עבור לתוכן

Facebook messenger מפסיק לפעול - היש תחליף נוח?

Featured Replies

פורסם

יש לי, כמו לרבים מכם כנראה, את הפייסבוק מסנג'ר מותקן על המחשב שלי שהופך את כל הצ'יטוטים לנוחים מאוד ולא צריך להשאיר את דף הפייסבוק עצמו פתוח כל הזמן. לצערי ראיתי שב-5.3 העניין הזה יפסיק לפעול. יש לי סקייפ ואפשר לצ'וטט שם עם החבר'ה מהפייסבוק אבל אם אחד מהם לא מחובר - אין אפשרות לשלוח לו הודעה אלא רק SMS וכיו"ב ולכן זה לא פיתרון ממשי מבחינתי.

האם מישהו מכם מכיר משהו דומה ונוח כדי להחליף את המסנג'ר של הפייסבוק?

פורסם

אני משתשמ ב xmpp (jabber) מתוך תוכנת IM שמותקנת על המחשב, בצורה ה old school בדיוק כמו שהיה את msn messenger

קיימים גם AIM ואחרים שניתן להשתמש בהם באותה צורה

פורסם

מה הבעיה בלהשאיר את הדף של פייסבוק פתוח?

פורסם
  • מחבר
אני משתשמ ב xmpp (jabber) מתוך תוכנת IM שמותקנת על המחשב, בצורה ה old school בדיוק כמו שהיה את msn messenger

קיימים גם AIM ואחרים שניתן להשתמש בהם באותה צורה

זה דבר פשוט? יש לך המלצה לעוד AIM כאלו? הדגש הוא שאני צריך את זה רק לגבי הפייסבוק מסנג'ר..אין צורך ביכולת לתקשר בעוד תוכנות דומות

מה הבעיה בלהשאיר את הדף של פייסבוק פתוח?

אתה רציני? אתה רוצה לעבוד על מסמכים אחרים, אתרים אחרים וכו' או אפילו סתם לסגור את הדפדפן. ה"תוכנה" פייסבוק מסנג'ר היתה מקפיצה חלון+צליל+התראה בלי קשר איפה אני נמצא (סרט, מסמך וורד וכו')

פורסם

בעבר הרחוק (מאוד) השתמשתי ב-Miranda IM. היתרון שלה הוא דווקא בכך שכל פרט קטן ניתן לקינפוג, ושיש אינספור אפשרויות הרחבה בעזרת add-on-ים. אז מי שמוכן להשקיע זמן בקינפוג שלה יכול לקבל את החוויה הכי מותאמת בשבילו, אבל גם מי שלא רוצה להשקיע כלום יכול לעבוד איתה out of the box.

בדקתי עכשיו והיא עדיין מצליחה להתחבר לפייסבוק צ'אט. כל מה שצריך הוא להוסיף חשבון בפרוטוקול JABBER, להגדיר את השרת: chat.facebook.com ולסמן התחברות עם TLS.

פורסם
  • מחבר

אנסה זאת מחר - נדמה לי שמחר זה התאריך שבו הפייסבוק מסנג'ר הרשמי אמור להפסיק לעבוד ולכן, מחר יהיה "המבחן" של מירנדה ודומים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים