עבור לתוכן

איך לשים ראוטר כשיש לי HOTBOX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, נתחיל ככה: יש לי ספק+אינטרנט של הוט HOTBOX

הקליטה של הWIFI ממש גרועה ומי כמוכם יודע..

הבנתי שאפשר לבטל את הראוטר של המודם ולשים ראוטר אחר..

יש בירשותי ראוטר של TP-LINK מודל TL-WR841N

אפשר בבקשה מדריך איך אני מגדיר את הראוטר שיהיה WIFI ואני מבטל את הראוטר של ההוטבוקס ומשאיר רק מודם ?

תודה מראש!

אגב* יש לי וינדוס 7 בעברית.

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

להפוך את ההוטבוקס למודם - להכנס לכתובת 192.168.100.1, שם משתמש וסיסמא הם admin. בתפריט משמאל ללחוץ על Bridge Mode ולסמן V. לאשר. ההוטבוקס יבצע RESET מלא ויחזור כמודם תוך כ-2-3 דקות.

עכשיו רק צריך לחבר את ה-841 לאחת היציאות של ההוטבוקס ולחבר מחשב באמצעות כבל אליו. להכנס לתפריטים שלו באמצעות הכתובת 192.168.0.1 ולבצע הגדרת חייגן מסוג DYNAMIC IP. תעזר במדריך שלו שתודריד מכאן - http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-WR841ND#down

פורסם
  • מחבר

ב-841 לאן לחבר לחיבור ה-WAN או לאחת מי ה-4 יציאות?

פורסם

אל תסתבך,

אם הנורית של הWI FI דולקת סימן שיש לך שירות שפעיל מהמערכת של הוט ואז אתה צריך להתקשר אליהם שיבטלו אותו, אם הנורית מכובה פשוט תתחבר לאחת היציאות מאחורה עם כבל רשת ובצד השני ליציאת הWAN בראוטר.

פורסם

הוא לא חייב לבטל את ה-WIFI של ההוטבוקס.

פורסם

אבל לפעמים זה עולה כסף, אם אין לו טריפל או חבילה אחרת שמקנה את ה"שירות" בחינם הוא מוסיף על זה כסף כל חדש וחבל שהוא לא יבטל את זה אם הוא לא משתמש.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את האלחוטי בהוטבוקס.

הכל טוב ויפה והגדרתי דינמיק IP בTPLINK היגדרתי סיסמה והכל אותו דבר ואותו שם WIFI ועדיין לא עובד , יש לי קליטה מלאה אבל אין גישה לאינטרנט כאילו הוא לא עובד מה הלאה?

פורסם

נתק מהחשמל את הראוטר ואת ההוטבוקס, תדליק את ההוטבוקס וחכה שידלק, תדליק את הראוטר וחכה שיידלק, תפעיל מחדש את המחשב.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד, יש קליטה מלאה בוויאיפי אבל אין אינטרנט

פורסם

תנסה לחבר את הראוטר ליציאה מספר 1 בהוטבוקס אצלי זה מחובר ככה וזה עובד מצוין!

פורסם
  • מחבר

יציאה מס' 1 מחוברת למחשב אפשר לנתק ולחבר את הראוטר ואת מה שמחובר למחשב להעביר ל-2 ? או משו אחר? לא צריך להגדיר?

פורסם

ביטלת את הdhcp בנתב המשני?

חיברת את שני הנתבים LAN to LAN?

מה עשית בהוטבוקס? ביטלת את האלחוטי או הפכת לbridge?

פורסם
  • מחבר

לא ביטלתי DHCP איפה אני צריך לבטל בהוטבוקס או ב-TPLINK?

לגבי ה-LAN אין לי חיבור LAN ב-TPLINK חיברתי ל-WAN ובהוטבוקס חיברתי ליציאה 1.

בהוטבוקס ביטלתי את האלחוטי כמו שCheif הדריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים