עבור לתוכן

חוות דעת על כונן חיצוני לאיחסון

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים רציתי לשאול האם הכונן הבא הוא טוב ואמין:

http://ksp.co.il/?store=ramatahyal&uin=18816

אני רוצה כונן חיצוני מהסיבה שאין לי רצון להתעסק עם SATA וחיבורים פנימיים, והניידות פחות מעניינת אותי אז החיבור חשמל של הכונן הנ"ל גם בסדר.

בתודה מראש.

פורסם

כל כך בעיה להתקין כונן SATA אחד במחשב?

פורסם
  • מחבר

פשוט כדי להגיע לתועלת מקסימאלית אני יצטרך לפרמט ולעשות RAID, אבל נגיד וכן על איזה כונן פנימי של 4TB היית ממליץ?

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר כונן SATA של טרה במחשב.

פורסם

קצת הסברים:

RAID זה פעולה שאתה לוקח מספר כוננים בעל נפח ומריץ אותם בנפח כמו של כונן בודד כדי לקבל מהירות גבוהה יותר ולכן זה לא רלוונטי.

חיבור חיצוני יהיה איטי יותר ולעתים יש בעיות של חיבורים ומומלץ לגיבוים ולא עבודה שוטפת בנוסף אם זה לא יעבור ממחשב למחשב ולא יזוז אז פחות מומלץ.

כונן פנימי מאוד קל להתקין וזה מזוהה אוטומטי עם העברה מאוד גבוהה בגלל החיבור SATA אתה רק צריך לראות שיש מקום לחיבור הכונן ומקום לשיים אותו.

בשורה התחתונה הכי כדאי לך להתקין כונן פנימי ולא USB אם אתה לא מעביר אותו ממקום למקום.

פורסם
  • מחבר

אז איזה על איזה דגם ספציפי הייתם ממליצים בנפחים 3-4 TB?

פורסם

אם זה לסרטים ומשהו שלא צריך לגשת עליו הרבה אז הGREEN של WD.

ובעיקרון לבדוק מה הכי משתלם, אולי כדי לקנות 2 של 2 TB ולשיים אותם בתוך המחשב (תבדוק חיבורים)

פורסם

אם אתה מתעקש על חיצוני אז יש לי כונן של סיגייט מאותה סדרה רק של 3 טרה ואני מאוד מרוצה.

אבל אם אפשר לקחת פנימי אז עדיף, יצא יותר זול.

פורסם
  • מחבר

אחלה חבר'ה שוכנעתי לקנות פנימי עכשיו אם רק תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בנפח 3-4 TB? (מזכיר ישמש בעיקר לאיחסון סרטים והורדות) זה יהיה מצויין.בתודה מראש.

פורסם

תבדוק אולי כדאי לקנות 2 של 2TB לפעמים זה יותר זול וכמובן שאין לך בעיה לקנות את הגרסאות הזולות יותר כמו ה GREEN שאמרתי קודם או סיגאיט פשוט כי אין לך צורך בזמני גישה מיוחדים (לסרטים זה ממש מספיק) והם פחות מתחממים...

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם 2 כוננים, זה יוצא אותו מחיר או יותר בהשוואה ל SEAGATE 4TB ST4000DM000 אז אני מניח שהוא עדיף לא?

פורסם

אישית הייתי מעדיף 2 כוננים בנפחים האלו, זה יותר פרקטי אם תרצה להעביר אותו למקום אחר או שאחד ימות ולא הכל ייהרס, בנוסף תקרא ביקורות עליו שמעתי שיש כונן 4 TB שהוא ממש רועש ואלו של ה 2TB כבר המון זמן בשוק ולא רועשים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מבדיקה הבנתי שכרגע כונני 3 TB הרבה יותר משתלמים ופחות רועשים וגם מהירים יותר (יותר דגמי 7200RPM במחירים סבירים), ככה שאם תוכלו להמליץ על דגם 3TB אמין עם ביצועים סבירים (כמו שאמרתי בעיקר לאיחסון ושלא תהיה בעיית קריאה אם משחקים יותקנו שם).

בתודה מראש אנשים אני משכיל פה המון, אחלה של קהילה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה קניתי את כונן ה 3 TB של SEAGATE ST3000DM001. אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים