עבור לתוכן

מבקש עזרה במציאת בעיה שגורמת לי לפרמט כל פעם מחדש windows 8.1 64bit

Featured Replies

פורסם

שלום ,

לא מזמן שדרגתי במחשב שלי את הזכרון (KINGSTON 16GB KIT(8Gx2) KHX1600C10D3B1K2/16G HyperX Blu) , את המעבד ( i7-4770S) ואת לוח האם ( i7-4770S).

עם השדרוג גם פרמטתי את המחשב והתקנתי windows 8.1 , מאז אני חווה אינסוף בעיות וכבר נאלצתי לפרמט את המחשב כ 5 פעמים.

אני ממש לא מבין מה יכול להיות מקור הבעיה לכן אני רוצה להתייעץ פה עם האנשים וככה אולי אקבל כיוון.

התסמין לבעיה הוא : בחירה במצב sleep ואז למחשב לוקח הרבה מאד זמן להכבות (בסביבות ה 10 דקות) ואז כאשר מפעילים שוב מקבלים הודעה של preparing auto repair ואז diagnosing your pc ואז מגיעים לתפריט הכחול של windows שאומר שהמחשב נתקל בבעיה להעלות את ווינדוס 8.1 עם כל מיני אופציות שלא עובדות (למעט refresh שאומר להתחיל הכל מחדש).

לאחרונה שידרגתי את ה firmware של כונן ה SSD שלי (ADATA S510) אבל גם זה לא עזר ומאז זה קרה לי שוב פעם.

שיניתי גם את ההגדרות בביוס ל Legacy only mode (במקום UEFI) וזה גם לא עוזר

לפעמים אני שם לב גם , שאחרי מצב sleep המחשב לא באמת מתעורר מ sleep אלא מתחיל מחדש.

יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה?

או מאיפה בכלל להתחיל?

אודה לכם מאד על העזרה.

פורסם
  • מחבר

הרצתי את כל הבדיקות , שום דבר לא נכשל .

תמונה של ההרצה של memtest למשך יותר מ 5 שעות : https://www.dropbox.com/s/okxy9s4rk5ath0g/2014-03-15%2020.34.01.jpg

ביטלתי את ה hybrid sleep אבל אני לא חושב שזו הסיבה מכיוון שבאף אחד מהפעמים זה לא היה ב hibernate .

לגבי הכותרת , אין לי מושג מה לרשום במקום... אנסה לפרט קצת יותר

פורסם

בדיקת טמפ' מקיפה למחשב ביצעת...?

יכול להיות שהגוף קירור של המעבד לא מוצמד טוב?

פורסם
  • מחבר
בדיקת טמפ' מקיפה למחשב ביצעת...?

יכול להיות שהגוף קירור של המעבד לא מוצמד טוב?

אבל איך זה יכול להיות קשור לבעיה שבה ווינדוס מפסיק לעלות?

זה היה גורם לתקיעות וכו אבל לא לזה. ..

ואגב הרגע זה קרה שוב. אני כבר ממש מיואש מזה

פורסם

לא הצלחתי להבין מהתיאור שלך - האם הבעיה מתרחשת תמיד (בכל כניסה למצב שינה) או לפעמים.

בגדול זו נשמעת כמו בעיית דרייבר. האם מותקן אצלך במקרה אנטיווירוס של mcafee?

פורסם
  • מחבר
לא הצלחתי להבין מהתיאור שלך - האם הבעיה מתרחשת תמיד (בכל כניסה למצב שינה) או לפעמים.

בגדול זו נשמעת כמו בעיית דרייבר. האם מותקן אצלך במקרה אנטיווירוס של mcafee?

אני כבר לא יודע כי אני כבר לא מכניס את המחשב למצב SLEEP יותר... אני מפחד מזה. אני רק מכבה.

ועדיין זה קורה גם כשאני רק מכבה... המחשב פשוט לא נכבה מלא זמן (כמה שעות עד שאני בסוף מכבה אותו לבד) ואז 70% מהפעמים שזה קורה אני מגיע ללופ של הזה והווינדוס מת.

Nihility

עשיתי בדיקת SFC.

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

איפה עוד יכולה להיות הבעיה?

בדקתי גם את המאפייני S.M.A.R.T של הכונן SSD ואין שם שום דבר שיכול להעיד על בעיה.

קראתי באיזשהו פוסט שהבעיה יכולה להיות ברכיב ה SATA של לוח האם , האם יכול להיות?

פורסם

ה-SSD מוגדר בביוס על AHCI?

פורסם
  • מחבר
ה-SSD מוגדר בביוס על AHCI?

לא , מוגדר כ IDE

כשזה היה על AHCI הייתי מקבל BSOD בעליה של הווינדוס

פורסם

בלי קשר, תגדיר AHCI ותתקין את הWindows מחדש. ההתקנה אמורה לזהות את המצב ולהתקין את הדרייבר הנכון. אם התקנת עם IDE, אכן בסבירות גבוהה לא יותקן דרייבר לAHCI ואז תקבל מסך כחול אם תנסה לשנות.

פורסם

איזה לוח אם זה ?

בעיות שינה כמעט תמיד דריברים.

ביוס מעודכן ?

פורסם
  • מחבר
בלי קשר, תגדיר AHCI ותתקין את הWindows מחדש. ההתקנה אמורה לזהות את המצב ולהתקין את הדרייבר הנכון. אם התקנת עם IDE, אכן בסבירות גבוהה לא יותקן דרייבר לAHCI ואז תקבל מסך כחול אם תנסה לשנות.

מה יתן לי המעבר ל AHCI?

איזה לוח אם זה ?

בעיות שינה כמעט תמיד דריברים.

ביוס מעודכן ?

זה H87-HD3 של גיגבייט .

ביוס מעודכן לגרסא הכי חדשה (F6)

פורסם

תבטל איתחול בשגיאה ואולי תקבל מסך כחול עם יותר אינפורמציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים