פורסם 2014 במרץ 1611 שנים שלום , אז אחרי שהחלטתי להתקין לינוקס נתקלתי בבעיה חדשה.אחרי שיצרתי DOK עם לינוקס עליו , שאני מנסה להיכנס אליו דרך הביוס הוא רושם לי boot error וממשיך לוינדוס.ניסיתי עם ISO של פנדורה ולינוקס מינטליצירת הDOK השתמשתי בתוכנות הבאות (כל פעם ניסיתי עם אחת אחרת)unetbootinLinuxLive USB Creator 2.8.27LIVE USB creatorלא הצלחתי עם אף אחת... מה שכן עם הLinuxLive הוא יוצר גם virtual box ושם הצלחתי להריץ את הלינוקס מינט.ישלי מחשב נייד של DELL inspirion 15RIntel I54G RAM500G HARD DRIVE (יצרתי מחיצה של 50 ג'יגה נפרדים בשביל הלינוקס)מריץ windows 7
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים unetbootin עובד מעולה עם כל ההפצות מניסיון . איזה הפצה החלטת בסוף להתקין אם אפשר לשאול ?
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים מחבר אצלי זה לא עשה בוט עם הunetbootin בכל מקרה , אני עם לינוקס מינט ביינתים זה אחלה , נקווה שישאר כך.
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים אני מפרמט את ה DOK ועושה ככה .עובד לי טוב מאוד עם כל הפצות הלינוקס .אם תרצה להתקין בלינוקס תעשה ככה sudo apt-get install unetbootin נערך 2014 במרץ 1711 שנים על-ידי Yehudaa
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.