עבור לתוכן

הבכי ברשת על באטלפילד 4

Featured Replies

פורסם

אחלה תשובה.

• תגובות 50
  • צפיות 18.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה, אני אסביר לך ככה שתבין:

כשיש לי חמישים תפוחים, ולחבר שלי יש רק שלושה, אז אם נניח את התפוחים שלי ושל חבר שלי על המאזניים, יש סיכויי ממש טוב שהמאזניים יוטו כלפי מטה היכן שהנחתי את תפוחיי..

לתופעה המוזרה הזו יש שם: "חוסר איזון".

להלן תמונה להמחשה:

Scales.png

אני מקווה שהצלחתי להבהיר לך את הנקודה.

פורסם

תודה ששיתפת את התמונה של המזל שלי, אני מודה לך מקרב לב.

אתה עדיין מנסה להתחמק מתשובה הגיונית ומנומקת.

פורסם

טוב אתה לא רציני, כתבתי לך שלוש פעמים מה דפוק במשחק!!! אתה לא רוצה להבין - זבש"ך, לא ממש מעניין אותי,

אני רק נותן חוות דעת אובייקטיבית כמישהו שמכיר את הסדרה ושיחק מספיק זמן ב bf4.

שמרו את כספכם לכותר הבא.

*הוסף בעריכה*

להבהיר, זה לא שה-matchmaking במשחק שבור.... אין בכלל matchmaking !!! הוא פשוט זורק את כל השחקנים לשרת הראשון הפנוי. אין level ranges.... אין איזון ברמה הבסיסית ביותר והדבר פוגע במשחקיות של bf4 אנושות... עכשיו שוב, אני מתעלם מסוגיות כמו דיליים בין ההתקדמות במשחק לאוריגין, או מזה שאתה יורה על מישהו ושום פגיעה לא נרשמת למרות שאין לאג (תופעה דיי שכיחה), או לממש הוובי עצמו שהוא קטסטרופה שאין לתאר... פשוט לא. מיותר, חבל על הכסף.

זהו, אני את שלי אמרתי. מי שעדיין מעוניין לקנות את המשחק, שיבוסם לו.

(אגב, אני מדבר מרמה 60 +, לא שזה אמור לשנות משהו למישהו)

פורסם

זה גם ב bf3 ..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

BF4 מרגיש עקום כי הוא עקום, יש אנשים שמסתגלים "לעקומת הלמידה" ואשכרה נהנים ממנו ויש כאלו שמסרבים או לא יכולים להסתגל.

אני אישית מסרב לסבול במשחקי מחשב, משחקי מחשב בשבילי זה בעיקר הנאה, אז מראש לא טרחתי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני חושב שBF4

מעורר תסכול יותר מהנאה גם לחברה שממש קלטו איך להיות אלופים בו, פשוט יש להם יכולת יותר גבוהה לספיגה של תסכול.

כמה קשה היה להוציא המשך לBF3 עם גרפיקה יותר טובה והוספה של אלמנטים (if it isnt broken dont fix it) השנאה לBF4 היא בעיקר שזה הרג את התחושה החלקה והאינסטקטיבית של המשחקיות בBF3 אתה משחק ואתה לא צריך להפעיל את המוח כדי לפצות על עקמומיות מנוע המשחק אתה פשוט זורם נהנה ומשתמש במוח ליצירה של טקטיקה מעניינת.

השנאה לBF4 היא הרבה יותר עמוקה ממה שאנשים מעריכים אבל זה לא כולל את כל אוכלוסיית הגיימרים, יש מליונים שנהנים מהמשחק אבל יש מליונים שמצטערים שקנו אותו, אני אישית לא קניתי BF4 מטעמים אידיולוגיים ושיחקתי שעות אצל חבר עד שהחלטתי שכנראה אני מסיים עם זאנר FPS עד שיצא משהו יותר זורם ובאמת מהנה. (משחק שגורם לך לפסול זאנר שלם זה משהו חדש בשבילי, rage quitting virgin).

הנאה זה דבר כל כך סובייקטיבי יש אנשים שנהנים שמצליפים להם בגב בשוט עד זוב דם (מזוכיזם/bf4) ויש כאלה שנהנים מליטוף עדין בגב ("פינוקיזם"/BF3), ככה שאין מצב שתהיה הסכמה בנושא זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים