עבור לתוכן

WD elements מחו"ל לא עובד

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הזמנתי את הכונן החיצוני WD Elements 2TB 2.5" מאתר כלשהו שרוב הסחורה בו היא מסין במחיר ממש מגוחך שחשבתי שנשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי, ומסתבר שצדקתי, הכונן הגיע ומהרגע שפתחתי את האריזה כבר התחילו התמיהות, בפנים לא היה כלום חוץ מכונן בעל נורה אחת (בלי שום כפתורים), כבל USB ו-2 עלונים לא שימושיים במיוחד, שאחד מהם אני מניח זה האחריות. חיברתי את הכונן וניגשתי לאתחל אותו כ-NTFS. לא עבד ("ווינדוס לא הצליח להשלים את האתחול" משהו כזה). ניסיתי שוב הפעם עם אתחול מהיר. לא עבד. היתה אפשרות נוספת לאתחל כ-exFAT, אז ניסיתי. שוב לא עבד. הנחתי שהבעיה היא במחשב שלי כי המחשב שלי ובמיוחד ה-XP שעליו די מקרטעים בזמן האחרון.

הלכתי למחשב שבסלון עליו מותקן ווינדוס 7. ניסיתי שוב לאתחל כ-NTFS. שוב לא הצליח בשני ניסיונות. ניסיתי כ-exFAT וסוף כל סוף, הצליח וזה עובד והכל טוב, או כך חשבתי. ניתקתי את הכונן ומיהרתי לחדר לחבר אותו ולהוריד קצת מעול 2 הכוננים שלי. התחלתי להעביר קבצים, רק כדי לגלות שב-18.5GB מתקבלת שגיאה (לא ניתן להעביר, שגיאת פלט/קלט משהו כזה) והוא לא יכול לקבל עוד קבצים.

האם קיבלתי מוצר פגום? או שייתכן וקיים איזשהו תהליך שאמור להתקיים לפני שהכונן פועל כראוי, אולי דרייבר כלשהו? בעיקר חשוב לי לדעת כי אם זה לא פועל אז איאלץ לקנות כונן אחר (הפעם כנראה בארץ) ואשמח אם המקרה לא יחזור על עצמו, גם ככה פיתחתי כבר סלידה נוראית מכונני 2.5" בגלל הדבר הזה.

פורסם
  • מחבר

ככה חשבתי, אבל ממש רציתי לטעות.

פורסם
  • מחבר

אבל לאיזו בעיה החוסר בזרם גורם? לכך שלא יהיה אפשר לפרמט כ-NTFS או לכך שלא ניתן להעביר יותר מ-18.5GB ב-exFAT? שבעצם אלו 2 הבעיות העיקריות.

כמו כן, ניסיתי כבר ב-2 מחשבים והכבל USB שבא עם המכשיר גם די עבה יחסית לכבלים אחרים (נגיד של העכבר והמקלדת, של הפלאפון וכו').

פורסם

אתה צריך לחבר ל-USB מאחורי המחשב. זה שמחובר ישירות ללוח האם ולא מקדימה

פורסם
  • מחבר
אתה צריך לחבר ל-USB מאחורי המחשב. זה שמחובר ישירות ללוח האם ולא מקדימה

ניסיתי עכשיו גם במחשב השני עם ה-7. לא עזר, עדיין אי אפשר לפרמט ל-NTFS.

פורסם

BUSTED!

פורסם

לפי כל הסימנים מדובר על כונן מזוייף.

תבדוק את הקוד שלו באתר WD

פורסם

כן, זה כנראה לא WD, וכנראה לי בגודל הנכון....

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להתפשר על זיוף כל עוד הוא עובד.

בכל מקרה אם מישהו מתעניין המוכר הסכים להחזיר לי את הכסף ושאני אחזיר לו את הסחורה, כך שחוץ מקצת עוגמת נפש אני מאמין שלא נגרם שום נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים