עבור לתוכן

התייעצות בנושא gtx 660 של nvidia

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ומצאתי את הכרטיס הבא:

NVIDIA® GeForce® GTX 660 1.5GB

יד שנייה ב600 שח.

מה דעתכם עליו?

העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון?

תודה ושבת שלום

פורסם

אם אתה שואל אותי, אני לא הייתי לוקח.

בתוספת של 150 ש"ח, יש לך את HD7870 כאן. אומנם הביצועים בין שני הכרטיסים דומים, אך אתה מקבל 3 שנות אחריות וקירור חזק ושקט יותר מהמפוח הבסיסי.

פורסם
  • מחבר
אם אתה שואל אותי, אני לא הייתי לוקח.

בתוספת של 150 ש"ח, יש לך את HD7870 כאן. אומנם הביצועים בין שני הכרטיסים דומים, אך אתה מקבל 3 שנות אחריות וקירור חזק ושקט יותר מהמפוח הבסיסי.

אם כך יש לך המלצה לכרטיס של nvidia?

(זה בעיקר למשהו מסויים שעובד טוב יותר עם כרטיסים שלהם)

פורסם

^ אולי תציין למה?

זה יעזור לנו לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אני בונה שולחן פינבול דיגיטלי, והתוכנה, visual pinball, עובדת יותר טוב עם כרטיסים של nvidia.

פורסם
שלום

העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון?

אז מה רצית לומר בזה?

פורסם
  • מחבר
אז מה רצית לומר בזה?

התכוונתי שnvidia מייצרים את הכרטיס בניגוד לgigabyte, gainward, sapphire וכו,

פורסם
התכוונתי שnvidia מייצרים את הכרטיס בניגוד לgigabyte, gainward, sapphire וכו,

גם GIGABYTE ושתי החברות שרשמת לא מייצרות את הליבות של הכרטיסים אלה רק את הקירורים שלהם זה הכל.

לכרטיסי NVIDIA יש גם חברות אשר מייצרות קירורים כגון EVGA , MSI וכו'..

אין קשר בין הדברים שרשמת אם הבנתי אותך נכון

פורסם

מה המפרט שיש לך כרגע (בדגש על ספק הכח)?

בכללי, לדעתי כרטיס אנוידיה המשתלם ביותר זה GTX560 המבוסס ליבת פרמי (אשר עדיפה על פני קפלר בשני הדורות האחרונים בכל הקשור לעריכה) שנמכר פה במחיר מעולה (אם כי שנתיים אחריות ולא 3), הכולל קירור משופר. כרטיס GTX660 חדש יעלה באיזור ה-800 ש"ח (עם קירור משופר) ו-GTX660TI אשר חזק יותר יעלה 100 ש"ח יותר, עם קירור מפוח סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר
מה המפרט שיש לך כרגע (בדגש על ספק הכח)?

בכללי, לדעתי כרטיס אנוידיה המשתלם ביותר זה GTX560 המבוסס ליבת פרמי (אשר עדיפה על פני קפלר בשני הדורות האחרונים בכל הקשור לעריכה) שנמכר פה במחיר מעולה (אם כי שנתיים אחריות ולא 3), הכולל קירור משופר. כרטיס GTX660 חדש יעלה באיזור ה-800 ש"ח (עם קירור משופר) ו-GTX660TI אשר חזק יותר יעלה 100 ש"ח יותר, עם קירור מפוח סטנדרטי.

ספק של 700W עם מעבד 750 .i5

פורסם
בכללי, לדעתי כרטיס אנוידיה המשתלם ביותר זה GTX560 המבוסס ליבת פרמי (אשר עדיפה על פני קפלר בשני הדורות האחרונים בכל הקשור לעריכה)
מעניין. באיזה אופן זה בא לידי ביטוי?

נקודה אחת לטובת הקפלר הוא התמיכה בעד 4 מסכים בו-זמנית מאותו כרטיס, במקום 2 בכל הדורות הקודמים של nVidia.

פורסם
מעניין. באיזה אופן זה בא לידי ביטוי?

נקודה אחת לטובת הקפלר הוא התמיכה בעד 4 מסכים בו-זמנית מאותו כרטיס, במקום 2 בכל הדורות הקודמים של nVidia.

ליבות שונות, יתרונות וחסרונות שונים. ליבת קפלר הרבה יותר "יעילה" לגיימינג, כאשר פרמי עדיפה בכל הקשור לעריכה גראפית וחישובי CUDA (למרות כמות מעבדי הקודה הנמוכה). ניתן לראות דוגמא מחזקת גם בתחום כריית מטבעות וירטואליים - לא נראה לך מוזר שכרטיס כמו GTX480 משיג מהירות כרייה דומה, אם לא גבוהה יותר, מ- GTX680?

יכול להיות גם שמדובר על צעד מכוון של אנוידיה ע"מ ליצור הפרדה ברורה יותר בין סדרת ג'יפורס לקוואדרו, ואני בספק אם במקרה היא הוציא את סדרת קוואדרו k המחודשת באותו הזמן. זאת אחת הסיבות שאני כרגע עם GTX480 (מפרט בצד) ולא עם כרטיס מודרני אחר - פשוט אין לי טעם להחליף בכל מה שקשור לעריכות גראפיות.

הוא תומך בכל כרטיסי המסך?

"כל כרטיסי המסך" זה משהו כללי מדי. במידה ואתה מתכוון לחיבור ה-PCIE (שהוא העיקרי), כן.

איזה כרטיס מסך יש לך כרגע?

פורסם
  • מחבר

"כל כרטיסי המסך" זה משהו כללי מדי. במידה ואתה מתכוון לחיבור ה-PCIE (שהוא העיקרי), כן.

איזה כרטיס מסך יש לך כרגע?

GT 240.

אני חושב שעל הלוח אם יש חיבור של pcie 2.0. זה יגביל את המהירות של כרטיסים מסויים?

ובשורה התחתונה ללכת על הGTX560 או שיש לכם המלצה אחרת(אם כי הייתי מעדיף כרטיס מסך עם יותר מגיגה זיכרון)?

פורסם

לא תהיה הגבלה. כרטיס המשתלם הבא עם 2 ג'יגה הוא GTX660 או GTX660TI בלינקים שנתתי לך מקודם.

אני מציע לך לבדוק את תוספת הביצועים שתקבל (אני מניח שיש לחברה הזו פורומים רשמיים ששם תוכל לשאול), אם בכלל, בתוכנה הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים