פורסם 2014 במרץ 1611 שנים אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיותהשאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ?למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ?למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים תמשוך כבל בלי לעשות שקע, ואז בעוד שנתיים תרצה לחבר עוד ציוד - איך תחבר? לדוגמא: היום יש לך 5 חדרים, 3 מחשבים, מדפסת ו2 ממירים. מחר תרצה עוד 2 ממירים, סורק ומחשב. תמשוך עוד כבלים? לא עדיף לעשות תשתית שאפשר לבנות עלייה שקעים?
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים מחבר מדובר בדירה חדשה מקבלן שכבר עומדת מוכנה כתוצאה מכך כמובן שיש בכל חדר בבית שקט טלויזיה דרך אגב , ארון בגדים זה דווקא משהו שמאוד צריך... אם כבר יכלת לשאול , האם צריך דלתות בארון
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים לא.זה פשוט יותר נוח וקל עם ארון בגדים. והדלתות מונעות אבק בארון.ככה בדיוק ארון התקשורת. זה יותר פשוט ונוח לשנויים ברשת.לי אין ארון תקשורת ואני מסתדר עם זה לגמרי לא רע.
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיותהשאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ?למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ?למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?כמו שכבר אמרו, לא חובה אבל מאוד נוח למקם בארון אחד את הנתב, הסוויץ, שרת NAS למי שיש וכו'.חשוב לציין שבזמן הקרוב גם שידורי ה TV יחלו לפעול דרך רשת האינטרנט ואז מי שעשה הכנה של נקודת רשת ליד כל שקע TV יוכל להתחבר בקלות ובנוסף יקבל את האיכות שידור הכי טובה במקום להתחיל להעביר את האינטרנט דרך מתאמים אקטיבים על רשת החשמל, כבלי ה COAX וכו'.במידה ואין מקום לעשות ארון תקשורת גדול, ניתן להשחיל מכל החדרים כבלי רשת אל הארון תקשורת של ה TV והטלפון ושם למקם סוויץ שיזין את כל הבית.מידע נוסף על רשתות ופתרונות רשת ניתן למצוא באתר שלנו.
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים כמובן שלא חייבים, אבל זאת מהווה נקודת ריכוז נסתרת לכל הכבלים והציוד, הרבה יותר אסתטי.ואם מדובר על דירה חדשה שניתן לה היתר אחרי 2009 אז צינורות לציוד תקשורת כבר אמורים להיות בים החדרים לארון התקשורת.
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים מחבר זאת דירה חדשה מפרוייקט שמתסיים בימים אלו ככה שאני מאמין שיש צינורות לציוד תקשורתאיך הייתם ממליצים להתקדם מכאן ?בכללי הצורך היחידי שלי כרגע הוא מחשב שישב בממ"ד , מדיה סנטר בסלון וקליטה בWIFI למכשירים סוללורים בכל הבית כאמור מדובר בדירת 5 חדרים סטנדרטית.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.