פורסם 2002 במרץ 2723 שנים מזמן לא היתה על זה שאלה. מי שעוד יש לו בעיות, או שנזכר לשדרג לאחרונה את מערכת ההפעלה שלו לחלונות XP ויש לו סורק תוצרת MUSTEK יכול להיכנס לכאן ולהוריד דרייברים מתאימים לדגם שלו.תיהנו ! ;D
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים אין לך מושג כמה אני שמח שהסורק שלי לא נמצא ברשימה! לפחות ה"טריק" שלהם עובד...
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים מעניין למה החלאות לא מוציאים דרייברים לסורק 1200USB שלהם!אני יותר לא קונה שום מוצר של מוסטק בחיים שלי, אפילו בורג אני לא אקנה מהם.
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים הנה הדרייברים לסורק 1200ub plus ל-xp http://www.mustek.com/Download/driv_scanr/english/12ubplus.html
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים מעניין למה החלאות לא מוציאים דרייברים לסורק 1200USB שלהם! אני יותר לא קונה שום מוצר של מוסטק בחיים שלי, אפילו בורג אני לא אקנה מהם. Exactly! גם לי יש אותו דגם
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים מחבר מה לא ידעתם?רק UMAXממש לא... גם הם לא הוציאו דרייברים ל-XP עבור הסורקים הקצת יותר ישנים שלהם.
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים לכל בעלי 1200 של mustek ישנו ה-xptool שלהם שמאפשר להתקין הסורק על xp עם דרייבירים של 2000 כולל התוכנה ניתן להורידמפה ftp://ftp.mustek.com.tw/pub/driver/fixwinxp.exe.קודם מריצים את ה-xptool כאשר הוא מבקש את מיקום קובץ ההתקנהשל תוכנת הסורק מכניסים את ה-cd של הסורק ולוחצים על setup כאשר בסיום ההתקנה יהיה סורק שעובד תחת xp .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.