עבור לתוכן

שדרוג עבור ההורים - כרגע נמצא בחו"ל - שלבים שעליי לעשות?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב :)

כרגע אני נמצא ביפן ורציתי לשדרג להורים שלי את האינטרנט.

לפי מה שהבנתי יש להם מהירות 15 מגה - עם 800קילו העלאה (שלפי דעתי הם מקבלים רק 512)...

הם מחוברים ל012 + בזב"ל

כרגע הם משלמים 170 שקל בחודש עבור זה ...

לפי מה שהבנתי המהירות העלאה הכי גבוהה שיש בארץ זה דרך בז"בל - 3מגה העלאה בחבילות של 40 או 100 מגה ?

העם החבילות האלה הן עם או ללא חייגן ? מצטער שאני שואל פה, ניסיתי לתפוס אותם בטלפון ולא ידעו לענות לי או שהחזיקו אותי שעות על הקו (בשיחות מסקייפ), או שאמרו שהם לא יכולים לחזור אליי כי אני בחו"ל. (בולשיט כי מהמכירות כן הצליחו ליצור איתי קשר)

עוד משהו שדי דפק אותי זה שצריך להחליף ראוטר - מה שקניתי או קיבלתי מבזק לפני כמה שנים לא תומך במהירויות האלה.

קראתי פה בכל מיני דיונים שזה אומר מודם VDSL שאי אפשר לקנות בארץ אלא רק דרך בזק... זה נכון ?

כלומר במידה ואני רוצה לעשות חבילת באנדל ב012, אני קודם צריך לפנות לבזק ולבקש מודם ?

קודם אני צריך לעשות את החבילה ?!

די סיבכו אותי בטלפון אז חשבתי לנסות את מזלי פה, הרי אני בטוח שיש הרבה שקיבלו את אותן התשובות שאני קיבלתי...

עוד משהו שעצבן אותי היה שהם גלגלו אותי בין 012 לבזק ואמרו לי כל פעם שהחברה השני יותר זולה בבאנדל, ושאם אני אתמקח זה יוזיל עוד...

ככה שרפתי שעתיים תוך כדי שאני צמוד לפלפון שלי פה, מדבר עם אמא בסקייפ, תוך כדי שגם היא דבוקה לטלפון שם.

נגיד ויש פתאום איזה פשלה והיא בלי אינטרנט אין לי כל כך איך לעזור לה או ליצור קשר (חוץ משיחת טלפון בסקייפ) - ואז היא לא יכולה לדבר עם הנציג...

מישהו יכול אולי לתת לי את השלבים בשביל השדרוג/מעבר/קבלת מודם שאני צריך לעשות ?

תודה מראש.

פורסם

אם כבר אז 012+בזק (לא בזק בינלאומי).

הדרך הכי פשוטה היא לשדרג בבנדל באחת החברות בחבילה שתכלול גם את החברה השניה.

אחרי השדרוג ניגשים לבזק סטור ולוקחים ראוטר חדש במסגרת החבילה (ממליץ לבקש נטגיר 2000 או דילינק 6740 על דגמים אחרים הם ידרשו תוספת תשלום).

כדאי להגיע למקום עם משתמש וסיסמה של 012 כדי שהמוכר בבזק סטור יוכל להגדיר את הראוטר במקום ומראש.

אין דבר כזה בבזק חיבור ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

אמממ ...

אז קודם לשדרג באחת מן החברות לבאנדל (היה רשום איפשהו שלוקח 72 שעות עד שהם יעדכנו עם החברה השניה)...

ואז ללכת לבזק סטור (עם הראוטר הנוכחי???) ואפשר לקבל נטגיר 2000 בחינם ?!

איך אני יודע אם הראוטר שיש לי כרגע הוא שלי או של בזק ?

אמורה להיות עליו מדבקה או משהו ? (מאחר ואין לי גישה פיזית אליו אני אצטרך לשאול את ההורים שלי)

ותודה רבה על התגובה המהירה והאינפורמטיבית :)

http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/

אני לא רואה פה את הראוטר שהמלצת עליו... ומה שיש שם די יקר X_X

עדכון:

אמרו לי שאני צריך ללכת לבזק סטור ולבקש ראוטר, שיעלה לי 10 שקל בחודש.

שאלתי אם יש כאלה שאפשר לקבל בחינם ואמרו שלא. רק אם אני עושה תשתית לחודש וספק לחוד .. כלומר בבאנדל אי אפשר לקבל בחינם.

עוד מישהו שמע על זה ?!

פורסם

ממה שאני יודע בזק לוקחים על הנתבים ה'מתקדמים' שלהם תוספת תשלום, על דגמים ישנים יותר לא.

יכול להיות שנגמר המלאי של הישנים יותר (או שהם גמרו אותו כדי שיוכלו למכור את החדשים).

קשה לדעת איפה מה שאמרו לך נכון ואיפה הנציג רק רוצה להוסיף לתגמול של עצמו. אתה יכול להתקשר שוב ולשאול ולראות אם יש הבדל בין שנציג אחד לשני אומר לך.

באנדל זה עניין של נוחות בחשבונית, לא יותר מזה. אם תשלום לחוד יוצא לך זול יותר אז תעשה ספק ותשתית לחוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים