פורסם 2014 במרץ 1311 שנים אז ככה לפני כמה ימים התחיל דיון שפתח Abyssus על כך שאנחנו לא יכולים לעבור את ה 6 ראונדים והם יכולים לשם על זה כסף גם שלא נעבור ב mw2 במשחק נגדם אז קבענו לעשות נגדם משחק ביום שבת או שישי ולראות מי יותר טובאנחנו מאוד רוצים שיהיה סטרים לזה גם אז מי שיכול להיות שיגיד, זה הולך להיות הטוב משלוש מפותAbyssus אני חושב שעשית טעות קטנה ושאתה חושב שבקלות אתה תוכל לנצח אותנו אז אתה טועה חמוד אנחנו הולכים לנצח ומקווה שלא תבכו לי אחר כך90% הולך להיות סטרים אז כולם לבוא לראות את המשחק הזה. כפי שאמרתי הם טוענים שהם הולכים לנצח את זה מי שחושב אחרת יכול להמר על המשחקRiM Vs Annoy Best of 3 Mw2Have Fun!
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים חחחחח מיתר איך אתה מתרגש כפרה כאילו אתה יוצא לדייטלא יודע איך הגעתם ככה לעניין הזה אתה ושגב אתם לוקחים את זה יותר מדי רציני בכיף נשחק אבל אל תשכח שככה דיברת בטורניר
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אני יראה תסטרים רק כדי לראות איך יאיר מאכיל אותכם חצץאני אשחק איתם רק כדי לראות איך יאיר ושגב מאכילים אותם חצץ
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים לא יצא לנו בשישי שבת כי לכל אחד היו תעיסוקים שלו אם אתה רוצה פירוט אתה מוזמן לבקש, שאלתי ביום ראשון ולא יכלתם, היום יום חדש אם אתם רוצים דברו..
פורסם 2014 במרץ 2211 שנים חחח מיתר תמיד מתלהב.. תשחק עם כבוד.. חחחחח מיתר איך אתה מתרגש כפרה כאילו אתה יוצא לדייטלא יודע איך הגעתם ככה לעניין הזה אתה ושגב אתם לוקחים את זה יותר מדי רציני בכיף נשחק אבל אל תשכח שככה דיברת בטורניר+1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.