עבור לתוכן

לסדר את תיקיית אינבוקס בג'ימייל

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מדבר על הממשק הוובי של גי מייל אני רוצה לסדר את התיקיית אינבוקס

אז אני פותח המון תתי תיקיות ואני רוצה שמיילים יגיעו לתיקיה שפתחתי וישארו בתת תיקייה ויעופו מהאינבוקס וכך יהיה לי סדר בבלגן אבל גימייל לא מאפשר להעיף את המייל הוא משאיר אותו באינבוקס ומשייך אותו גם לתת התיקייה.

האם מישהו מצא דרך לעקוף את זה?

אני בטוח שזה מציק לכולם!!! חייבת להיות דרך לסדר את גימייל כמו באאוטלוק

חייבת

פורסם

אתה מדבר על מיון אוטומטי בזמן קבלת המייל (מסננים / filters)? יש שם אופציה שנקראת "דלג על תיבת הדואר הנכנס / skip inbox".

או שאתה מדבר על הסרת מיילים מהאינבוקס ידנית? כשאתה מסמן V על מיילים, ישנו כפתור בשם "לארכיון / archive" (ציור של קופסה עם חץ למטה) שמאפשר לך לעשות זאת.

פורסם

ג'ימייל זה לא אאוטלוק. כל הרעיון היה ליצור משהו יותר טוב מאאוטלוק. לדעתי זה באמת הצליח, אבל זה כבר סובייקטיבי.

בפרט, תווית (label) זו לא תיקייה. החסרון הגדול במבנה של עץ תיקיות הוא שכל מייל יכול להיות משוייך אך ורק לתיקייה אחת. אז אם למשל יש לך תיקיית "חברים" ותיקיית "מצחיק", אתה צריך להחליט האם המייל הוא יותר מחברים מאשר מצחיק או להיפך. לעומת זאת, בג'ימייל אין שום בעיה להדביק שתי תוויות לאותו מייל.

בנוסף, תיוק מיילים היא פעולה מיותרת בג'ימייל. אתה יכול להגיע למיילים ישנים יותר מהר בעזרת החיפוש מאשר בעזרת שיטוט בתיקיות. ואתה יכול לחסוך לעצמך את הזמן של העברת המיילים מה-Inbox לתיקיות או הזמן של בניית הפילטרים שיעשו את זה בשבילך. אם אתה לא רוצה מייל מסויים ב-Inbox, פשוט תלחץ Archive. אין סיבה להצטרך להחליט באיזה תיקייה הוא יהיה במקום ה-Inbox.

אם בכל זאת אתה רוצה לסרס את מנגנון התוויות ולהשתמש בו כמו בתיקיות, אתה יכול, בדיוק בדרך ש-yonizaf תיאר. אבל אתה מוותר ככה על יתרונות שג'ימייל מציע לך מעבר לאאוטלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים