עבור לתוכן

החלפת מסך שבור

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה המחשב הוא של סמסונג דגם NP700Z5C-S03ca, דיברתי עם היבואן של סמסונג והם אומרים שהם לא יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב אז אין להם חלקי חילוף.

מאיפה אפשר לקנות מסף להחלפה? אני מפחד לקנות משהו לא מקורי שלא יגיע לי מסך באיכות זוועתית, ראיתי בEBAY כמה מסכים, על כולם כתוב שהם A+ וכו' אבל לא שהם מקוריים... יש סיבה להתעקש לחפש משהו מקורי? ואם כן אני אמצע, זה יעלה הרבה יותר?

בנוסף, יש באיביי מכירות של כל החלק של המסך - כולל הפלסטיקים וכל ה"חצי" העליון של המחשב, ויש מכירות של רק המסך הפנימי עצמו, כשהייתי במעבדה של היבואן הבן אדם שם אמר שאי אפשר להחליף רק את המסך וצריך להחליף הכל אז אין להם ושאני אזמין באינטרנט ואביא להם והם יתקינו, אבל הוא אמר את זה בכלל בלי להסתכל, המסך מקבל חשמל, המצלמה עובדת, וזה נשמע לי סתם כאילו הוא מקווה שאני אחזור עם כל המסך ואחסוך לו עבודה.. יש סיבה לקנות את כל המסך? זה כמעט כפול במחיר...

ואולי פשוט עדיף לשלוח את זה לאח שלי בקנדה שיכניס את המחשב שם למעבדה של סמסונג?

תודה.

פורסם

חפש את הדגם של המסך + disassemble ביוטיוב.

פורסם
  • מחבר

טוב מצאתי את זה

אבל עדיין נותר לדעת מאיפה לקנות, איך אני אמור לדעת שאני לא אקבל איזה מסך סיני בשקל?

פורסם

כמו שאתה רואה זה מסך שקל יחסית לפירוק. תפרק את המסך הנוכחי ותחפש מדבקה מאחוריו עם הדגם המדוייק שלו ואת זה תחפש בEBAY. תקנה מTOP RATED SELLER ותבדוק את הפידבקים שהוא קיבל.

פורסם

ממליץ לך אפילו לפנות למעבדת היבואן עם אותו דגם ספציפי של המסך שיחפש אצלו בקטלוג החלפים.

מרבית המסכים משמשים גם לדגמים אחרים שכן נמכרים בארץ וחייבים להיות לו חלפים בשבילו. כך שהוא יכול להחליף לך במידה ויש את המק"ט.

פורסם

לפי הידוע לי יש אתר קנדי http://www.laptopscreen.com

הוא אתר מהימן מאד והרבה מאד טכנאי מחשבים עובדים איתו, באתר ישנו מנוע חיפוש שבו אתה רושם איזה מחשב יש לך והוא מציג את כל המסכים הרלוונטיים כולל מט/מבריק ומספר רזולוציות שונות.

בהצלחה

פורסם

http://www.laptopscreen.com/English/model/Samsung/NP700Z5C-S03CA/

מסך 99$

משלוח 28$

סה"כ = 127$

באיביי מסכים תואמים עולים אותו הדבר ועם אחריות לשנה-שנתיים בלבד, בעוד באתר מספקים אחריות ל-3 שנים למסך.

אמנם דרך איביי ככל הנראה הסבירות לכך שהמסך יעבור במכס (מע"מ) קטן יותר מאשר משלוח דרך החנות הזו, כך שזה שיקול נוסף שצריך להביא בחשבון.

בעיקרון הייתי אפילו מתעקש ויוצר קשר עם נותן האחריות בקנדה ומנסה להגיע אולי לאיזשהו פיתרון בו הם ישלחו לך או למעבדה פה את המסך המתאים - כי המחשב תחת אחריות.

ואז לא תצטרך להשקיע כספים אישיים במחשב תחת אחריות.

אולי בכלל זול יותר יהיה לשלוח אותו כמו שחשבת, רק צריך להצהיר לפני השליחה כך שכאשר הוא ישלח בחזרה לארץ לא תשלם עליו מע"מ (האם שילמת/הצהרת כאשר הבאת אותו מכלתחילה?)

פורסם

הם סוף סוף הוסיפו משלוח בדואר ולא רק עם ups. הרבה יותר משתלם, במיוחד כשרוב המוכרים באיביי עברו ל gsp.

פורסם
  • מחבר

סמסונג קנדה מתעקשים שהפיתרון הכי טוב (ובעצם היחיד שהם מציעים) הוא שאני אשלח את המחשב לקנדה, ובכל מקרה מכיוון שזה נזק פיזי זה לא כלול באחריות, אפילו הערכת מחיר הנציגים שלהם לא יודעים לתת...

http://www.laptopscreen.com/English/model/Samsung/NP700Z5C-S03CA/

מסך 99$

משלוח 28$

סה"כ = 127$

באיביי מסכים תואמים עולים אותו הדבר ועם אחריות לשנה-שנתיים בלבד, בעוד באתר מספקים אחריות ל-3 שנים למסך.

אמנם דרך איביי ככל הנראה הסבירות לכך שהמסך יעבור במכס (מע"מ) קטן יותר מאשר משלוח דרך החנות הזו, כך שזה שיקול נוסף שצריך להביא בחשבון.

בעיקרון הייתי אפילו מתעקש ויוצר קשר עם נותן האחריות בקנדה ומנסה להגיע אולי לאיזשהו פיתרון בו הם ישלחו לך או למעבדה פה את המסך המתאים - כי המחשב תחת אחריות.

ואז לא תצטרך להשקיע כספים אישיים במחשב תחת אחריות.

אולי בכלל זול יותר יהיה לשלוח אותו כמו שחשבת, רק צריך להצהיר לפני השליחה כך שכאשר הוא ישלח בחזרה לארץ לא תשלם עליו מע"מ (האם שילמת/הצהרת כאשר הבאת אותו מכלתחילה?)

כדאי לקנות מהם למרות שזה לא מסך מקורי? הם טוענים שהמסכים באיכות גבוהה מאוד, אבל לך תדע...

למרות שבכל מקרה נראה כי זה יהיה הפיתרון היחיד שלא יעלה לי כמו חצי מחשב...

פורסם

אם מוצא חן בעיניך דווקא המסך שיש לך, פרק אותו ותבדוק על המדבקה שלו מאחור מה הדגם ואז תחפש ספציפית אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים