עבור לתוכן

רשימת הקבוצות הסופית לטורניר שלשות 2014 BF4

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בהחלט אנחנו נתחשב ונעזור לכולם להגיע לזמנים הכי נוחים וטובים ולגבי ABL אנחנו נשנה את זה לימים טובים יותר שיתאימו לכם בסדר?

• תגובות 55
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סבבה תודה

פורסם
  • מחבר

עדכון הקרבות נכון לתאריך 23-03-2014:

שלום לכולם, כל הצופים במשחקים וכל הברוכים הבאים אלינו בשרת הטים ספיק.

הקרב שהתנהל אתמול בין קבוצת Elbit Systems לבין קבוצת Buchak נגבר בנצחון של קבוצת Buchak .

הקרבות הבאים העתידים:

1. קבוצת RaZThEKinG כנגד קבוצת Noob Killerz בתאריך - 26-03-2014 יום רביעי הזה בשעה - 22:00 רק לאחר אישור שתי הקבוצות לתאריך השארו מעודכנים להמשך.

2. קבוצת !Giggity כנגד קבוצת Buchak בתאריך - 30-03-2014 יום ראשון הבא בשעה - 20:00 הקרב יחל כמובן יש לאשר ע"י שתי הקבוצות את ההגעה לקרב ובמידה והקרב לא מתאים ביום יש לעדכן אותנו כבר היום. (קבוצת !Giggity) לא יכולה בימי שני וחמישי לכן הקרב מתנהל בראשון.

3. הקבוצות המנצחות עתידיות להלחם אחת בשניה בתאריך ה- 01-04-2014 יום שלישי הבא בשעה 20:00 יש להגיע לשרת הטים ספיק כחצי שעה לפני ללא איחורים!

קבוצות ע"פ בורד משחקונים:

1. RaZThEKinG VS Noob Killerz - 26-03-2014

2. Buchak VS !Giggity - 30-03-2014

3. 01-04-2014 - קבוצה מנצחת VS קבוצה מנצחת גמר הטורניר!

4. חלוקת פרסים!!!:s0817:

פורסם

מאשרים הגעה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם

פורסם

גם אנחנו נגיע

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם! הקרבות רשומים בלוח נא להתעדכן ולהגיע לקרבות כרגיל, מצפים לכם בקרב, יהיה סטרים שאני אריץ אתם מוזמנים להכנס לדף הבא כשיחל הקרב

http://www.twitch.tv/mon6oose88

פורסם

יש צילומים של הקרב הקודם?

פורסם
  • מחבר

יש ויש ויש אני צריך עוד לערוך אני לא מספיק אפילו להגיע מהעבודה ולעשות מקלחת.... אני מצטער על האיחור בכל הקשור לעדכונים השוטפים של הטורניר תקופה מאוד לחוצה רבותיי אבל מגיע לכם הכול ואנחנו נשתף אתכם!

אהה ויקיר, בהצלחה לכם ביום רביעי כידוע לכם אנחנו מאפשרים לקבוצות להגיע ולשחק בשרתים שלנו ולהתכונן לקרבות, ממליץ בחום לאו דווקא בקשר לטורניר אפילו בשל סיבות אחרות - משחקי ESL\TWL ואפילו מתכונות לGATHERS ו PCW

הכול בחסות WD איבורי מחשבים CM וכמובן HWZ :funn:

פורסם

אני ידבר עם הח'ברה לא נראה לי שיתנגדו לאיזה אימון

פורסם
  • מחבר

יופי יקיר, אני אחזור היום מאוחר מהעבודה אם אני לא נמצא תודיע לי אפילו בפרטי ואארגן לך מנהל ושרת. בהצלחה חברים

פורסם

סבבה אני מקווה שאני יחזור מוקדם מהעבודה שיהיה לי זמן לשחק קצת לפני הטורניר

פורסם

אני יהיה פה לטורניר :)

רק תגיעו איזה חצי שעה לפני כדי שלא יהיה בעיות עם השרת או כל מיני פאקים קטנים כאלה שתמיד קורים ואז סתם נתעכב .

בהצלחה לכם !!

פורסם
  • מחבר

היום היה קרב של קבוצת Noob Killerz כנגד קבוצת RaZThEKinG שבו ניצחה בשלב הראשון קבוצת Noob Killerz ונותן עוד ראונד 1 להכרעת המשחק או לראונד הבא.

הקרב הבא של קבוצת Noob Killerz כנגד קבוצת RaZThEKinG יחל בתאריך 03-04-2014 ובשעה 20:00 יש להגיע לשרת הטים ספיק כחצי שעה לפני הקרב.

פורסם

קרב ארוך וקשה היה לנו אבל היה כיף!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים