עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג לריבוי מסכים + שאלה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים .

אז ככה , כרגע אבא שלי שוהה במיאמי (כבר חודשיים ) ואני מעוניין שהוא יקנה לי משם לפטופ לגיימינג כבד שיריץ לי משחקים בריבוי מסכים (אני אחבר את הלפטופ למסך טלוויזה 32 אינ'ץ)

התקציב: 1600 דולר .

אז ככה , כרגע אני נעול על המחשב הזה - http://www.kmart.com/msi-gt70-2oc-059us-17.3inch-intel-i7-4700mq/p-020V006279613000P?prdNo=3&blockNo=3&blockType=G3

אבל* גודל המסך הוא 17.3 אינ'ץ ופה באה הדילמה שלי .

ראיתי שיש לפטופים של MSI עם מסך קטן יותר (15 אינץ) ועם מפרט טוב יותר מהמחשב שהבאתי למעלה במחיר זהה .

האם יהיה הבדל בהרצת המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה על 2 המסכים ? (15 אינץ בין 17)

חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ לי את המשחקים הכבדים ביותר , (Battlefield 4, gta v, assassins creed, titansfall, metro last night, crysis 3 וכו')

עכשיו , האם המשחקים שרשמתי למעלה ^ ירוצו על 2 מסכים , למה אני מתכוון ?

שאני אקנה את המחשב אני אחבר אותו לטלוויזיה (32 אינץ כנראה ) ואני ארצה שהמשחקים ירוצו לי חלק עם פילטרים (לא מעניין אותי ה AA) וגרפיקה הכי טובה =)

אז עכשיו נחזור לנושא של קניית מחשב בתקציב של 1600 דולר (עם חריגה של 100 דולר)

האם יש מחשב שאולי אתם יכולים להמליץ לי שיותר טוב ממה שהבאתי ?

איך גודל צג (מסך) אתם ממליצים לי שימלא את השימושים שכתבתי למעלה ?

מצטער על הכתיבה המתוסבכת שלי , מצטער מאוד.

תודה תודה תודה רבה מראש!:yelclap:

פורסם
  • מחבר

חברים , אני חייב את עזרתכם ....

אשמח לעזרה , תודה מראש.

פורסם

תראה ההבדל בין מסך 15 ל17 זה האם אתה מתכוון להסתןבב איתו. הדבר השני למה אתה זקוק למסך גדול אם אתה מחבר אותו למסך טלויזיה?

פורסם
  • מחבר
תראה ההבדל בין מסך 15 ל17 זה האם אתה מתכוון להסתןבב איתו. הדבר השני למה אתה זקוק למסך גדול אם אתה מחבר אותו למסך טלויזיה?

רגע, במסך 15 אינץ יהיה ביצועים במשחקין יותר טובים מאשר 17 אינץ ?

פורסם

תלוי ברזולוציה - אבל אם לוקחים הנחה ששני המסכים בעלי רזולוציית FHD ובעלי כרטיס מסך ומפרט זהים/דומים - אז הביצועים יהיו אותו הדבר מבחינת פריימים לשנייה.

בנוסף יש לקחת את איכות המסך עצמו בחשבון מבחינת זויות צפייה ואיכות צבעים, זה יובדל בסוג הפאנל של המסך TN \ IPS.

פורסם

איך בדיוק אתה רוצה לשחק על שני מסכים משחק כמו BF4 או קרייסיס כאשר הכוונת תהיה לך על המסגרת שבין שני המסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים