עבור לתוכן

מקבל מחר HOTBOX ורוצה להפכו למודם.

Featured Replies

פורסם

שלום, שודרגתי למהירות של 100 מגה ועקב כך מחליפים לי את המודם להוטבוקס.. הראוטר שיש לי נשאר ברשותי.

הבנתי שה-WIFI של ההוטבוקס חלש מאוד, ולכן חשבתי לחברו לראוטר שלי.

איך אעשה זאת? אני צריך לבקש מהוט להגדירו כמודם ע"י שליטה מרחוק?

מחר אקבל את ההוטבוקס בסניף ואצטרך לחבר אותו בעצמי, אז אשמח להסבר קצר.

תודה.

פורסם

כנס לכתובת ל-192.168.100.1 (זו כתובת ה-HOTBOX) וודא שה-BRIDGE MODE מסומן - זה יגידר אותו כמודם נטו.

פורסם
  • מחבר

סבבה, ואיך אני מחבר את הראוטר לאחר מכן? צריך משהו מיוחד? המחשב יקבל DHCP מהראוטר הפרטי שלי?

פורסם

בהחלט. כל מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר בנתב חייגן מסוג DYNAMIC IP ולחבר את יציאת ה-WAN שלו ליציאה מס. 1 ב-HOTBOX.

פורסם
  • מחבר

ולא צריך להגדיר לראוטר שלי סיסמת WIFI וכל אלה? ההגדרות ישמרו?

פורסם

במידה ולא שינית משהו הכל יישמר

פורסם

הם לא לוקחים 10 שקל בחודש על השימוש בהוטבוקס כראוטר?

אם כן אז צריך לבקש מהם להפוך אותו למודם בלבד כדי שהם גם יסירו את החיוב.

פורסם
  • מחבר

אוי.. נודע לנו שמאה מגה זה רק במידה ויש לנו טריפל ואין לנו.. אז אבא שלי עשה 30 מגה בהוטנט.. ולפני הניתוק, 012 הציעו לנו מאה מגה בעשרים שקל.. מה עושים?

פורסם

שלא נתבלבל, יש תשתית (הוט, בזק) וספקית (012, הוטנט, בזב"ל, נטויזן...)

יש לך תשתית של 30 מגה אצל הוט, אתה צריך חבילה מקבילה אצל הספקית (רוב הספקיות נותנות מחיר מסויים עד 30 מגה, ומחיר אחר מ-30 עד 100. תבחר חבילה שמתאימה לתשתית שלך. ה-100 מגה ש-012 מציעה לך לא יעזור לך אם יש לך רק 30 בתשתית.

נערך על-ידי iTK98

פורסם
  • מחבר

אני יודע את זה.. תקרא שוב את מה שרשמתי

פורסם

יש לך תשתית 100 מגה?

פורסם

מכל מה ששמעתי, הוטנט עדיפים על 012. אם הבחירה היא ביניהם, באותה מהירות ובאותו מחיר, הייתי בוחר את הוטנט.

פורסם
  • מחבר

יש לנו כרגע 30 מגה..

תקשיבו, לפני זה היינו ב-012 ושילמו 67 שקל בחודש על 12 מגה, לפני הניתוק מהם הם הציעו לנו 100 מגה ב-20 שקל גם כן.. אבל אחרי הניתוק, התברר שהוט נותנים 100 מגה רק במידה ויש לנו טריפל, ואין לנו.

אז כרגע יש לנו 30 מגה ב-20 שקל ללא החלפת המודם..

מה לעשות? לחזור ל-012?

פורסם

הוט (אני מניח שאתה מדבר על תשתית) נותנים 100 מגה רק כשיש טריפל? אף פעם לא שמעתי על הגבלה כזו. זה משהו חדש?

אם אתה מוגבל ע"י הוט (תשתית) ל30 מגה בכל מקרה, משלם 20 ש"ח להוטנט ותשלם 20 ש"ח גם אם תחזור ל012, מה האינטרס שלך לחזור? מה אתה מנסה להרוויח מזה?

פורסם
  • מחבר

אה, אוקיי..

אבא שלי אמר שהם אומרים רק אם יש לך טריפל בטלוויזיה והכל, אז אתה תקבל 100 מגה.. וזה להוסיף עוד כסף וזאת לא המטרה שלו..

מה אפשר לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים