פורסם 2014 במרץ 211 שנים שלום,אני חדש בתחום ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך לשיפור הביצועים וכו', האם צריך לעשות OC גם למעבד?.המפרט שלי:CPU Type: Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHzMotherboard Name: Gigabyte GA-P35-S3L System Memory: 3GBVideo Card: NVIDIA GeForce GTS 250 1 GB)Power Supply: TR2 550W
פורסם 2014 במרץ 211 שנים OC לכרטיס מסך לא יעלה את רמת הביצועים שלך ברמה שתרגיש משהו.בכל מקרה OC למעבד/כרטיס מסך אתה תמיד מוזמן לעשות, עיין במדריכים באתר כמו כן חיפוש בפורום יעניק לך את כל המידע שתזקק לו.
פורסם 2014 במאי 211 שנים idanmal למה לא יעזור? אמנם הוא לא יוכל לשחק קרייסיס 3 על הגדרות מקסימליות (לא יודע מה לגבי מינימליות) אבל זה כן ישפר את הנתונים שיש לו עכשיו.
פורסם 2014 במאי 211 שנים צריך להגיד את האמת,הנתונים חלשים לא חושב שברוב המשחקים גם אם הוא ישפר ב20% זה יעזור משהו,מצד שני זה טוב להתאמן
פורסם 2014 במאי 211 שנים idanmal למה לא יעזור? אמנם הוא לא יוכל לשחק קרייסיס 3 על הגדרות מקסימליות (לא יודע מה לגבי מינימליות) אבל זה כן ישפר את הנתונים שיש לו עכשיו.זה לא ישפר בכלום כיוון שהחומרה שלו ממש ממש חלשה לימינו.
פורסם 2014 במאי 211 שנים אני כן הייתי תומך בלעשות OC זה נותן משהו. פותח הדיון אנא ציין את המשחקים שאתה משחק בהם ובאיזו רזולוציה. ונקודה נוספת זה הניסיון.ברור שעדיף מערכת חדשה אבל...
פורסם 2014 במאי 211 שנים אוברקלוק נותן משהו כשמדובר יותר בבאנצ'מארקים, החומרה של פותח הדיון חלשה מאוד ואינה עדכנית גם בגזרת המעבד שהחלש שברשותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.