כמה כסף אתם מוציאים בחודש על אוכל? - עמוד 4 - אקטואליה ותרבות - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

כמה כסף אתם מוציאים בחודש על אוכל?


lev-27

Recommended Posts

סטייק טוב צריך להיות עסיסי.

במרכזו הוא צריך להיות לא יותר ממבושל מינימלית כדי לא להיות נא לגמרי.

באופן כללי הצריבה מבחוץ והבישול ההולך ופוחת מרכזו נותנים לו את מכלול הטעמים והתחושה שהופכת אותו לסטייק טעים.

העוף בתמונה אאל"ט הוא אסיאתי חמוץ מתוק.

הסטייק מעורר השראה.

רק מלהסתכל בתמונה אני יכול לטעום אותו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ART שלא תבין לא נכון, יותר מהכל אני אוהב בשר, אני חושב שאצלצל לאשתי כדי להגיד לה שהיום אוכלים בחוץ, עשית לי חשק לסטקיית הבוקרים :t2819:

תבשלו בבית.

אפשר להכין בשרים מעולים לבד בבית.

בשביל איכות נתחים אפשר גם להתחיל לבקר אצל הקצב השכונתי, שיכול לארגן לך בדיוק את מה שאתה רוצה(אם אתה יודע מה אתה רוצה).

לא צריך ללכת למסעדה כדי לאכול בשרים טובים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

במקום להוציא כסף על מסעדות, שלח את אישתך לסדנאות בישולים.

ההשקעה הכי טובה שתעשה בחיים שלך.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 60
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

אני עושה סטייקים מושלמים על האש, גם המבורגרים מעולים אני עושה. בשביל סטייק טוב אני צריך גריל פחמים(לא אעשה אחרת) וכרגע אין לי איפה להדליק אותו.

אם תראה כמה תגובות אחורה מה רשמתי על הבישולים של אשתי תבין, היא בשלנית מעולה וכבר שקלתי בעבר לשלוח אותה לאחת מתוכניות הבישול :)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אני מכין סטייק מעולה על גריל גז - מה שהכי חשוב בסטייק זה איכות הבשר ושיהיה מיושן כמו שצריך (פחות מדי סוליה יותר מדי נרקב)

כמו כן סטייק טוב לא צריך שום עזרה (רטבים\תבלון\השריה) - אני נגד כל הדברים האלה ואולי רק אחרי הצליה זורה מעט מלח ובמקרים קיצוניים פלפל

אני מסכים שעל גריל גחלים אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות אבל יש גם trade off בעבודה יותר קשה ובזמינות יותר נמוכה (הרבה יותר קל ומהיר להדליק גריל גז מאשר גריל פחמים)

עכשיו לגבי נתחים יש נתחים מאוד מעניינים - אישית אני הכי אוהב אנטריקוט - אבל לפילה יש את העניין שלו וגם לנתח קצבים ולפעמים אפילו באה לי סינטה

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אני מכין סטייק מעולה על גריל גז - מה שהכי חשוב בסטייק זה איכות הבשר ושיהיה מיושן כמו שצריך (פחות מדי סוליה יותר מדי נרקב)

כמו כן סטייק טוב לא צריך שום עזרה (רטבים\תבלון\השריה) - אני נגד כל הדברים האלה ואולי רק אחרי הצליה זורה מעט מלח ובמקרים קיצוניים פלפל

אני מסכים שעל גריל גחלים אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות אבל יש גם trade off בעבודה יותר קשה ובזמינות יותר נמוכה (הרבה יותר קל ומהיר להדליק גריל גז מאשר גריל פחמים)

עכשיו לגבי נתחים יש נתחים מאוד מעניינים - אישית אני הכי אוהב אנטריקוט - אבל לפילה יש את העניין שלו וגם לנתח קצבים ולפעמים אפילו באה לי סינטה

מסכים עם כל מה שכתבת, כשאני מכין סטייק אני לא שם עליו כלום כיוון שמלח ופלפל מייבשים אותו ומוציאים ממנו את כל הנוזלים, מיד אחרי שאני מוריד אותו מהגריל אני שם מלח גס ומעט פלפל גרוס.

יש בנתח של סטייק שני חלקים, אני קורא להם החלק היבש והחלק העסיסי היכן שנמצא השומן ואיתו אני מתחיל.

התוצאות של גריל פחמים טובות יותר לא רק לסטייק, בכלל על האש שנעשה על גריל פחמים לדעתי יוצא טעים יותר.

אין על צלעות.

בתור בוסט של טעם להתחלה ולנישנוש אני מסכים(אח השומן הנמס), אחר כך סטייק זו המנה העיקרית.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אשתי מכינה קבב עירקי עם מתכון סודי(כן כן סודי) שאין שהוא יצא ממקום של על האש(מקום מצליח מאוד), בכל אופן כל מי שטועם את הקבב מתאהב.

לצורך העניין חבר שלי אכל המון פעמים באותה סטקייה שעושה את הקבב שלא קרוב למקום מגורי בכלל, יום אחד הכנתי על האש לחברים ואת הקבב עם אותו מתכון, חבר שלי טעם את הקבב ולא אמרתי לו כלום, פתאום הוא אומר לי, וואי זה הקבב של אבו יואב חח. יש בקבב תבלין מעולה שנקרא בהרט.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

קבב טוב צריך להיות עם טיפה שומן בפנים (עדיף שומן כבש) כדי להחזיק את העיסה

כמו כן את הקבבים עצמם אני גם מורח בשמן עם תבלינים

הקצב שלי אגב מכין משהו נפלא - קבב ממולא טחינה (יוצא פצצה) כדאי לנסות

וכן - קצב טוב הוא מתכון לאריכות ימים :)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

עוד דבר, מי יכול פה לסבול בשר אסאדו

אסאדו עשוי טוב הוא טעים לאללה.

אני עושה מדי פעם בתנור.

לוקח נתח מלבני גדול ויפה וחותך לקוביות.

יומיים שלוש במקרר במרינדה.

3 שעות בתנור סגור בנייר כסף, ועוד חצי שעה ללא הנייר כדי לתפוס קריספיות מבחוץ.

תענוג.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אני מאוד אוהב אסדו

ואגב סטייק עין עד כמה שאני יודע זה שם אחר לאנטריקוט (שגם קוראים לו ורד הצלע)

אנטריקוט זה לא בעברית

אם אני לא טועה החלק שמורכב מחלקים אחרים נקרא "פילה מדומה"

אני אשאל את הקצב שלי

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...