פורסם 2014 ביוני 111 שנים מחבר אני מאמין שהמעבד 4790k יהיה זמין למכירה בימים הקרובים, אחרת לא היו מוכרים את אחיו הקטן כבר כשבוע בארץ.תודה על העדכון.
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר עדכון:הוזמן מעבד 4790K. הביוס כבר הורד (1505), והלוח מחכה לעדכון.BLADER - את העדכון עשית עם DOK בפורט המתאים יחד עם הROG CONNECT? , אני מניח שללא המעבד בסוקט?
פורסם 2014 ביולי 311 שנים במקרה שלי ה4670K עדיין על הIMPACT אז לא היתה לי בעיה לעדכן את הביוס , את ה4790K הכנסתי יש לMAXIMUS VII GENE החדש .מאיפה הזמנת את המעבד בסוף ?
פורסם 2014 ביולי 311 שנים מחבר האמת? שזו הרכישה הראשונה שאני עושה אצלם. הפער בין המחיר שלהם, למחיר של המעבד בחו"ל אחרי משלוח ומס הוא אפסי. מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה
פורסם 2014 ביולי 511 שנים מחבר עדכון נוסף,השילוש חובר.אני אתעסק עם הלוח במהלך השבוע, בינתיים הכל נראה בסדר.עדכון הביוס עבר בהצלחה, אחד התהליכים הפשוטים ביותר שנתקלתי בהם, הלוואי וכל הלוחות היו פשוטים לעדכון באמצעות DOK ולחצן בגב הלוח
פורסם 2014 ביולי 1511 שנים מחבר אהלן, עדכון נוסף אז, המערכת מורכבת כרגע ועובדת. הטמפרטורות לא בגדר ניסים ונפלאות. מעבדי הXEON שלי היו קרירים יותר. אני מקווה שעל קירור מים אני אגיע להשגים יפים יותר. כמו כן, אני עובד כרגע עם הSSD "הישן", M4 של קרושל בנפח 128GB, ואני מתלבט. אם לרכוש כונן נוסף, או לרכוש כונן אחד בנפח גדול יותר ובחיבור M.2 כדי לקבל מערכת נקייה יותר, ללא כבלי חשמל וSATA. דעתכם תתקבל בברכה: בנוסף, חבילה נוספת נחתה היום: פותחים: מי יודע למה זה משמש? מה יש בשקית? פיטינג! כמובן, שלא טוב היות הפיטינג לבדו, ואעש לו עזר כנגדו: זווית נוספת: מוליך הסיליקון, עבור כיפופים של הצנרת האקרילית: שנכנס לתור הצנרת הדגמה על בלוק המעבד: התמונה האהובה עלי בסט הזה: ותמונות בונוס, של המערכת במצבה הנוכחי: האימה: עדכונים נוספים, בקרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.