פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים היירציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepackמה זה אומר?ואיך אני משיג את זה?
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים כוונת הזאת נתנו לכולם בחינם עד כמה שאני זוכר...םתחו אותה בשביל לכפר על כל הבאגים של המשחק..
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים Veteran battle pack מקבלים מי שיש לו בחשבון לפחות משחק באטלפילד קודם אחדאבל מוזר, יש לי גם את 3 וגם את 1942 ולא קיבלתי אותו... (חיפוש קטן אומר שלמי שלא קיבל עדיין זה צריך להפתח באזור תחילת מרץ)בנוגע לכוונת עצמה, גם משהו דפוק שם. חילקו אותה בחינם כמו שאמר זה מעלי, וגם אני קיבלתי אותה אז ולמרות שלא יצא לי להשתמש בה כי לא היה לי עדיין את המגנום ראיתי שקיבלתי אותה.עכשיו משום מה היא נעלמה לי וכתוב לי unlocked via battlepack. לך תבין מה הולך שם...
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מחבר קניתי לפני כמה שנים bfbc2 אבל לא יצא לי להתקין ולשחק אבל זה באוגין שדרכו יש לי באטלפילד 4 אז אנייקבל?נ.ב אמרו שכולם יקבלו את הכוונת X3 לאקדח M1911 על מנת לפצות על הבאגים ולא למגנום
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים בעקרון אתה אמור לקבל את זה אחרי שתשחק משחק אחד עם ה BFBC2 שלך יפתח לך ה VETERAN BATTLEPACK ששם יש SCOPE X3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.