פורסם 2014 במרץ 1311 שנים שלום לכולם, נתחיל ככה: יש לי ספק+אינטרנט של הוט HOTBOXהקליטה של הWIFI ממש גרועה ומי כמוכם יודע..הבנתי שאפשר לבטל את הראוטר של המודם ולשים ראוטר אחר..יש בירשותי ראוטר של TP-LINK מודל TL-WR841Nאפשר בבקשה מדריך איך אני מגדיר את הראוטר שיהיה WIFI ואני מבטל את הראוטר של ההוטבוקס ומשאיר רק מודם ?תודה מראש!אגב* יש לי וינדוס 7 בעברית.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים להפוך את ההוטבוקס למודם - להכנס לכתובת 192.168.100.1, שם משתמש וסיסמא הם admin. בתפריט משמאל ללחוץ על Bridge Mode ולסמן V. לאשר. ההוטבוקס יבצע RESET מלא ויחזור כמודם תוך כ-2-3 דקות.עכשיו רק צריך לחבר את ה-841 לאחת היציאות של ההוטבוקס ולחבר מחשב באמצעות כבל אליו. להכנס לתפריטים שלו באמצעות הכתובת 192.168.0.1 ולבצע הגדרת חייגן מסוג DYNAMIC IP. תעזר במדריך שלו שתודריד מכאן - http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-WR841ND#down
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אל תסתבך,אם הנורית של הWI FI דולקת סימן שיש לך שירות שפעיל מהמערכת של הוט ואז אתה צריך להתקשר אליהם שיבטלו אותו, אם הנורית מכובה פשוט תתחבר לאחת היציאות מאחורה עם כבל רשת ובצד השני ליציאת הWAN בראוטר.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אבל לפעמים זה עולה כסף, אם אין לו טריפל או חבילה אחרת שמקנה את ה"שירות" בחינם הוא מוסיף על זה כסף כל חדש וחבל שהוא לא יבטל את זה אם הוא לא משתמש.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר ביטלתי את האלחוטי בהוטבוקס.הכל טוב ויפה והגדרתי דינמיק IP בTPLINK היגדרתי סיסמה והכל אותו דבר ואותו שם WIFI ועדיין לא עובד , יש לי קליטה מלאה אבל אין גישה לאינטרנט כאילו הוא לא עובד מה הלאה?
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים נתק מהחשמל את הראוטר ואת ההוטבוקס, תדליק את ההוטבוקס וחכה שידלק, תדליק את הראוטר וחכה שיידלק, תפעיל מחדש את המחשב.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים תנסה לחבר את הראוטר ליציאה מספר 1 בהוטבוקס אצלי זה מחובר ככה וזה עובד מצוין!
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר יציאה מס' 1 מחוברת למחשב אפשר לנתק ולחבר את הראוטר ואת מה שמחובר למחשב להעביר ל-2 ? או משו אחר? לא צריך להגדיר?
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים ביטלת את הdhcp בנתב המשני?חיברת את שני הנתבים LAN to LAN?מה עשית בהוטבוקס? ביטלת את האלחוטי או הפכת לbridge? נערך 2014 במרץ 1411 שנים על-ידי ירח אפל
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר לא ביטלתי DHCP איפה אני צריך לבטל בהוטבוקס או ב-TPLINK?לגבי ה-LAN אין לי חיבור LAN ב-TPLINK חיברתי ל-WAN ובהוטבוקס חיברתי ליציאה 1.בהוטבוקס ביטלתי את האלחוטי כמו שCheif הדריך.
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אצלי השארתי את הHotBox כנתב ופעלתי לפי זהחיבור נתב אלחוטי חדש לנתב אלחוטי קיים באופן קוויhttp://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.