עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בהתקנת מערכת הפעלה בעזרת התוכנה Windows 7 USB DVD Download Tool

Featured Replies

פורסם

חג שמח,

יש לי לפטופ ללא כונן DVD וברצוני לפרמט ולהתקין WIN 7 (כרגע מותקנת אותה מערכת הפעלה) .

מצאתי מדריך לתוכנה Windows 7 USB DVD Download Tool , לצערי התוכנה לא מזהה את ה DOK (של סאן דיסק 8 GB) . המחשב מזהה את DOK , ניסיתי לפרמט את הDOKו ואף לשנות את מערכת הקבצים לNTFS(לפני זה היה על ברירית המחדל FAT32) - התוכנה עדין לא מזהה את הDOK (ניסיתי בשני מחשבים).

לפני שאני קונה DOK חדש , האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה?

תודה לעוזרים

פורסם

לתוכנה לא משנה מה מערכת הקבצים שכרגע פועלת על ה-DOK כי גם ככה היא תפרמט אותו למערכת הקבצים המתאימה.

תפעיל את התוכנה תבחר את קובץ ה-IMAGE המתאים תלחץ USB DEVICE תחבר את ה-DOK ותלחץ בתוכנה על הכפתור רענון של השני חצים הוא אמור לאתר לך את ה-DOK

** אם המערכת הפעלה שלך היא כרגע 32 ביט ואתה מכין קובץ התקנה של 64 ביט יש מצב שתקבל הודעת שגיאה שמחייבת קבצים מדיסק ההתקנה של וינדוס

נערך על-ידי dfcorp

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, זה לא עובד - הוא לא מזהה את הDOK.. (הגירסה שאני רוצה להתקין אם זה משנה -Windows 7.ULTIMATE.SP1.ALL.EDITIONS.32-64.bit

פורסם

אם ה-DOK מזוהה במחשב ועובד אז הבעיה היא כנראה בתוכנה תנסה להוריד ולהתקין אותה מחדש

****על תשכח להוריד דרייברים עדכניים לפני הפרמוט

נערך על-ידי dfcorp

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה.. על איזה דרייברים מדובר? (אם הכוונה לDOK,, המחשב התקין לי את הכונן באופן עצמאי, הוא לא אמור להיות מעודכן?)

פורסם

התוכנה של מיקרוסופט ?

אז היא ממירה רק מ ISO ל DVD ובדרך כלל לא תסכים להמיר קובץ ISO שאיננו אורגינלי של מיקרוסופט !

פורסם

^

צודק שכחתי מזה.

התכוונתי לדרייברים של כל המחשב, שלא תפרמט ואז תצטרך לחפש דרייברים לכל ההתקנים.

פורסם
  • מחבר

כיצד אפשר לדעת אם התוכנה שייכת למיקרוסופט? (התוכנה הורדה ממדריך של פורום שכן, כול מי שהשתמש במדריך הצליח , ע"פ התגובות).

האם יש גירסה ששיכת למייקרוסופט וגירסה "רגילה"? , הדרייברים של המחשב מגובים על DOK אחר..

כמו כן, במידה ואכן זאת הבעיה זה לא אמור להראות לי שגיאה? (הבעיה הרי שהתוכנה לא מזהה את הDOK, ללא שגיאה כולשהי).

עריכה - IVAN , בקשר למשפט השני שכתבת - אכן מדובר בקובץ פיראטי של מערכת הפעלה (למרות CDKEY אורגינלי) ,שוב אני חוזר שהמדריך לא מבדיל בין קובץ מקורי לקובץ שאינו מקורי

שוב תודה

נערך על-ידי magadi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.