פורסם 2014 במרץ 1411 שנים חג שמח,יש לי לפטופ ללא כונן DVD וברצוני לפרמט ולהתקין WIN 7 (כרגע מותקנת אותה מערכת הפעלה) .מצאתי מדריך לתוכנה Windows 7 USB DVD Download Tool , לצערי התוכנה לא מזהה את ה DOK (של סאן דיסק 8 GB) . המחשב מזהה את DOK , ניסיתי לפרמט את הDOKו ואף לשנות את מערכת הקבצים לNTFS(לפני זה היה על ברירית המחדל FAT32) - התוכנה עדין לא מזהה את הDOK (ניסיתי בשני מחשבים).לפני שאני קונה DOK חדש , האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה?תודה לעוזרים
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים לתוכנה לא משנה מה מערכת הקבצים שכרגע פועלת על ה-DOK כי גם ככה היא תפרמט אותו למערכת הקבצים המתאימה.תפעיל את התוכנה תבחר את קובץ ה-IMAGE המתאים תלחץ USB DEVICE תחבר את ה-DOK ותלחץ בתוכנה על הכפתור רענון של השני חצים הוא אמור לאתר לך את ה-DOK** אם המערכת הפעלה שלך היא כרגע 32 ביט ואתה מכין קובץ התקנה של 64 ביט יש מצב שתקבל הודעת שגיאה שמחייבת קבצים מדיסק ההתקנה של וינדוס נערך 2014 במרץ 1411 שנים על-ידי dfcorp
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר ניסיתי, זה לא עובד - הוא לא מזהה את הDOK.. (הגירסה שאני רוצה להתקין אם זה משנה -Windows 7.ULTIMATE.SP1.ALL.EDITIONS.32-64.bit
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אם ה-DOK מזוהה במחשב ועובד אז הבעיה היא כנראה בתוכנה תנסה להוריד ולהתקין אותה מחדש****על תשכח להוריד דרייברים עדכניים לפני הפרמוט נערך 2014 במרץ 1411 שנים על-ידי dfcorp
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה.. על איזה דרייברים מדובר? (אם הכוונה לDOK,, המחשב התקין לי את הכונן באופן עצמאי, הוא לא אמור להיות מעודכן?)
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים התוכנה של מיקרוסופט ?אז היא ממירה רק מ ISO ל DVD ובדרך כלל לא תסכים להמיר קובץ ISO שאיננו אורגינלי של מיקרוסופט !
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים ^צודק שכחתי מזה.התכוונתי לדרייברים של כל המחשב, שלא תפרמט ואז תצטרך לחפש דרייברים לכל ההתקנים.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר כיצד אפשר לדעת אם התוכנה שייכת למיקרוסופט? (התוכנה הורדה ממדריך של פורום שכן, כול מי שהשתמש במדריך הצליח , ע"פ התגובות).האם יש גירסה ששיכת למייקרוסופט וגירסה "רגילה"? , הדרייברים של המחשב מגובים על DOK אחר..כמו כן, במידה ואכן זאת הבעיה זה לא אמור להראות לי שגיאה? (הבעיה הרי שהתוכנה לא מזהה את הDOK, ללא שגיאה כולשהי).עריכה - IVAN , בקשר למשפט השני שכתבת - אכן מדובר בקובץ פיראטי של מערכת הפעלה (למרות CDKEY אורגינלי) ,שוב אני חוזר שהמדריך לא מבדיל בין קובץ מקורי לקובץ שאינו מקורישוב תודה נערך 2014 במרץ 1411 שנים על-ידי magadi
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים פיראטי ? לא יפה !אין בפורום דיונים על פירטים.הורדה רשמית של חלונות 7 מהקישור. מן הסתם זאת תהיה גרסה אנגלית.http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים בדיוק אתמול התמודדתי עם בעיה דומה.http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_to_install_windows_7_beta_a_usb_key?page=0,0קצת יותר עבודה אבל עובד .כמובן שמה שנאמר לגבי CD רלוונטי ל mounted ISO .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.