל בין 2 ל4 ג'יגה בכרטיס מסך, אולי כן כדאי לקחת את הטאצ' רק בשביל הכרטיס?

פורסם

רק במידה ורזולוציית הוידאו איתה תעבוד היא מעל FHD.

אחרת לא יהיה יתרון.

מבחינת שימושיות אז תחליט גם מה יותר נוח לך - מסך מבריק (מגע) או מט.

פורסם

אני לא יודע מיכאל איך הגעת למסקנה שאסוס עדיף על יצרניות אחרות.

יש סיפורי זוואות עם האחריות של אסוס בארץ בחודשים האחרונים. מספיק כדי לגרום לי לא לקנות מחשב שלהם בשנים הקרובות.

מעבר לזה שכל נייד עם אותו מפרט יהיה חזק בערך באותה מידה.

פורסם
  • מחבר

יש לך דוגמא למחשב עם מפרט זהה?

אני אשמח מאוד, כי כרגע זו האופציה היחידה בשבילי..

פורסם
  • מחבר

מה כל כך מרשים בו מעבר למסך(שזה באמת לא הדבר ה-כ-י חשוב)?

פורסם

same same

אותו דגם כמו הראשון, מלבד עדכון "שנתי" בכרטיס מסך.

כמו כן כרגע הדגם מגיע עם מסך מגע בלבד (מבריק). (אולי בהמשך יגיע גם דגם ללא מסך מגע, כמו שקרה ב-N550JV והוא גם יהיה זול יותר)

לדעתי המחיר לא שווה את התוספת (1300 ש"ח !) מהקודם ועדיף להשקיע ב-SSD גדול ומהיר במקום הצורב ובתוספת סטיק זיכרון נוסף מאשר שדרוג בכרטיס מסך בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים