פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים שלום בזמן האחרון שמתי לב לרעש מציק מהדיסק קשיח (SAMSUNG HD204UI) האם יש ממה לחשוש? הדיסק עדיין באחריות תוקן הוידאו נערך 2014 בפברואר 2811 שנים על-ידי rotem_o תוקן הוידאו
פורסם 2014 במרץ 511 שנים מחבר בגלל רעשי רקע בהקלטה צריך להגביר עד הסוף כדי לשמוע. נשאר לי חודש לאחריות ככה שאני דיי דואג
פורסם 2014 במרץ 511 שנים בדרך כלל בשביל לזהות בעיה בדיסק אני משתמש בסטטוסקופ.אם בכל זאת אינך רופא אפשר להצמיד את האוזן לדיסק.הצלילים נשמעים בסדר עד כמה שאפשר להבין מההקלטה, הרעשים המטרידים הם בדרך כלל ניסיונות כושלים להסתובב או קליקים שחוזרים על עצמם.אם אתה עדיין מודאג אתה יכול לבדוק את ה SMART ולעשות בדיקת קריאה ע"י HD Tune.בדיקה לא תקינה ואחריה תקינה:
פורסם 2014 במרץ 611 שנים מחבר קצת קשה לשמוע את זה בסרטון אבל ישנו רעש של הקשיח "חושב" שבלילה אפילו נשמע מהחדר הסמוך.סביר להניח החלק הכי רועש במחשב יהיה הדיסק קשיח?!ביצעתי בדיקה לפני מס' ימים ב-HDTUNE ולהלן התוצאות:
פורסם 2014 במרץ 911 שנים מחבר ברור לי שדיסק קשיח מהיותו בעל חלקים נעים אינו שקט לחלוטין, אבל לא החלק הכי רועש במחשב. בהקלטה שלי קשה לשים לב לרעש לכן מצאתי סרטונים עם רעש זהה (הרעש מתחיל ב-0:26) האם רעש כזה תקין? נערך 2014 במרץ 911 שנים על-ידי rotem_o
פורסם 2014 במרץ 911 שנים איני יכול לדעת מהקלטה אבל סביר שכן.במארז עם מאווררים שקטים יחסית וללא בידוד קול רציני הדיסק הקשיח יהיה הרועש ביותר, מה גם שישנם דיסקים שקטים יותר ורועשים יותר, זה רועש.בכל מקרה מדובר במוצר רועש שלצערי עדיין לא הוחלף בטכנולוגיה חדשה יותר עוד מאז ימי הדיסקטים. מדובר בציפוי מגנטי שמסתובב...
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים הרעש נשמע תקין לדיסק במאמץ.אם הוא כל כך מפריע, אפשר לרכוש מארז נורמלי או דיסק חדש ושקט\SSD. נערך 2014 במרץ 1011 שנים על-ידי sashaefi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.