פורסם 2014 במרץ 1411 שנים יש סוג אחד של סוכריות גומי שאני באמת מכור אליהם. לא יודע איך הם נקראים, הם קצת פחות רכים מהרגילים ויש להם טעם חזק
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים רוני קוראים ל זה ליקריץ (למרות שאין כל קשר בין זה לבין ליקריץ אמיתי)... נראה לי שבוע הבא אקפוץ לשוק, לקנות כמה קג של גומי.. שנים שלא אכלתי את הרעל הזה
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים לוקחים גומי מוסיפים לו סוכר ומוכרים למאכל. מי האידיוט שהמציא את הרעיון? בעל מטע עצי גומי?
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים המחלה שלי זה גרנולה אני מסוגל לטחון כמויות ואם מוסיפים גם יוגורט ודבש ופירות אז בכלל אני באקסטזה
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים חומוס אמיתי זה טעים, הבעיה עם זה שכשאתה אוכל אותו בשעות הבוקר, אתה חייב מיטה ליד כי הוא מתישב לך כמו יציקה נערך 2014 במרץ 1711 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים הדבר שאני הכי מכור אליו זה הארוכים האדומים (בלי מילוי ) בטעם דובדבן/תות (לא בכל מקום זה נמצא) .
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים ^על טעם וריח .... המחלה שלי זה גרנולה אני מסוגל לטחון כמויות ואם מוסיפים גם יוגורט ודבש ופירות אז בכלל אני באקסטזה אני ואישתי אוכלים את זה כל הזמן ... נערך 2014 במרץ 1711 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים כל התמונות והדיבורים על גומי גרנולה ונעליים לא ממש עושים לי את זה. אפילו התמונה של היוגורט עם הפירות והגלידה לא ממש גורמת לבלוטות הרוק שלי להתחיל לעבוד. בשר לעומת זאת... אפילו לצמחונים קשה להישאר אדישים. נערך 2014 במרץ 1711 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים ^אפשר גם וגם זה נראה כמו עוף עם דבש =שוב אחד הדברים שאני מכור אליהם עם שילוב של אורז וטנזיה. הקטע עם היוגורט (יש גם עם אפס אחוז שומן) גרנולה ופירות.. אפשר לראות כמויות של נשים שאוכלות את זה... כי יחסית אין בזה הרבה קלוריות . נערך 2014 במרץ 1711 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים ART שלא תבין לא נכון, יותר מהכל אני אוהב בשר, אני חושב שאצלצל לאשתי כדי להגיד לה שהיום אוכלים בחוץ, עשית לי חשק לסטקיית הבוקרים
פורסם 2014 במרץ 1711 שנים הסטייק בתמונה זו בדיוק המידת עשייה הנכונה, אחרת חבל על הסטייק, אתה פשוט מוציא ממנו את המיצים והטעמים, הופך אותו ליבש.האמת אני לא בטוח שזה בכלל סטייק בתמונה, יכול להיות נתח אחר. נערך 2014 במרץ 1711 שנים על-ידי idanmal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.