פורסם 2014 במרץ 1011 שנים כשאני פותח את הגוגל כרום אני מקבל פס אפור ארוך לאורך העמוד (מצורף קובץ). למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את הבעייה?
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים Right click > inspect elementנראה כמו איזה באנר שנכשל בטעינה.זה מופיע באופן קבוע?
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים מחבר לחצתי קליק ימני ואלו האפשרויות שיש לי:אחורהטען שובשמור בשםהדפסצפה במקור הדףצפה בפרטי הדףבדוק מרכיבאיזה אפשרות אני אמור לבחור? ולגבי שאלתך, כן, הפס הזה מופיע תמיד.
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים מחבר אוקיי, בחרתי "בדוק מרכיב" והוא פתח חלון נוסף למטה, מה אני אמור לעשות עכשיו?
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים מה זאת אומרת מה? תבדוק מה הוא מנסה ונכשל לטעון.מה יהיה עם ההתנשאות שלך? שוב ושוב ושוב ושוב בכל דיון ודיון בפורום הזה?אתה לא מבין שיש אנשים שהם לא באותה רמת הבנה טכנית כמוך?
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים עכשיו ראיתי את הדיון הקודם של המשתמש הזה.נראה שאני לפעמים שוכח שאני לא יוצר קשר מול אנשים בחברת היי-טק, אך זה עדיין פורומום מחשבים. מנסים לשמור על רמה מינימלית של דיונים שתהיה תואמת לפורום מקצועי.איך אפשר להסביר למישהו מה ניתן לעשות בכלי פיתוח של דפדפן אם הוא ל מבין את משמעות התאריך והשעה בתקשורת SSL?אני באמת כבר לא יודע מה אפשר לכתוב פה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.