עבור לתוכן

בקשה למפרט מחשב עד 2000 ש"ח לשימוש ביתי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, מה"פ/אופיס לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS סניף ירושלים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני חושב שבמחשב כזה עדיף SSD של 120 ג'יגה על פני כונן מכני של טרה מבחינת עלות/ביצועים/תועלת.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

המחשב הוא עבור אדם מבוגר יחסית, חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים עד כמה שאפשר כדי שלא אצטרך לטרטר אותו/לגרום לו להיות תקוע בלי מחשב בגלל תקלות וכו', למרות שאף פעם אי אפשר לדעת באמת.

מפרט שבניתי בכוחות עצמי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪511

קירור למעבד:

1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪28

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪269

מארז:

באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪395

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz

כמות: 1 - מחיר: ₪381

קשיח למחשב שולחני:

Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪350

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

סה"כ: ₪2029

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1989

http://www.tms.co.il/preview/spec/jhqem8v6

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

אני לא מחזיק מעצמי מישהו שבאמת מבין בחומרה, אני עוקב אחרי הפורום ומנסה ללמוד ולא לפגר מאחור, אבל אתה יודע איך זה..

אני מעוניין לקבל חוות דעת חיובית ממישהו שמבין יותר טוב ממני, אולי הכונן הזה לא מוצלח? אולי הקירור שבחרתי רועש כמו טרקטור?

זה יהיה הרבה יותר יעיל לגלות דברים כאלה לפני שההזמנה מבוצעת.

פורסם

אם זה מחשב לאדם מבוגר, היתי מוותר על SSD לגמרי. בסופו של דבר מצטבר הרבה זבל על הדיסק. תמונות ששלחו דרך סקייפ. סרטון מפייסבוק. מניסיון, אי אפשר להילחם בזה. אז היתי מציע לרדת לדיסק רגיל של 1T. יצריך פחות תחזוקה.

ושים לב שללוח זה אין יציאת HDMI. אם אי פעם תרצה להישתמש במחשב זה כמחשב סלוני, תיהיה חייב לשים כ.מסך. סתם בזבוז חשמל.

גם 8GB DDR3 נראה מיותר. 4 זה מעל ומעבר.

פורסם

אני לא רואה למה אתה צריך מעבד i3, פנטיום G יהיה מעולה לדרישות שהצבת ן4 גיגה זיכרון.

הסיבה שבחרתי להרכיב את המפרט בפלונטר היא שהם מעט יותר זולים וב-TMS חסר במלאי את הלוח המשתלם שכללתי, הוא כולל יציאת HDMI, אקסטרה חיבורים ויציאות אאודיו מרובות(מה שאין בלוח שבחרת).

אם אתה בכל זאת רוצה מעבד i3(לדעתי לא צריך) הסכום הכולל של המפרט יצא לך 2048 שקלים והוא עומד בתקציב שהצבת כולל חריגה.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601482519 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Gra...

כמות: - 1 - 255/250

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2L16BC4R1-B - Kingston - 4GB DDR3L 1600MHz CL11 - 1.35v - PC3-12800 - Premier Pro Series...

כמות: - 1 - 186/182

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT120M500SSD1 - Crucial - 120GB M500 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 500 MBps Read / 130 MBps Write...

כמות: - 1 - 354/347

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 273/268

מארזי מחשב - ATX מארז

Three-Hundred-Two - Antec - The team that brought you the Three Hundred is back with an enclosure designed to handle today and t...

כמות: - 1 - 187/183

ספקי כח - ATX

BP-400PX - Antec - BP-400PX 400Watt ATX12V v2.3 Power supply - Quiet 120 mm fan - Dual +12V rails - Up to 82% efficient...

כמות: - 1 - 160/157

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

E97378-001 - Intel - Intel Original Heat Sink Fan for Socket 1155/1156 - Copper Core/Alu fin - Upto 95w TDP - 92mm FAN - ...

כמות: - 1 - 57/56

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77

1830.00 / 1793

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1260

פורסם

שים לב שלקחת מעבד BOX ואז הוספת עוד קירור סטוק של אינטל...

פורסם

תודה, תוקן:xyxthumbs:

פורסם

ההפרש בין מעבד G3220 בתצורת box למעבד G3220 בתצורת tray הוא 12 ש"ח. אם תיקח את מעבד ה box תוכל לוותר על קניית קירור הסטוק בעלות 57 ש"ח, ובכך לחסוך 45 ש"ח. אולי התכוונת לקחת קירור אחר, זול יחסית, כמו ה Alpine 11 Rev 2, שמוסיף רק 11 ש"ח לסכום הכולל, אבל הוא קצת יותר טוב מקירור הסטוק?

פורסם

הבעיה היא, אם אני לא טועה, המעבד הזה בגרסת BOX מגיע עם הקירור של עד 65W והוא מרעיש, הקירור של ה-95W הרבה יותר שקט ממנו.

נכון, אפשרי גם לכלול את

Alpine 11 Rev 2 שמעט שקט יותר, אך על מעבד כזה נראה לי מיותר.

פורסם

דווקא לשימושים שלו הפנטיום G יהיה מעולה, מה אתה משווה בכלל מעבד פנטיום 4 לפנטיום G שחזק ממנו?

המפרט שלי עומד בעינו.

פורסם
עם פנטיום 4. נראה אתכם עושים זאת היום.

יש לי פנטיום 4 ונטבוק עם מעבד אטום שבערך באותה רמת ביצועים, מריץ win7 ושימושים בסיסיים בצורה סבירה לחלוטין.

פנטיום G הוא ככל הנראה המעבד הכי משתלם של אינטל, והוא לא חלש בצורה משמעותית מ-i3. בשימוש שוטף, לא יורגש הבדל. בעתיד יכול להיות, אך כמו שאמרתי, הפרש הביצועים אינו גדול כמו הפרש המחירים. למען האמת, הייתי גם מוותר על SSD. מדובר על מפרט ביתי לשימושים פשוטים למבוגר. פנטיום G וכונן טרה יהיו מעל ומעבר לדעתי.

פורסם

במקום לחדד את דבריך, תחדד את השפיץ בקלמר (-:

למה לא AMD? כי הם עדיין לא שם והלוחות שלהם לא משתלמים כמו הלוח שהצעתי לו.

פורסם

i3 חזק מ-G באיזור ה-30% (מקסימום 50% בהפרזה), כאשר הוא עולה בערך פי 2. אז אין פה לדבר על איזה מעבד משתלם יותר בכללי.

מבחינת ניצול המעבד בשימוש שוטף, גם אם יריץ הכל על ליבה אחת במעבד G היא לא תמצמץ, ואין שום סיבה שבעוד 3-4 שנים המעבד הזה יגביל איזו תוכנה כללית נפוצה - עובדה שאפילו פנטיום 4, אחרי 10 שנים, לא עשה זאת. התקציב כאן לא רלוונטי, אפשר גם להכניס בתוכו מעבד i5 בקלות, אין זה אומר שצריך לנצל את כולו. לגבי AMD, כמו שעידן אמר, לצערי המעבדים והלוחות לא מתומחרים כמו שצריך בארץ, מה שמוציא אותם מחוץ למשוואה בכמעט כל כיוון אפשרי.

פורסם

תראה, בכללי הייתי ממליץ על רכיבים שהם מעט אקסטרה ממה שתכלס צריך, במידה ואפשר - וזו הגישה שלך עכשיו שהיא בסדר. אבל אם ההבדל בשימוש שוטף לא יהיה מורגש כלל - לא עכשיו וכנראה שלא בעוד כמה שנים - למה לשלם עוד? אתה יכול להכניס בתקציב הזה מעבד מרובע ליבה, אפשר להכניס SSD מהיר, 8 ג'יגה זיכרון ומה לא. אבל המחשב הזה הוא מחשב ביתי פשוט, כאשר פותח הדיון רשם שלא צפוי שדרוגים עתידיים (כלומר כנראה לא יהיה איזה מחשב גיימינג בעתיד) וגם שיש לנצל את התקציב רק אם יש צורך. ובכן - אין צורך. יש לי חבר שלפני שנתיים קנה את מעבד פנטיום G מלפני 2-3 דורות (כמדומני G640), ביחד עם כרטיס HD6770 ועד היום הוא מריץ משחקים מודרניים בצורה טובה, מה שמראה על החוזק של המעבד ביחס למחירו ותיוגו המבלבלים. דבר נוסף, אני מדבר איתך על זה שיש לי מעבד q9550 מרובע ליבה שעוקף את פנטיום G רק במולטסקינג (ולא בהרבה) וכונן קשיח פשוט של חצי טרה (מפרט בצד) ואני מריץ עליהם תוכנות גראפיות ומשחקים די כבדים. אז יש לי פרספקטיבה די טובה ביחס לחומרה שאני ממליץ כאן.

פורסם

יאיר, אם אתה רוצה אני יכול להלוות לך ליבה אחת מהמעבד שלי.

פורסם
Terminator-Smile.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים