עבור לתוכן

מחפש את ה-SSD הכי מהיר שיש 256 או 512

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני משתמש במספר תוכנות שכותבות וקוראות באופן מאוד אינטנסיבי מהכונן.

אני צריך לקנות דיסק חדש, התכוונתי לקנות 512 אבל גם 256 יספיק לי. הכי חשוב לי שהוא יהיה הדיסק הכי מהיר שיש להשיג בארץ (זאפ לא מקלים בעניין הזה).

קראתי בשרשור הרלוונטי שה-530 של אינטל הוא המהיר ביותר? כאן http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-recommendation-benchmark,3269-4.html ב 512 הייתה בכלל רק אפשרות אחת..

תודה מראש

עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף

פורסם

הכוננים של אינטל בדרך כלל יקרים יותר ולא משתלמים.

גם מבחינת ביצועים אי אפשר לומר שהם הכי טובים שיש בהשוואה לכונני SSD אחרים, וודאי לא ביחס עלות תועלת לביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

הוספתי הערה שאני גם יכול לקנות בארה"ב בימים הקרובים.

אבהיר שאני מחפש את הכונן המהיר ביותר גם אם היחס מחיר:ביצועים לרוב לא יצדיק זאת בעיני רוב האנשים.

פורסם

אם אתה צריך להתפשר בין 512GB במחיר משתלם ל256GB עם ביצועים מקסימלים, עדיף לך 512GB.

גם ככה הביצועים בנפח הזה תמיד גבוהים ואין לכוננים חולשות חזקות, במיוחד אם מדובר בסדרה מוצלחת.

פורסם

לא ציינת תקציב. יש כונני SSD ששמים דגש על מהירות ומגיעים עם ממשק PCI-E שמהיר יותר מ-SATA3.

פורסם
  • מחבר
לא ציינת תקציב. יש כונני SSD ששמים דגש על מהירות ומגיעים עם ממשק PCI-E שמהיר יותר מ-SATA3.

התקציב בעקרון לא מוגבל במיוחד. אשמח לשמוע על כוננים כאלה.

פורסם

הם יקרים באופן לא פרופורציונלי.

במיוחד כשאפשר לשים 2 כונני SSD בRAID 0, ולקבל תוצאות מרשימות במיוחד, כאלו שלא גורמים לך לרצות כרטיס דווקא.

ואתה מקבל פי 2 נפח ממערך שכזה, שיותר זול משמעותית מכרטיס SSD חצי מאותו הנפח.

פורסם

או יש את ה 730 החדשים של אינטל. כונן שהוא אחיו התאום של ה DC S3700 מבחינת יציבות גבוהה של ביצועים מכל הסוגים, (רציף,רנדומלי,גדול,קטן) רק שמגיע בממשק SATA סנטדרטי ולא SAS, וללא תכונות אבטחה מובנות. (הצפנה וכו')

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי הוא ASRock Z68 Pro3-M אם זה משנה משהו.

פורסם

הS3700 מגיע עם חיבור SATA, וללא מאפייני הצפנה מיוחדים.

פורסם

קצת אוברקיל בנפח, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים