פורסם 2014 במרץ 1511 שנים הי,הורדנו סרט תלת מימד ששוקל 6+ ג'יגה, מאז, לאחר חצי שעה של פעילות הוא מתחיל להתקע, זה קורה בעיקר כשצופים בסרטים ולאחר זמן מה קופצת הודעה על בעיית זיכרון והווינדוס מתרסק ועושה ריסטרט. (אנסה למצוא מה כתוב בבעיית הזיכרון ואעדכן).אני לא יודע אם זה קשור לקובץ הזה באיזשהי צורה (יש 9ג'יגה זיכרון פנוי), אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ עולה חלון "מתכונן למיחזור" ונשאר ככה. הקובץ לא נמחק.בסביבות 12:00 בצהריים העברתי את המחשב ל"מצב בטוח" ועשיתי מחיקה לקובץ, חזרתי הביתה אחרי 4 שעות וזה עדיין ב "מתכונן למיחזור".איך אני נפתר מהקובץ הזה ואיך אני פותר את בעיית התקיעות של הלפ טופ?תודה
פורסם 2014 במרץ 1811 שנים תעשה check disk אולי זה יעזורמסכים, נשמע כמו תקלה בדיסק קשיח.בנוסף 9 גיגה זה מעט מאד מקום וגורם לקשיים בעיקר אם מדובר בדיסק של מערכת הפעלה.כמה דיסקים יש לך ומה יש על כל אחד?
פורסם 2014 במרץ 2111 שנים מחבר תודה על כל התגובות.אני עושה איחוי דיסק, אחרי זה אני יעשה ריסטרט לבדיקת דיסק (קפץ חלון "אי אפשר לבדוק את הדיסק כאשר הוא בשימוש", בחרתי "בדוק בהפעלה הבאה").אעדכן.תודה רבה ושבת שלום
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים מחבר אז ככה...עשיתי ריסטרט, לפני הסגירה הווינדוס התחיל להתקין את העדכונים, לצערי זה נתקע על עדכון 3 ולא התקדם במשך שעות.כיביתי את המחשב, הוא עשה בדיקת דיסק והמחשב עלה. אני עדיין לא יכול למחוק את הקובץ ועכשיו גם לא יכול להתקין עדכוני מערכת...בינתיים הוידאו לא נתקע, נראה בהמשך...
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים בטל תצוגה מקדימה של וידאו ואז מחק אותו באפשרויות תיקיה לסמן V היכן שמודגש בתמונה שלי
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים מחבר עכשיו אני רואה ש - explorer.exe משתמש בין 2,000,000 - 3,000,000 K זיכרון!!!! זה וירוס?! איך אני מתקן את זה?
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים מחבר בטל תצוגה מקדימה של וידאו ואז מחק אותו באפשרויות תיקיה לסמן V היכן שמודגש בתמונה שליאתה ענק!הצלחתי למחוק אותויש לך מושג מה אני עושה עם בעיית הזיכרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.