עבור לתוכן

בעיית ניתוקים ב WIFI

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אני מחובר לבזק וברשותי ראוטר מדגם 6740U של DLINK. הבעיה היא שכל מכשיר שמתחבר אליו בצורה אלחוטית (פלאפונים, PS3 וכו) מתנתק אוטומטית מה WIFI אחרי זמן מה. אני מתחבר שוב והמכשיר שוב מתנתק. הבעיה קורית רק ב WIFI ולא בצורה קווית ועם כל מכשיר שהוא (נקסוס 4, נקסוס 5, גלקסי 3, PS3) אבל לא עם מחשבים ניידים שמתחברים אלחוטית.

יש למישהו רעיון?

פורסם

סובל מאותה בעיה!

פורסם

הפתרון - להפוך את המוצר המשולב של בזק למודם נטו ולעשות שימוש בנתב עצמאי שנרכש בנפרד.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה קודם להחליף אותו במסגרת האחריות, אם הבעיה תחזור אקבל את עצתך. יש לך המלצה לראוטר אלחוטי איכותי כתחליף? משהו שמתאים לחבילת ה 100 מגה של בזק?

פורסם
אני אנסה קודם להחליף אותו במסגרת האחריות, אם הבעיה תחזור אקבל את עצתך. יש לך המלצה לראוטר אלחוטי איכותי כתחליף? משהו שמתאים לחבילת ה 100 מגה של בזק?

מה התקציב שלך? תפרט קצת על תצורת הבית שלך - קומות וכיוב'? באופן סטנדרטי הייתי ממליץ על הגרסא השניה של ה-1043 של TP-LINK.

פורסם
  • מחבר

תקציב די אין הגבלה. לא אומר שאני מחפש צעצוע יקר סתם, לא משהו באיזור ה 1000 ש"ח, מצד שני לא מחפש משהו זול. כמה מאות שקלים. שיהיה אמין ומהיר וכמה שיותר FUTURE PROOF (לפחות שיהיה מותאם היטב ל 100 מגה).

לגבי תצורת הבית, המחשב בחדר של הילדים מחובר בעזרת מכשיר שמעביר רשת על גבי החשמל, את ה WIFI אני צריך לחדר בו נמצא הראוטר ולחדר שלידו (חדרים די גדולים האמת, הרבה יותר מהסטנדרט). בין החדרים מפריד קיר בלוקים רגיל ודלת סטנדרטית.

לגבי הדגם שציינת, אני רואה שהוא MIMO אבל רק תקן N, לא עדיף לרכוש כבר דגם שתומך בתקן 802.11ac?

פורסם

יש לך מכשיר קצה אלחוטי שתומך ב-AC?

פורסם
  • מחבר

לא, אבל אני נוהג לשדרג כל שנה, החלפתי מנקסוס 4 ל 5 ושיצא 6 עוד שנה כנראה אשדרג, למה שאצטרך לשדרג גם את הראוטר :cool2:

פורסם
  • מחבר

תודה. קראתי את הסקירה ונראה מוצר טוב. אני אתחיל בהחלפת הראוטר הקיים במסגרת האחריות ואם זה לא יעבוד אעזר בהמלצותיך :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים