עבור לתוכן

קניית מחשב נייד מארהב בתקציב של 900$

Featured Replies

פורסם

שלום <b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br>* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים<br>* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3- 14, מסך מבריק,<br>* רזולוציית המסך? לא חשוב<br>* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת<br>* משקל רצוי? קל משקל<br>* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות ומעלה<br>* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא<br>* Bluetooth? כן<br>* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, אבל לפחות ssd-256 ,hdd-500<br>* כונן אופטי? לא <br>* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא<br>* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן<br>* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?<br>* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?<br>* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע חובה, אם אפשר מסך מגע מסתובב, חשיבות גבוהה מאוד לסוג המארז- ממתכת בלבד- רמת אמינות גבוהה<br><br>מעבד i5 מהדור הרביעי, עדיפות ל8gb ram, <br><br>חשבתי על asus zonebook<br></b>http://www.bestbuy.com/site/zenbook-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory-500gb-hard-drive-16gb-solid-state-drive/1737324.p?id=1219062289095&skuId=1737324&st=categoryid$abcat0502000&cp=1&lp=4<b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br><br>מה אתם חושבים על רמת הגימור של הדגם הזה? איך הוא לעומת vivobook? <br><br>שאלה נוספת וחשובה: האם יש הבדל באיכות בין סוגי מסכי מגע ואיך ניתן לדעת את זה?<br></b><br>תודה<br>יהודה<br><br><br>

פורסם

תערוך את ההודעה שלך, לא מבינים כלום.

תכתוב הכל מחדש, אל תעתיק ממקום אחר.

פורסם
  • מחבר

סליחה קפצה לי ההודעה, פרסמתי הודעה אחרת

פורסם

לא. הדיוןהאחר שפרסמת ננעל.

להבא תמשיך את הדיון שלך ואל תפתח דיונים מקבילים על אותו נושא.

פורסם
  • מחבר

טוב. פרסמתי את ההודעה השניה כי הייתי בטוח שהראשונה לא נשלחה. רק אחכ ראיתי את זה. זה לא היה בכוונה.

אכתוב שוב

אני רוצה לקנות מחשב מארהב במחיר של 900$.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14, מבריק

* רזולוציית המסך? לא רלוונטי מדי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת

* משקל רצוי? קל ביותר - לא חשוב

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6 -7 שעות. חשוב מאוד.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, ssd בנפח של 256 או hdd 500 ומעלה.

* כונן אופטי? לא

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שיהיה אמין.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. מסך מגע חובה,

כרגע אני מתלבט האם לקנות מחשב שהמסך שלו מתהפך, מה אתם אומרים? זה פוגע באיכות האריזה?

כרגע ראיתי את שני הדגמים הבאים:

asus zenbook

http://www.bestbuy.com/site/zenbook-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory-500gb-hard-drive-16gb-solid-state-drive/1737324.p?id=1219062289095&skuId=1737324&st=catego ryid$abcat0502000&cp=1&lp=4

לעומת:

dell inspirion

http://www.bestbuy.com/site/inspiron-14-touch-screen-laptop-8gb-memory-500gb-hard-drive/1753322.p?id=1219062804631&skuId=1753322&st=catego ryid$abcat0502000&cp=1&lp=1

מה רמת הגימור של שני המחשבים? אני מחפש מחשב עמיד.

האם יש הבדל באיכות מסכי המגע?

אשמח לשמוע על דגמים נוספים שדומים לאלה, או עם אפשרות לקומבינציה של טאבלט.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים