עבור לתוכן

לא לשכוח היום בלילה - קבר פסח כהילכתו וכמובן אלי העושק.

Featured Replies

פורסם

כן רק שלג'רי ספרינגר (את'לון במקרה הזה...), יהיה את הכוח למחוק כל הודעה שלא תיראה לו וע"י כך, "לנקות" את הלכלוך.

מספיק פעמים בת'ראד הזה נמחקו הודעות שלי ושל Tazok... אני משער שגם זאת בקרוב, אז מקווה שתספיק לקרוא.

• תגובות 72
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי חברה, מה קורה לכם ? :-/

אני פשוט לא מבין, הרי אין לכם משהו אישי אחד כנגד השני אז למה כל זה ? למה ?

הודעות זה דבר טיפשי, כל כך טיפשי שאם אני רוצה אני יכול לתת לרוקפורד 89090 הודעות אם בא לי, ואני בהחלט לא מבין מה הקטע כאן, במקום להתלהב מהודעות, תתלהבו מרפרטואר העזרה והתרומה שלכם לפורום למשל, למה לא זה ?

פורסם

הודעות זה דבר טיפשי, כל כך טיפשי שאם אני רוצה אני יכול לתת לרוקפורד 89090 הודעות אם בא לי, ואני בהחלט לא מבין מה הקטע כאן, במקום להתלהב מהודעות, תתלהבו מרפרטואר העזרה והתרומה שלכם לפורום למשל, למה לא זה ?

אם יש אפשרות כזאת אני יותר מאשמח שתאפס לי את המונה.

מה זה בכלל משנה?...זה כולו מספר חסר משמעות לחלוטין.

תאפס!!!!!!!

פורסם

Se7en, אני סגרתי את הנושא הזה כי אנשים רדודים ועכורים כמו רוקפורד החליטו להרוס לי נושא מצחיק והומוריסטי ולהפוך אותו לנושא של התקטשות, אבל הוא לא מסוגל שלא להגיב ולקרא לכל אדם ספאמר.

אני יודע שזה נשמע כמו גנון, אבל זה דבר חשוב, רוקפורד התחיל לקרא לי ספאמר, בדיוק כמו שהוא היה עושה לGil, על זה שבסה"כ פירסמתי קצת בדיחות ברוח הזמן לפסח. מה ספאם בזה? אסור לכתוב הודעות בפורום הזה בכלל?

הודעות כמו עוד שלושה הודעות יש לי אלף.... זה ספאמינג. ואני רוצה שמישהו יאמר לי פה, האם אני אי-פעם עשית כדבר הזה?

רוקפורד, על ראש הגנב בוער הכובע!

אני חושב שכדאי לפתוח פורום חדש...

הוא ייקרא : פורום המאבקים והספאמרים..

שם כל העסק של הכנויים, והספאמרים ("עוד 3 הודעות יש לי 1000 , עוד 2 הודעות יש לי 1000....")

הקללות , המאבקים וכל השטויות יתנהלו...

זה יהיה מאין פורום ג'רי ספרינגר כזה..

תציע את זה לחברים האחרים פה בפורום, לא לי.

אתה מוכן לומר לי מתי ראית אותי עושה כדבר הזה?

פורסם

Se7en, אני סגרתי את הנושא הזה כי אנשים רדודים ועכורים כמו רוקפורד החליטו להרוס לי נושא מצחיק והומוריסטי ולהפוך אותו לנושא של התקטשות, אבל הוא לא מסוגל שלא להגיב ולקרא לכל אדם ספאמר.

אני יודע שזה נשמע כמו גנון, אבל זה דבר חשוב, רוקפורד התחיל לקרא לי ספאמר, בדיוק כמו שהוא היה עושה לGil, על זה שבסה"כ פירסמתי קצת בדיחות ברוח הזמן לפסח. מה ספאם בזה? אסור לכתוב הודעות בפורום הזה בכלל?

הודעות כמו עוד שלושה הודעות יש לי אלף.... זה ספאמינג. ואני רוצה שמישהו יאמר לי פה, האם אני אי-פעם עשית כדבר הזה?

רוקפורד, על ראש הגנב בוער הכובע!

אני חושב שכדאי לפתוח פורום חדש...

הוא ייקרא : פורום המאבקים והספאמרים..

שם כל העסק של הכנויים, והספאמרים ("עוד 3 הודעות יש לי 1000 , עוד 2 הודעות יש לי 1000....")

הקללות , המאבקים וכל השטויות יתנהלו...

זה יהיה מאין פורום ג'רי ספרינגר כזה..

תציע את זה לחברים האחרים פה בפורום, לא לי.

אתה מוכן לומר לי מתי ראית אותי עושה כדבר הזה?

כפי שאמרתי אני לא הולך להכנס לוויכוח הזה אבל אם כבר פתחת את הנושא בניגוד להחלטתי צריכה גם להם להיות אפשרות להגיב.

פורסם

אתמול הם העליבו אותי ואמרו שאני לא רוצה להגיב עוד והנושא היה נעול, זה לא העניין...

הבעיה שלי זה שספאמרים אמיתיים, קוראים לאנשים כמוני וכמוך ספארמים.

פורסם

פורסם

KOM, זאת בדיוק הבעיה של רוקפורד. רפרטואר העזרה שלו לפורום נמוך, לעומת זה שלי אבל הוא עדיין מאשים אותי בספאמינג.

פורסם

אני מתכוון ברצינות, אם תאפס לי את ההודעות זה אולי יראה לכולם כמה חסר משמעות זה.

אולי אנשים יפסיקו לייחס לזה חשיבות...זו אופציה שצריך לבטל.

פורסם

עזבו את העניין של הויכוח על ההודעות, זה בדיוק מה שרוקפורד רצה שיקרה!

הת'רד הזה היה אמור להיות ת'רד של בדיחות עם אווירה מצחיקה והומור של הזמן הזה.

רוקפורד דרקנאף היו חייבים לבוא ולהפוך את זה לויכוח על מספר הודעות וספאמינג ולקרא לי מתנשא.

הם פשוט אנשים מגיעילים, הם הרסו לי את הת'רד, רק על זה אני עכשיו אשנא אותם, מבחינתי כל ת'רד שלהם לא קיים מבחינתי.

פורסם
אנשים רדודים ועכורים כמו רוקפורד

לא זכור לי שנפגשנו...

פתאום אתה גם מכיר אותי?

אם אתה מסוגל לשפוט אנשים ע"פי התנהגותם בפורום, מה אני אגיד לך... ניחנת ביכולות על כנראה.

רק חבל שהשיפוט רחוק מלהיות נכון.

יותר מזה... אני לא הולך להגיב, רק שים לב מי תוקף ראשון...

כל תגובה שלך מלוות בנסיון נואש להעליב מישהו, אתה מנסה להגן על עצמך אז אתה מתקיף?

חוץ מהשמצות ועלבונות שאתה זורק על אנשים אחרים בפורום בחודשים האחרונים, תרומה ממשית לפורום לא ראיתי שהבאת ועוד בעוז חוצפתך, אתה נועל לי Threads וקורא לי ספאמר.

אין לי סיבה סתם לבוא לאחראי פורום או משתמש בפורום ולקרוא לו ספאמר אלא אם כן תקף אותי קודם.

נעלת לי Thread, מחקת הודעות שכביכול חושפות את הפנים האמיתיות שלך, על איזה ראש בוער הכובע עכשיו?

לתשומת ליבך,

אני לא האדם היחיד שהצליח להסתכסך איתך בצורה זו או אחרת... תעשה קצת חשבון נפש בחג.

אולי סוף סוף תקלוט עד כמה "טוב" לדעת מה אתה.

פורסם
אנשים רדודים ועכורים כמו רוקפורד

לא זכור לי שנפגשנו...

פתאום אתה גם מכיר אותי?

אם אתה מסוגל לשפוט אנשים ע"פי התנהגותם בפורום, מה אני אגיד לך... ניחנת ביכולות על כנראה.

רק חבל שהשיפוט רחוק מלהיות נכון.

יותר מזה... אני לא הולך להגיב, רק שים לב מי תוקף ראשון...

כל תגובה שלך מלוות בנסיון נואש להעליב מישהו, אתה מנסה להגן על עצמך אז אתה מתקיף?

חוץ מהשמצות ועלבונות שאתה זורק על אנשים אחרים בפורום בחודשים האחרונים, תרומה ממשית לפורום לא ראיתי שהבאת ועוד בעוז חוצפתך, אתה נועל לי Threads וקורא לי ספאמר.

אין לי סיבה סתם לבוא לאחראי פורום או משתמש בפורום ולקרוא לו ספאמר אלא אם כן תקף אותי קודם.

נעלת לי Thread, מחקת הודעות שכביכול חושפות את הפנים האמיתיות שלך, על איזה ראש בוער הכובע עכשיו?

לתשומת ליבך,

אני לא האדם היחיד שהצליח להסתכסך איתך בצורה זו או אחרת... תעשה קצת חשבון נפש בחג.

אולי סוף סוף תקלוט עד כמה "טוב" לדעת מה אתה.

ההודעה שלך מלאה בסטירות עצמיות.

אתה אמר שאתה קורא לי ספאמר לי כי אני ספאמר, אלא כי אתה מסוכסך איתי דבר שהופך אותך למאוד מאוד סוביקטיבי.

התרומה שלי לעורך כל השימוש בפורומים היא גבוהה מאוד, זה שאני לא מגיב לשאלות כגון: "איך מחברים עכבר למחשב" או "איפה מחברים מיקרופון - הוא אמור להתחבר ליציאת המדפסת" או "איזה מקלדת כדאי" לא הופך אותי למישהו שלא תורם. אם היית עוקב איך העלתי את הרמה של פורום OC היית מדבר אחרת, אתה כנראה עסוק להגיב רק לת'רדים המפגרים שחוזרים על עצמם, כדי להעלות לך את מספר ההודעות.

בעניין של מחיקת הודעות, אני מוחק כל הודעה בה משתמשים מנבלים את הפה שלהם, בעיקר שמדובר במישהו עם ג'ורה כמו של TAZOK!

לגבי ההתנהגות שלך, להרוס למישהו ת'רד קליל עם בדיחות ברוח החג והתקופה זה באמת מעראה על עכירות נפש!

פורסם

רוקפוד, TAZOK ודרקנאף - שלושתיכם שמתם לכם למטרה, בין אם בתאום ובין אם לא, להרוס לי את המוניטין הטוב שיש לי בפורום.

דרעק בכך שהיא קוראת לי תחת כל עץ רענן "מתנשא", אתה כשאתה קורא לי ספאמר וTAZOK שמקלל ולא מבין למה אני עורך לו מודעות.

אתם פשוט אנשים מגעילים, פרסמתי בדיחות, אנשים צחקו מהם אבל אתם הייתם חייבים לבוא ולהרוס, זה בדיוק התנהגות של אנשים רדודים ועכורים.

פורסם

עצרו !

איך נפסיק את זה ? איך ?

מישהו כאן חייב להוריד טיפה מהכבוד שלו ולהגיד סליחה וזהו...

ו-7 ? אתה רציני ? זה יהיה מעשה אצילי מאד ;D

פורסם

יניב סגר אתמול את הת'ראד במטרה להרגיע את הרוחות.

את'לון בא ופתח אותו כי הוא היה חייב להגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים