עבור לתוכן

האם קיים מקש קיצור או תכנה להחלפת מסך?

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב. מסך מחשב מחובר לDVI, מסך טלוויזיה מחובר לHDMI.

כשאני סוגר את המחשב, מערכת הפעלה זוכרת איזה מסך השתמשתי אחרון. הבעיה נוצרת כשאני מדליק אותו ורוצה להשתמש במסך אחר (לצפות בסרט למשל) ואז אני צריך להדליק את המסך השני כדי לשנות למסך הראשון.

האם קיימת דרך פשוטה יותר, כמו שיש למשל במכשירי KVM (לחיצה פעמיים על CTRL)? או תוכנה שיוצרת לי קיצור מקשים כאלה?

תודה! אני משתמש בWIN7

נערך על-ידי Zeev86

פורסם

זה מוזר שהמערכת בוחרת לא להציג למסך שדלוק באותו רגע. מה בעצם אתה רואה במסך שכן דלוק?

פורסם
  • מחבר

no signal

בscreen resolution אני צריך לשנות מshow desktop only on 2 או 1 כדי לשנות למסך אחר.

פורסם

זה לא מסך מכובה. זה פשוט פלט לאחד המסכים בלבד.

אתה עובד עם Display Fusion?

פורסם

מה עם P + WINKEY ?

פורסם

תשאיר את שני המסכים ב- ENABLE כ-EXTENDED DESKTOP.

כשאתה צריך להקפיץ חלון שנפתח במסך הלא נכון ולדוגמה אתה לא רואה מה קורה במסך השני (כי הוא מכובה או לא בזווית שמאפשרת לראות את שניהם בו זמנית), אתה יכול להקפיץ את החלונות בין המסכים ע"י שימוש בקיצור WINKEY+מקשי החצים כשהחלון הנדרש בפוקוס.

אם תסגור את החלון לאחר מכן במסך הנוכחי שכן דלוק, החלון/אפליקציה אמורה לזכור את המיקום האחרון שלה ולהיפתח במסך המתאים להבא עד לסיטואציה שתרצה לשנות את אותה התנהגות מחדש.

נערך על-ידי nat64x

פורסם

זה לא אמור להיות ככה. עבדתי במשך כמעט שנתיים עם מחשב נייד ומסך חיצוני במקום העבודה הקודם שלי ותמיד זה העביר את התפקיד של המסך הראשי בצורה תקינה.

פורסם

מה לא אמור להיות ככה? אני לא בטוח שהבנת את השאלה שלו.

ההגדרה "מסך ראשי" לא קובעת באופן מוחלט איפה כל חלון חדש יפתח, וזה קצת ספורדי.

ממה שאני הבנתי, נשמע כאילו שני מסכים מחוברים אצלו, מסך גדול לסרטים ומסך קטן לעבודה, והוא בוחר להשתמש רק באחד מהם בו זמנית (מסיבותיו שלו), ולכבות/להפעיל לסירוגין בכל פעם מסך אחר ב- DISABLE/ENABLE דרך ההגדרות לפי הצורך, במקום שישתמש בכפתור הכיבוי הפיזי של המסך כשהוא לא מעוניין בו, ולהשאיר את שניהם כמסכים פעילים במערכת ההפעלה.

דרך אגב, לפעמים אני צריך לשנות את ההגדרה מסך ראשי בוינדוס 8, אך מסך ההתחל עדיין נפתח במסך הראשי הקודם עד לריבוט הבא. מישהו מכיר דרך לשנות התנהגות זו?

והאם יש גם דרך שה- notification area יופיע בכל המסכים? אני לא בטוח שבמולטימון או בדיספלי פיוזן מופיעה האפשרות הזו.

נערך על-ידי nat64x

פורסם

גם במצב של מעבר למסך יחיד זה אמור לעבוד כמו שצריך. זה מעביר את כל האובייקטים של שולחן העבודה, שורת משימות וחלונות פעילים למסך שמוגדר כראשי.

פורסם

וממה הבנת שזה המצב המדובר? כי אני לא ראיתי בתיאור הבעיה שום אזכור לכך.

ה-OP לא היה כל כך ברור בדבריו אז קצת "פירשנתי" אותו, אבל זה מה שהבנתי בכל מקרה...

אני לא חושב שעל סיטואציה כמו שאתה מנסה לתאר הוא מתלונן (גם אין בזה הגיון כי המערכת לא עובדת ככה כפי שכבר ציינת).

פורסם
  • מחבר
מה לא אמור להיות ככה? אני לא בטוח שהבנת את השאלה שלו.

ההגדרה "מסך ראשי" לא קובעת באופן מוחלט איפה כל חלון חדש יפתח, וזה קצת ספורדי.

ממה שאני הבנתי, נשמע כאילו שני מסכים מחוברים אצלו, מסך גדול לסרטים ומסך קטן לעבודה, והוא בוחר להשתמש רק באחד מהם בו זמנית (מסיבותיו שלו), ולכבות/להפעיל לסירוגין בכל פעם מסך אחר ב- DISABLE/ENABLE דרך ההגדרות לפי הצורך, במקום שישתמש בכפתור הכיבוי הפיזי של המסך כשהוא לא מעוניין בו, ולהשאיר את שניהם כמסכים פעילים במערכת ההפעלה.

דרך אגב, לפעמים אני צריך לשנות את ההגדרה מסך ראשי בוינדוס 8, אך מסך ההתחל עדיין נפתח במסך הראשי הקודם עד לריבוט הבא. מישהו מכיר דרך לשנות התנהגות זו?

והאם יש גם דרך שה- notification area יופיע בכל המסכים? אני לא בטוח שבמולטימון או בדיספלי פיוזן מופיעה האפשרות הזו.

אני כן מכבה את המסכים. כשאני מדליק את המחשב, והמסך הגדול מכובה, ומסך המחשב על standby, התצוגה תהיה ברירת מחדל במסך הגדול (שמכובה) אם ערב לפני ראיתי בו סרט.

אם ערב לפני השתמשתי במסך המחשב (הקטן), אז התצוגה תהיה במסך הקטן, לא משנה אם אני מכבה אותו או משאיר אותו על standby.

כרטיס המסך gtx660ti אם זה משנה. לגבי fusion, אין לי מושג מה זה (וכנראה אני גם לא משתמש בזה)

נערך על-ידי Zeev86

פורסם

אתה יודע שאפשר לעבור בין מסך 1 למסך 2 ולשניהם ביחד עם WIN+P?

פורסם
אני כן מכבה את המסכים. כשאני מדליק את המחשב, והמסך הגדול מכובה, ומסך המחשב על standby, התצוגה תהיה ברירת מחדל במסך הגדול (שמכובה) אם ערב לפני ראיתי בו סרט.

אם ערב לפני השתמשתי במסך המחשב (הקטן), אז התצוגה תהיה במסך הקטן, לא משנה אם אני מכבה אותו או משאיר אותו על standby.

כרטיס המסך gtx660ti אם זה משנה. לגבי fusion, אין לי מושג מה זה (וכנראה אני גם לא משתמש בזה)

מה זה בדיוק "השתמשתי"? אני לא מבין את המונחים שאתה משתמש...

שניהם ב-ENABLE כל הזמן? שינת משהו בהגדרות בין הלילות?

ההרגשה שלי היא שאתה עושה ENABLE/DISABLE למסך אחר בכל פעם, אבל משום מה אתה כאילו לא מתייחס לזה.

אין סיבה שהתצוגה של המסכים תשתנה כל עוד לא שינת משהו בהגדרות בעצמך.

התצוגה צריכה להיות בשני המסכים בו זמנית.

נערך על-ידי nat64x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים