עבור לתוכן

בעיה בהתקנת מערכת הפעלה בעזרת התוכנה Windows 7 USB DVD Download Tool

Featured Replies

פורסם

חג שמח,

יש לי לפטופ ללא כונן DVD וברצוני לפרמט ולהתקין WIN 7 (כרגע מותקנת אותה מערכת הפעלה) .

מצאתי מדריך לתוכנה Windows 7 USB DVD Download Tool , לצערי התוכנה לא מזהה את ה DOK (של סאן דיסק 8 GB) . המחשב מזהה את DOK , ניסיתי לפרמט את הDOKו ואף לשנות את מערכת הקבצים לNTFS(לפני זה היה על ברירית המחדל FAT32) - התוכנה עדין לא מזהה את הDOK (ניסיתי בשני מחשבים).

לפני שאני קונה DOK חדש , האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה?

תודה לעוזרים

פורסם

לתוכנה לא משנה מה מערכת הקבצים שכרגע פועלת על ה-DOK כי גם ככה היא תפרמט אותו למערכת הקבצים המתאימה.

תפעיל את התוכנה תבחר את קובץ ה-IMAGE המתאים תלחץ USB DEVICE תחבר את ה-DOK ותלחץ בתוכנה על הכפתור רענון של השני חצים הוא אמור לאתר לך את ה-DOK

** אם המערכת הפעלה שלך היא כרגע 32 ביט ואתה מכין קובץ התקנה של 64 ביט יש מצב שתקבל הודעת שגיאה שמחייבת קבצים מדיסק ההתקנה של וינדוס

נערך על-ידי dfcorp

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, זה לא עובד - הוא לא מזהה את הDOK.. (הגירסה שאני רוצה להתקין אם זה משנה -Windows 7.ULTIMATE.SP1.ALL.EDITIONS.32-64.bit

פורסם

אם ה-DOK מזוהה במחשב ועובד אז הבעיה היא כנראה בתוכנה תנסה להוריד ולהתקין אותה מחדש

****על תשכח להוריד דרייברים עדכניים לפני הפרמוט

נערך על-ידי dfcorp

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה.. על איזה דרייברים מדובר? (אם הכוונה לDOK,, המחשב התקין לי את הכונן באופן עצמאי, הוא לא אמור להיות מעודכן?)

פורסם

התוכנה של מיקרוסופט ?

אז היא ממירה רק מ ISO ל DVD ובדרך כלל לא תסכים להמיר קובץ ISO שאיננו אורגינלי של מיקרוסופט !

פורסם

^

צודק שכחתי מזה.

התכוונתי לדרייברים של כל המחשב, שלא תפרמט ואז תצטרך לחפש דרייברים לכל ההתקנים.

פורסם
  • מחבר

כיצד אפשר לדעת אם התוכנה שייכת למיקרוסופט? (התוכנה הורדה ממדריך של פורום שכן, כול מי שהשתמש במדריך הצליח , ע"פ התגובות).

האם יש גירסה ששיכת למייקרוסופט וגירסה "רגילה"? , הדרייברים של המחשב מגובים על DOK אחר..

כמו כן, במידה ואכן זאת הבעיה זה לא אמור להראות לי שגיאה? (הבעיה הרי שהתוכנה לא מזהה את הDOK, ללא שגיאה כולשהי).

עריכה - IVAN , בקשר למשפט השני שכתבת - אכן מדובר בקובץ פיראטי של מערכת הפעלה (למרות CDKEY אורגינלי) ,שוב אני חוזר שהמדריך לא מבדיל בין קובץ מקורי לקובץ שאינו מקורי

שוב תודה

נערך על-ידי magadi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים