עבור לתוכן

דרושה חוות דעת לגבי מפרט לגרפיקה ועריכת וידאו - 7k

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מתכוון לקנות מחשב נייח לצורך לימודים וכתחביב שישמש בעיקר לעיצוב גרפי ועריכת וידאו בHD

יש לי נסיון וידע בתחום החומרה ולכן חקרתי והרכבתי לעצמי מפרט שאני מרוצה ממנו

בנוסף בחנות לא היה קיט ram 2x8 1600 cl9 ולכן בחרתי 2 יחידות של 8. אין בעיה עם זה נכון?

תנו לי חוות דעת מקצועית על המפרט בבקשה

1 Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 27387 מעבד אינטל

1 Arctic Freezer 11 LP 22112 מאוורר למעבד

1 27339 Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוחות אם למעבדי אינטל

2 Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 1600MHz CL9 28882 זכרונות

1 Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 25281 כרטיסי מסך

1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III 29074 דיסקים קשיחים

1 Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III SSD 28169 כונני

1 Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata DVD 28794 צורבי

1 Antec Basiq 650W Active PFC 12cm PSU VP650P (Retail) 22992 ספקי כוח

1 Antec P100 Mid Tower Black Case No PSU 29766 מארזים

1 Logitech Wireless Combo Set MK520 Retail 21222 מקלדות

1 Dell UltraSharp U2312HM 23'' Monitor With LED IPS 25717 מסכים

בנוסף הוספתי תשובות לפורמט הקבוע

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי ועריכת וידאו

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פריימיר אפטר אפקטס פוטושופ וכדומה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. רמקולים לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6\7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא. הרכבה כן

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור נתניה. ksp זו אופציה טובה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יש לשמור על יכולת שדרוג

תודה רבה!

פורסם

1. אני לא יודע עד כמה התוכנות שלך יינצלו את ה HT, אז כדאי לך לבדוק את הנושא. אם אין לך צורך ב HT, אתה יכול לקחת מעבד זול יותר כמו ה Core i5-4570.

2. הלוח GA-Z87-HD3 מיועד להמהרה, אבל בחרת מעבד שאינו בעל סיומת K, מה שאומר שלא ניתן להמהיר אותו. האם יש בלוח הזה תכונה מסויימת שלא מצאת בלוח אחר? אם לא, אין סיבה לא ללכת על לוח מקביל בעל ערכת השבבים H87, כמו ה H87-HD3.

3. שמתי לב שבחרת גם זיכרון וגם קירור שהם (LP (Low Profile. האם יש סיבה מיוחדת לכך?

4. אם אתה לא צריך זיכרון LP, אין סיבה שלא תיקח את זיכרון ה DDR3 בעל נפח של 8GB (במקרה שלך - שני מודולים) הכי זול שניתן למצוא שמיוצר ע"י חברה מוכרת כמובן. היום אין ממש הבדלים בביצועים בין זיכרון עם CL9 ל CL11, או אפילו בעלי תדרים גבוהים יותר מ 1600MHz (ולמעשה אפילו 1333MHz). ולא - לא צריכה להיות בעיה אם אתה לוקח 2 מודולי זיכרון זהים (בפרט אם בחנות מרכיבים לך את המחשב).

5. אתה לא ממש צריך דיסק קשיח מסדרת black - דיסק קשיח מסדרת blue (או דיסק מקביל של Seagate) יעשו את העבודה, בפרט כאשר יש לך כונן SSD עליו יותקנו מערכת ההפעלה והתוכנות העיקריות שלך.

6. הקירור והמארז שלך מתאימים לרמת שקט גבוהה, אבל אני לא בטוח לגבי ספק הכח.

7. זה תלוי בחנות ממנה אתה קונה, אבל יכול להיות שיש כונן אופטי יותר זול.

אני לא בטוח לגבי כרטיס המסך, אז אני לא אגיב לגביו.

פורסם

אסף ברוך הבא לפורום.

המפרט שהרכבת אינו מאוזן, בנוסף צריך להבין כמה דברים לגבי השימוש בתוכנות שציינת ומה אופן השימוש בהן:

(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות וההתיחסות.

smalul- כן יש שימוש בHT והמטרה היא גם ליצור מפרט שיחזיק לאורך זמן ולכן בחרתי רכיבים שחלקם אולי לא ינוצלו עד תום כרגע

אני חולק עליך בנושא בחירת הציפסט. העובדה בשציפסט זה מבצעים אוברקלוק לא אומרת שזה הייעוד היחידי שלו. ההגדרה היא performance והוא מיועד גם לרינדור וקידוד.

בנושא הLP- לא הייתי מודע לזה. תודה. זה לא משנה לי אם הבנתי נכון. ובקשר לזכרונות הבנתי שאני אעדיף CL9 אשמח לקבל הפנייה לבסס את כך שאין הבדל משמעותי בין CL9 ו11.

בנוגע לכונן הקשיח, איזה הבדל יש בעצם בין הסדרות מבחינת ביצועים? וכן יש לי חשיבות למהירות בכונן זה לטובת סקראצ דיסק ואחסון חומר.

על ספק הכוח אני עוד מתלבט קצת. יש לכם הצעה חלופית באותו טווח מחירים? הסיבה שעברתי מ550 וואט ל650 היא הכרטיס מסך. באתר של זוטאק ממליצים לפחות 600 וואט לכרטיס מסך הזה. למרות שדגמים מקבילים של חברות אחרות דורשים 500. האם יש סיבה ללכת על בטוח? (זאת בשילוב עם הi7).

בנוסף רציתי לדעת מה הקירור למעבד המיטבי בהתאם למחיר שאוכל לבחור ?(שקט אבל שיקרר היטב לרמה שלא יגביל ביצועים).

זה הכונן האופטי הזול ביותר בחנות.

idanmal- תודה רבה. אתה מוזמן לפרט ולהסביר למה הוא לא מאוזן מאשר רק להגיד את זה.

הייתי מגדיר את אופן השימוש כתדיר -ברמה שככל שהזמן יעבור התדירות גם תעלה ולכן אני מעדיף לקנות מערכת high end שתספק אותי לאורך מספר שנים

פורסם

אני גרפיקאי ואישתי אנימטורית ותלתיסטית (בקיצור השימושים הכבדים של פוטושופ אילוסטרייטור מאיה ואפטר אפקט בעיקר) ככה שיש לי ידע בתחום הספציפי

.אני ממליץ לקחת מעבד לא פחות מה 4770. (וגם לא יותר, כי עדיף להשקיע בכרטיס מסך במקום)

. אין לך צורך בz87 גם אם יש תוספת ביצועים זה מיזערי לגמריי.

.אני ההיתי מוותר על הקשיח ה'black' (ומסתפק במשהו יותר זול - מה גם שבכל מקרה הדיסק נחשב ללא משתלם למרות הביצועים)לטובת שידרוג הssd ל250GB. (הדגם עצמו -EVO- הוא בחירה מעולה).

ולבסוף כרטיס המסך שבחרת יריץ את מה שאתה מתכנן, אבל בגרפיקה כמה שיותר חזק יותר טוב (ה780 שלי מעולה אבל עדיין יש מקום לשיפור) בפרט כמות הזיכרון של הכרטיס. 2 נראה לי קצת מעט.

בהצלחה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

והמלצה אחרונה: אל תקנה בksp !

בנתניה יש לך tms ולמה לקנות אצל ההכי פחות אמינים אם אפשר לקנות אצל אחד מההכי אמינים. (תחפש קצת בפרום על החנויות...).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שחלקו של א.א. הוא 50 אחוז ומעלה , כדאי

באמת להשקיע בחומרה, אם תוכל תענה על השאלה של עידן.

לא הבנתי למה אתה מתייחס

ובכל מקרה כמו שאמרתי אני מתכוון להשתמש בתוכנות עריכה וגרפיקה בתדירות גבוהה כתחביב ובהמשך לצורך לימודים

פורסם
  • מחבר

עבודה עם גרסאות cs6\cc

משקל השימוש בתוכנות קשה להגדרה כיוון שאני יודע שאתפתח בתקופה הקרובה לכיוונים שונים. אני מניח שתהיה יותר עבודה עם אפטר ופרימיר מאשר פוטושופ.

חיפשתי ולא מצאתי אזכורים של ksp כמו שאמרת

אשמח לקישור או לדעה מנסיון אישי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה

אז בוא ניגש לעניין- אני הולך לפנות מחר לחנות לקבל הצעת מחיר על המפרט

עידכנתי את המפרט- (הדשגתי שינויים)

1 Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 27387 מעבד אינטל

1 Arctic Freezer 11 LP 22112 מאוורר למעבד

1 Gigabyte GA-H87-HD3 LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

1 G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 29127 זכרונות

1 Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 25281 כרטיסי מסך

1 Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB Sata III 24722 דיסקים קשיחים

1 Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III SSD 28170 כונני

1 Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata DVD 28794 צורבי

1 Antec Basiq 650W Active PFC 12cm PSU VP650P (Retail) 22992 ספקי כוח

1 Antec P100 Mid Tower Black Case No PSU 29766 מארזים

1 Logitech Wireless Combo Set MK520 Retail 21222 מקלדות

1 Dell UltraSharp U2312HM 23'' Monitor With LED IPS 25717 מסכים

אני עדיין רוצה בבקשה חוות דעת בקשר לספק ולקירור למעבד

בנוסף אני מתלבט בבחירת לוח האם מציפסט H87- השוויתי ולא ראיתי הבדל משמעותי

gigabyte ga-h87-hd3

gigabyte ga-h87-d3h

asus h87-plus

ואגב אין סיבה לנצל את כל התקציב. אני מעדיף אפקטיביות בתמורה למחיר נמוך יותר באזור 6.5 אלף

תודה רבה

פורסם

1. ההבדלים בין הלוחות הם בעניין תוספת כניסות וחיבורים כמו USB2/3 אחוריות, SATA על הלוח ויציאה אופטית.

2. הספק שבחרת הוא אוברקיל לכרטיס כזה שהוא צרכן לא רציני בכלל, חברות הכרטיסים מפריזות עם דרישות הספק כדי לכסות את התחת שלהן

מפני אותם אלו המשתמשים בספקים ג'נריים עלומי שם שאינם מסוגלים לספק את המוצהר עליהם ומספקים מתחים לא יציבים.

למעשה אפילו ספק של 450W מחברה אמינה ומוכרת היה מחזיק את המערכת הזו בכבוד ולאורך שנים.

3. הקירור שכלל הוא בתצורת פרופיל נמוך ומתאים למערכות HTPC עם מארזים שוכבים בדרך כלל, הוא יקרר פחות טוב

מקירורים אחרים ויעשה פחות טוב את העבודה ברינדורים ותחת מאמץ, אתה משלם בעצם על כך שהוא בנוי בפרופיל נמוך ומיוחד.

4. בחנות אחרת תוכל לקבל הרבה יותר תמורה למחיר, אני בטוח שהמפרט שהרכבת עובר בהרבה את ה-6.5K.

הנה מפרט דומה לזה שהרכבת עם שינויים ושיפורים כדי שתהיה יותר התאמה בין החלקים:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 1358/1331

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H87-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: - 1 - 448/439

זכרונות - DDR3 - לנייח

AD3U1333W8G9-2 - ADATA - 8GB DDR3 PC3-10600 - CL11 - DDR3-1333 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 2 - 345/338

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 793/777

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - (ST2000DM001)...

כמות: - 1 - 406/398

מארזי מחשב - ATX מארז

P100 - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays -...

כמות: - 1 - 378/370

ספקי כח - ATX

S12II-520 - Seasonic - 520W - 80Plus Bronze certified - Over Voltage, Over Power, Short Circuit Protection - 120mm ball bea...

כמות: - 1 - 288/282

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 125/122

LCD - 23 LCD

P2314H - DELL - 23 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution - VGA, DVI-D, DisplayPort video inputs - 1000:1 Con...

כמות: - 1 - 853/836

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GV-N660OC-2GD - Gigabyte - Geforce GTX660 GPU WINDFORCE 2X - 2GB GDDR5 192 bit memory - PCI-Express 3.0 interface - 2 Slot Fan ...

כמות: - 1 - 909/891

מקלדות - עכבר ומקלדת אלחוטיים

920-002617 - Logitech - MK520 Cordless Desktop ENG/HEB - A sleek keyboard-and-mouse combo that puts convenience and control...

כמות: - 1 - 238/233

6565.00 / 6434

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1323

פורסם

@asafet

1. הנה דוגמא למאמר שמבצע השוואה בין זיכרונות בתדרים שונים וערכי CL שונים:

http://www.anandtech.com/show/7364/memory-scaling-on-haswell

אם תעבור על המבחנים השונים, אתה תראה שההבדלים בין תדר של 1333MHz ו 1600MHz, כמו גם בין CL9 ל CL11 הם קטנים עד בלתי קיימים. רוב (אם לא כל) המשתמשים לא ירגישו הבדל בביצועים, ולכן מומלץ לקנות את הזיכרון הכי זול שניתן למצוא (שוב - מחברה מוכרת, ורצוי גם בעל אחריות ארוכה).

2. רכיב שהוא LP הוא בעל פרופיל נמוך. אם אין ממש צורך בכך, כלומר יש מספיק מקום במארז (בד"כ בגובה) עבור רכיב בגודל רגיל ואם הוא עולה יותר מרכיב רגיל, אין ממש סיבה לקנות רכיב כזה.

3. בקשר לדיסק הקשיח - ל WD יש כמה סדרות של דיסקים ב"צבעים" שונים, כשההבדל בינהם הוא בייעוד ובעיקר במהירות. חיפוש קל ב google מעלה את המסמך הבא:

http://www.wdc.com/wdproducts/library/Flyer/ENG/2278-771046.pdf

הדיסק הקשיח שאתה בחרת (מסדרת ה Red) מיועד לתחנות עבודה ולעבודה במערך RAID ואני לא ממש רואה צורך בו עבורך.

באופן מעשי, אם אתה רוצה תוכנה מסויימת תעלה מהר יותר, פשוט תתקין אותה על כונן ה SSD - השיפור במהירות הטעינה יהיה הרבה יותר גדול לעומת כל דיסק מכני אחר שתקנה. זאת בדיוק המטרה בכונן ה SSD.

4. כמעט כל קירור שתקנה למעבד יתאים - ה Core i7-4770 הוא בעל TDP של 84W, ורוב הקירורים מיועדים לפיזור הספק של 95W לפחות. ההבדל הוא בטמפרטורה אליה יגיע המעבד בעבודה הרגילה (לא ממש קריטי, כי המעבד לא יאט כל עוד הקירור שלו מתאים) ויותר חשוב - ברמת הרעש. קירור הסטוק של אינטל (הקרור שמגיע עם המעבד בקופסא) יבצע את תפקידו, אך הוא נחשב לרועש ולפחות יעיל - יש קירורים יותר שקטים ויותר יעילים (יורידו את טמפרטורת המעבד בעוד כמה מעלות).

הקירור שאתה בחרת, ה ARCTIC Freezer 11 LP הוא קירור טוב ושקט. אני באופן אישי מעדיף קירורים שמתחברים ללוח בשיטה אחרת (לא בעזרת לחצני פלסטיק ורצוי גם בעלי פלטה אחורית) כמו ה ARCTIC Freezer i11, אבל זה שיקול אישי שלי בלבד. לשימושים שלך הקירור שבחרת יתאים, ואין סיבה להחליפו אלא אם כן ההפרש במחיר בינו לבין קירור אחרת הוא קטן.

5. מבחינת הלוחות, הכנתי טבלה שמראה את ההבדלים בין מספר לוחות אם שונים:

rhnxo6.jpg

פורסם

הנה עוד הצעה דומה ב-TMS:

כללתי מארז מבודד רעשים, ניתן להחליפו לאחיו הגדול ה-R4 בבאנדל מעולה עם ספק בתוספת של 125₪:

http://www.tms.co.il/product/12472

אם אתה מחליף את המארז, תוכל להוזיל בכמה שקלים ועדיף לקחת לוח גדול ומרווח יותר כמו זה:

http://www.tms.co.il/product/12634

בכל אופן הנה הצעה נוספת ב-TMS:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1396

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪465

מארז:

באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪799

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪830

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪421

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מקלדת:

MK520 Cordless Desktop ENG/HEB Unifying

כמות: 1 - מחיר: ₪217

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪827

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6542

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6412 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3q8patyw

פורסם
  • מחבר

idanmal- מעולה אז לפי מה שאני רואה בנית מפרט דומה עם כמה שינויים (בהתאם למה שיש בפלונטר\tms).

שדרגת את הקירור מעבד. יש צורך בזה בהנחה שאני לא עושה oc? מה ההבדלים מבחינת רעש?

הספק נשמע כמו בחירה טובה (בהצעה הראשונה)

אבל בקשר לזכרונות, adata hynix אלו חברות שאני לא מכיר אולי כי אני לא מעודכן. לא עדיף לבחור בחברה כמו קרוסאייר או ג'יסקיל?

smalul- תודה רבה על כל המידע!

על איזה כונן קשיח תמליץ לי בשורה התחתונה? סגייט או wd green\blue?

מבחינת סוג החיבור של הקירור מעבד זה לא משנה מבחינתי (ההרכבה בחנות) השאלה אם יש הפרש משמעותי ברעש בין הדגמים?

ולפי ההשוואה של הלוחות אם אני מאמין שה ga-h87-d3h מתאים לי

תודהה

פורסם

רק כטעימה, hynix היא אחת החברות הגדולות בעולם ליצור זיכרונות נדיפים, למעשה היא האחראית לזינוק לפני כמה חודשים במחירי

הזיכרונות בעולם. שריפה שפרצה באחד ממתקניה גרמה לזינוק במחירי הזיכרונות בעולם כיוון שהיא אחראית על יצור של כ-30 אחוזים מהזכרונות.

הנה כתבה שכתבתי לפני כמה חודשים:

http://hwzone.co.il/hardware/news/141887

ועוד כתבה שפורסמה לאחר מכן:

http://hwzone.co.il/hardware/news/141913

בקשר לקירור מעבד, הוא שקט ויעיל, לא הייתי בוחר אחד כמו ה-Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 שכנראה ירעיש בזמן מאמץ.

בקשר לשאלה שלך על הכוננים אז הסיגייט מציג ביצועים עדיפים, ה-BLUE קצת פחות, הירוק חסכוני ואיטי יותר, האדום מיועד לשרתים והשחור מהיר

יותר אך כיום בעידן ה-SSD הוא לא משתלם ואף מיותר.

אני מאמין ש-Smalul התכוון לכך שלחצני הפלסטיק נוטים להשבר במשך הזמן או כאשר מפרקים לניקוי/החלפת משחה.

רק לידע כללי, הספק בהצעה השניה איכותי ושקט יותר, כולל מאוורר ומיסב שקטים יותר, שצבעו הכסוף לא יטעה אותך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ולשורה התחתונה- בחירת החנות

בהנחה שכל החנויות יתנו הצער מחיר זהה והבדל זניח בין הרכיבים

לאיזה חנות תמליצו לי ללכת? (מבחינת שירות לאחר הקנייה, מהירות הרכבה וכדומה)

פורסם

אם בכל החנויות תקבל את אותו המפרט באותו הסכום, תקנה מהחנות שנותנת את זמני האחריות הארוכים ביותר על הרכיבים ושהכי קל לך להגיע אליה במקרה של בעיה. אם אתה מעוניין בביקורת על חנות מסויימת, נסה לשאול בפורום צרכנות.

בקשר למה ש idanmal כתב - אכן התכוונתי לכך שהפלסטיקים שמחזיקים את גוף הקירור יכולים להישבר (קרה לי כשהייתי צריך לפרק את גוף הקירור שלי ובסוף קניתי קירור חדש).

אגב, שים לב ש idanmal החליף את הלוח בלוח בגודל micro ATX, שכן הוא החליף את המארז שלא תומך בלוחות בגודל ATX. בלוח המוצע אין בכלל חריצי הרחבה מסוג PCI-E X1, אבל זה כנראה לא קריטי, אלא אם כן אתה יודע שאתה מתכוון להוסיף כרטיס מסוג PCI-E X1 בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים