עבור לתוכן

למה בעצם צריך " ארון תקשורת " ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיות

השאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ?

למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ?

למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?

פורסם

תמשוך כבל בלי לעשות שקע, ואז בעוד שנתיים תרצה לחבר עוד ציוד - איך תחבר? לדוגמא: היום יש לך 5 חדרים, 3 מחשבים, מדפסת ו2 ממירים. מחר תרצה עוד 2 ממירים, סורק ומחשב. תמשוך עוד כבלים? לא עדיף לעשות תשתית שאפשר לבנות עלייה שקעים?

פורסם

צריך ?

לא ממש צריך אבל גם ארון לבגדים לא ממש צריך.

פורסם
  • מחבר

מדובר בדירה חדשה מקבלן שכבר עומדת מוכנה

כתוצאה מכך כמובן שיש בכל חדר בבית שקט טלויזיה

דרך אגב , ארון בגדים זה דווקא משהו שמאוד צריך...

אם כבר יכלת לשאול , האם צריך דלתות בארון ;)

פורסם

לא.

זה פשוט יותר נוח וקל עם ארון בגדים. והדלתות מונעות אבק בארון.

ככה בדיוק ארון התקשורת. זה יותר פשוט ונוח לשנויים ברשת.

לי אין ארון תקשורת ואני מסתדר עם זה לגמרי לא רע.

פורסם
אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיות

השאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ?

למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ?

למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?

כמו שכבר אמרו, לא חובה אבל מאוד נוח למקם בארון אחד את הנתב, הסוויץ, שרת NAS למי שיש וכו'.

חשוב לציין שבזמן הקרוב גם שידורי ה TV יחלו לפעול דרך רשת האינטרנט ואז מי שעשה הכנה של נקודת רשת ליד כל שקע TV יוכל להתחבר בקלות ובנוסף יקבל את האיכות שידור הכי טובה במקום להתחיל להעביר את האינטרנט דרך מתאמים אקטיבים על רשת החשמל, כבלי ה COAX וכו'.

במידה ואין מקום לעשות ארון תקשורת גדול, ניתן להשחיל מכל החדרים כבלי רשת אל הארון תקשורת של ה TV והטלפון ושם למקם סוויץ שיזין את כל הבית.

מידע נוסף על רשתות ופתרונות רשת ניתן למצוא באתר שלנו.

פורסם

כמובן שלא חייבים, אבל זאת מהווה נקודת ריכוז נסתרת לכל הכבלים והציוד, הרבה יותר אסתטי.

ואם מדובר על דירה חדשה שניתן לה היתר אחרי 2009 אז צינורות לציוד תקשורת כבר אמורים להיות בים החדרים לארון התקשורת.

פורסם
  • מחבר

זאת דירה חדשה מפרוייקט שמתסיים בימים אלו ככה שאני מאמין שיש צינורות לציוד תקשורת

איך הייתם ממליצים להתקדם מכאן ?

בכללי הצורך היחידי שלי כרגע הוא מחשב שישב בממ"ד , מדיה סנטר בסלון וקליטה בWIFI למכשירים סוללורים בכל הבית

כאמור מדובר בדירת 5 חדרים סטנדרטית.

תודה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל המלצות על טכנאים בתחום שיכולים לעשות את התשתית + עלות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים