פורסם 2014 במרץ 1411 שנים הורדתי את הגירסא שמתאימה ל boot usb. עקבתי אחרי ההוראות: פתחתי את הקובץ ראר בתוך הUSB, הפעלתי את הקובץ ליצור אימג' אבל אני מקבל כל הזמן הודעת שגיאה. ניסיתי על USB אחר ועדיין אני לא מצליח. אני עושה משהו שגוי?
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים עשיתי את זה עכשיו במחשב שלי עובד לי טוב מאודתפרמט את הסטיק USB תוריד את זה http://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zipתחלץ את זה באחד הכוננים הפנימיים . אל תחלץ בסטיק USB ! תפעיל את הקובץ EXE תבחר בסטיק USB ותצרוב .
פורסם 2014 במרץ 1911 שנים מחבר צודק. שאתה צודק אתה צודק.כאשר פתחתי את הראר לא בסטיק זה עבד.אבל עכשיו אני לא לעלות אותו בבוט. הUSB מוגדר לעלות ראשון, אבל עדיין הוא לא עולה
פורסם 2014 במרץ 1911 שנים יש לך לוח אם של גיגה בייט במקרה ? תלחץ F12 לאחר ריסטרט . ותגיע לתפריט של הבוט , והסטיק USB ימצא תחת הקטוגוריה HARD DISK . נערך 2014 במרץ 1911 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים או F8 או ESC דרך אגב התוכנה הזאת גורמת לסטיק USB להראות בווינדוס כאילו הוא רק 50 מגה בייט תצטרך להיכנס ל DISK MANAGMENT בשביל לפרמט אותו מחדש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.