עבור לתוכן

רשימת הקבוצות הסופית לטורניר שלשות 2014 BF4

Featured Replies

פורסם

שמחים שנהנתם !! :)

אני ישמח לראותכם פעילים אנחנו תמיד יכולים לארגן איזה גאטר בשביל הכיף :jump:

נ.ב:

בהצלחה במשחק הבא!!

• תגובות 55
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכיף רק תגידו מתי ואנחנו נשתדל להגיע :)

פורסם
  • מחבר

היום היה קרב בין קבוצת Buchak אל מול קבוצת Giggity שבו קבוצת Buchak ניצחה והצליחה לקחת את הניצחון

בהמשך הקבוצות הבאות ביום חמישי הזה בתאריך 03-04-14 יהיה קרב של קבוצת RaZThEKinG אל מול קבוצת Noob Killerz והקבוצה המנצחת ילחם אל מול קבוצת Buchak שבו יתנהל הגמר.

פורסם

בהצלחה לבוטים

פורסם
היום היה קרב בין קבוצת Buchak אל מול קבוצת Giggity שבו קבוצת Buchak ניצחה והצליחה לקחת את הניצחון

בהמשך הקבוצות הבאות ביום רביעי הזה בתאריך 03-04-14 יהיה קרב של קבוצת RaZThEKinG אל מול קבוצת Noob Killerz והקבוצה המנצחת ילחם אל מול קבוצת Buchak שבו יתנהל הגמר.

יום רביעי זה ה2 אנחנו לא יכולים

אני מקווה שזה רק בלבול ביום..

פורסם
  • מחבר

נכון, השלישי זה חמישי אתם יכולים בחמישי?

פורסם

כן חמישי מתאים לנו :)

פורסם
  • מחבר

בסדר, מן הסתם התאריך הזה פורסם כבר בפורום אני אתקן את האשכול בכל זאת אני אעדכן את הקבוצה השניה במשתנים

פורסם

כן כשדיברנו אחרי הסיבוב הראשון סגרנו על חמישי אבל פה ראיתי שהיה בלבול אז בדקתי שלא יהיה לנו פדיחות..

פורסם
  • מחבר

עדכון הקבוצות:

שלום לכולם! אחרי קצת חופש מהקרבות, חמישי האחרון היה קרב בין קבוצת RaZThEKinG לקבוצת Noob Killerz שבו קבוצת RaZThEKinG לקחה הנצחון בחצי הגמר, והגמר יהיה בין קבוצת RaZThEKinG לקבוצת Buchak בתאריך 09-04-2014 שביום רביעי הקרוב.

בשעה 19:30 התייצבות בשרת הטים ספיק ובשעה 20:00 יחל הקרב.

ואז!!!

חלוקת הפרסיייים - :party0023:

פורסם

עזבו יום רביעי בואו היום ((יום ראשון)) אבל מאוחר , יש לנו בעיה עם יום רביעי ושלישי הפעם בואו נעשה את זה כבר ונגמור את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים