עבור לתוכן

לא לשכוח היום בלילה - קבר פסח כהילכתו וכמובן אלי העושק.

Featured Replies

פורסם

לא זה לא

אז קובי, בוא ותסביר לי מה המטרה של מנהל אם לא למחוק, לצנזר, לנעול ולערוך הודעות שלא יאות, כגון ספאם, וירוסים, קללות, תוכן לא חוקי וכו..?

• תגובות 72
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Macr0t, אתה כ"כ לא בעניינים... לפחות אם אתה אומר דברים שיהיו נכונים.

אתה תתפלא כמה אני בעינינים.....

ד"א maCr0T בשבילך.....

המעבד מקבל כל מה שלא יאה לו, מוחק, משנה, נועל.

רוצה שאני אגלה לך סוד? זה המטרה של מנהל פורום....

המטרה של מנהל פורום היא לעשות סדר על פי חוקי האתר לא על פי החשק שלו.

פורסם

אולי מספיק עם וויכוחי סרק?

פורום כללי הפך לפורום מריבות בין משתתפי הפורום,

לאט לאט הוא הפך לפורום מכוער, שלי אישית, כבר לא נוח להיכנס אליו,

ולקרוא וויכוחים טיפשיים של משתמשים.

אנשים, תלמדו לדעת לסתום את הפה שצריך.

משתמש לא חייב להגיב על כל דבר שכתבו עליו או נגדו,

כמו שאומרים - "סייג לחוכמה שתיקה", פתגם, שהוא לדעתי מאוד חכם, אז

כדאי שתלמדו ממנו משהו...

מקווה לחיים שקטים ומהנים בפורום

חג שמח לכולם,

WizMaster

עריכה: למנהלים - גירסת ה-YaBB SE, מאפשרת לבטל את מונה ההודעות של המשתמשים?

כי אם כן אז אני חושב שכדאי לנקוט בצעד זה, שימנע הרבה וויכוחים ומריבות עתידיים כמו זה.

פורסם

Se7en, אני מחקתי הודעות של TAZOK בהן הוא מנבל את הפה שלו מעבר לכל ביקורת.

נראה מוכר את'לון?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=6718

רק אחוז קטן מההתייחסות שלך לאנשי הפורום.

משום מה, אני לא היחידי שהתייחס לנידון שם בצורה דומה.

"זה רק חלק קטן" - אולי תביא דוגמאות "גדולות" יותר, סביר מאוד להניח שלא תמצא.

פורסם

Macr0t, אתה כ"כ לא בעניינים... לפחות אם אתה אומר דברים שיהיו נכונים.

אתה תתפלא כמה אני בעינינים.....

ד"א maCr0T בשבילך.....

המעבד מקבל כל מה שלא יאה לו, מוחק, משנה, נועל.

רוצה שאני אגלה לך סוד? זה המטרה של מנהל פורום....

המטרה של מנהל פורום היא לעשות סדר על פי חוקי האתר לא על פי החשק שלו.

אתה צודק ב100 אחוז, בדיוק על זה דיברתי....

פורסם

אולי גם נחשוב על איך אנחנו מסיימים את זה, מעיין שיחת שלום ?

פורסם

אולי גם נחשוב על איך אנחנו מסיימים את זה, מעיין שיחת שלום ?

רעיון מעולה, פשוט להחזיר את הט'רד שקטע של בדיחות הדעת, ולא הויכוח המאוד מאוד מאוד מאוד מיותר...

פורסם

Se7en, אני מחקתי הודעות של TAZOK בהן הוא מנבל את הפה שלו מעבר לכל ביקורת.

נראה מוכר את'לון?

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=6718

רק אחוז קטן מההתייחסות שלך לאנשי הפורום.

משום מה, אני לא היחידי שהתייחס לנידון שם בצורה דומה.

"זה רק חלק קטן" - אולי תביא דוגמאות "גדולות" יותר, סביר מאוד להניח שלא תמצא.

תסלח לי מאוד אישי היקר בפעמים האחרונות אני מדבר שפה יותר גבוהה מאשר אתה תדבר בכל החיים שלך... <- באמת נעלבתי.

ותסלח לי אבל אם אני ישב ויחפש אני ימצא עוד הרבה דוגמאות כאלה!

עריכה: זה בדיוק הבעיה, יש לכם איזה משהו נגדי ואתם מחפשים אותי מתחת לאדמה.

<צונזר> ממתי פוץ כמוך ישלוט לי על דרכי המחשב?

אחרים צריכים להגיד את זה ואתה אמור להגיד להם לא.. <- זה בדיוק מה שאני עושה, רק הבעיה שבגלל זה אתה שונא אותי.

<צונזר> בסיידר, עלי עושים אלאום ומעליבים אותי, אבל מה יש לך משאר המנהלים?

<צונזר> אמרתי לך לשמור על הפה.

עריכה של ATHLON: עכשיו העלבת אותי, קבל כמה שגיאות יש לך.

פורסם

טוב.

פה זה נגמר.

זה וייכוח אידיוטי ואני מציע לא להגיב פה יותר.

אחראי פורומים - לכם אסור להגיב פה יותר. נקודה.

בקשר ליכולות הטכניות של YaBB SE - הוא לא יכול לעשות את זה עדיין... (הסקריפט הישן כן יכול).

פורסם

טוב.

פה זה נגמר.

זה וייכוח אידיוטי ואני מציע לא להגיב פה יותר.

אחראי פורומים - לכם אסור להגיב פה יותר. נקודה.

בקשר ליכולות הטכניות של YaBB SE - הוא לא יכול לעשות את זה עדיין... (הסקריפט הישן כן יכול).

אני לא מבין מה הולך פה, (כולה עזבתי לשלושה ימים..), בכל אופן לדעתי המנהלים הקבועים (ע"פ מיטב הבנתי: קום, יובל, ואנקודר מידי פעם) צריכים להחזיק את המנהלים האחרים קצר!

זה ישמע טוטאליטרי בסגנון מוסליני, אבל אין מה לעשות, זה פשוט ביז.. מה שהלך פה ביומיים האחרונים.

מנהל נועל ת'רד, השני פותח, מה זה צריך להיות ? וזו רק דוגמא אחת...

אני מבין את הצורך במנהלי משנה, כי אתם לא יכולים להיות סביב הפורום 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע, אבל אתם צריכים לרסן אותם ולא לתת להם להיגרר לויכוחי סרק בסגנון הוא העליב אותי אז החזרתי לו... כמו כן להגדיר נהלים ברורים למנהלים שלכם ורצוי שאת הויכוחים הפנימיים שלהם ושלכם יסגרו מאחורי הקלעים, ולא משום שצריך לטייח ולהסתיר אלא משום שהמנהלים פה צריכים להציג איזשהיא עמדה ברורה וחד משמעית לדעתי.

אל תשכחו שהאתר שלכם ואתם משלמים עליו, וכמו כן זהו אתר פרטי ואתם לא חייבים לאף אחד שום דבר, מנהל לא התנהג בסדר אל המשתמשים, תיישרו אותו באמצעים שלכם. אם אתם רוצים למנוע את ההרס של האתר אל תפחדו להשתמש בכוח שלכם.

בנוגע למשתמשים - יש דרך להביע דעה ולא צריך לרדת לרמה של קללות כנגד מנהלים, גם אני פעם אחת יצאתי נגד אחד המנהלים פה ואלוהים עדי (כי הת'רד הזה נמחק מהפורום באופן מסתורי..) שלא קיללתי אותו ואת אימו ובכל זאת נסגר העניין במהירות ע"י אנקודר שחתך את העניין במקום והחליט מה שהחליט...

בנוגע לעיניין של איפוס המונה, נראה לי מטופש משום שזה טיפול בסימפטום ולא בבעיה עצמה... סתם ניטפלו פה לעניין המונה למרות שזה עובד בכל שאר האתרים נורמאלי, אז למה שפה זה יהיה שונה ? ? ?

למי שתוהה למה לעזעאל אני מתערב וחושב שאני יודע הכל, אז אני לא יודע הכל, וזו דעתי, אבל כן יש לי ניסיון בניהול פורום ביחד עם מנהלי משנה, וגם קצת ידע במחשבים.

לסיכום, אכפת לי מהאתר הזה, משום שהוא נראה לי ממש טוב יחסית לשאר האתרים העבריים שפגשתי עד כה, ויש פה אנשים שמבינים עניין.

פורסם

אני לא מבין מה הולך פה, (כולה עזבתי לשלושה ימים..), בכל אופן לדעתי המנהלים הקבועים (ע"פ מיטב הבנתי: קום, יובל, ואנקודר מידי פעם) צריכים להחזיק את המנהלים האחרים קצר!

זה ישמע טוטאליטרי בסגנון מוסליני, אבל אין מה לעשות, זה פשוט ביז.. מה שהלך פה ביומיים האחרונים.

מנהל נועל ת'רד, השני פותח, מה זה צריך להיות ? וזו רק דוגמא אחת...

אני מבין את הצורך במנהלי משנה, כי אתם לא יכולים להיות סביב הפורום 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע, אבל אתם צריכים לרסן אותם ולא לתת להם להיגרר לויכוחי סרק בסגנון הוא העליב אותי אז החזרתי לו... כמו כן להגדיר נהלים ברורים למנהלים שלכם ורצוי שאת הויכוחים הפנימיים שלהם ושלכם יסגרו מאחורי הקלעים, ולא משום שצריך לטייח ולהסתיר אלא משום שהמנהלים פה צריכים להציג איזשהיא עמדה ברורה וחד משמעית לדעתי.

אל תשכחו שהאתר שלכם ואתם משלמים עליו, וכמו כן זהו אתר פרטי ואתם לא חייבים לאף אחד שום דבר, מנהל לא התנהג בסדר אל המשתמשים, תיישרו אותו באמצעים שלכם. אם אתם רוצים למנוע את ההרס של האתר אל תפחדו להשתמש בכוח שלכם.

בנוגע למשתמשים - יש דרך להביע דעה ולא צריך לרדת לרמה של קללות כנגד מנהלים, יש דרך להביע דעה, וגם אני פעם אחת יצאתי נגד אחד המנהלים פה ואלוהים עדי (כי הת'רד הזה נמחק מהפורום באופן מסתורי..) שלא קיללתי אותו ואת אימו ובכל זאת נסגר העניין במהירות ע"י אנקודר שחתך את העניין במקום והחליט מה שהחליט...

בנוגע לעיניין של איפוס המונה, נראה לי מטופש משום שזה טיפול בסימפטום ולא בבעיה עצמה... סתם ניטפלו פה לעניין המונה למרות שזה עובד בכל שאר האתרים נורמאלי, אז למה שפה זה יהיה שונה ???

למי שתוהה למה לעזעאל אני מתערב וחושב שאני יודע הכל, אז אני לא יודע הכל, וזו דעתי, אבל כן יש לי ניסיון בניהול פורום ביחד עם מנהלי משנה, וגם קצת ידע במחשבים.

לסיכום, אכפת לי מהאתר הזה, משום שהוא נראה לי ממש טוב יחסית לשאר האתרים העבריים שפגשתי עד כה, ויש פה אנשים שמבינים עניין.

כל מילה בסלע !!

פורסם

יאללה אינטגרל בא לי להוציא את הפורשה מהחניה.

אתה בא?

פורסם

יאללה אינטגרל בא לי להוציא את הפורשה מהחניה.

אתה בא?

יאללה תותח, תתניע אני בדרך... ;D

תגיד, עם מה להגיע אליך ? עם האינטגרלה שלי או הבוגאטי של סבתא ?? יש חניה ? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים