פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים קיים דבר כזה?דבש בצורה של סוכרייה,כמו קוביית סוכר?אם לא איך בכלל אני הופך את הדבש למוצק?מקפיא אותו?אם אני רוצה לקחת כפית דבש לעבודה..
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים קודם כל היום ניתן להשיג דבש במיכל לחיץ,מאוד נוח ולא מלכלך.שנית, אולי חלת דבש תיתן מענה לבקשה שלך? לא בדיוק הבנתי מה אתה מחפש אבל זה בהחלט מוצקשלישית, מוכרים דבש באריזות קטנות, כמו שיש בבתי מלון לפעמים, כמו החמאה והריבה.
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים דבש – נוזלי או מוצק?!הגלוקוז שבדבש נוטה להתגבש. תהליך ההתגבשות המהיר ביותר קורה ב-14מעלות צלזיוס, לכן לא מומלץ להחזיק את הדבש במקרר. ניתן להחזיר את הדבש למצב נוזלי בצורה קלה ומהירה על ידי חימום, אך החימום פוגע בכמה מהרכיבים של הדבש. צבעו של הדבש לאחר חימום הוא בהיר יותר מהצבע המקורי. http://www.reader.co.il/article/18125/%D7%93%D7%91%D7%A9-%D7%94%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%91%D7%A9
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים מחבר לא הבנתם.יש קוביות סוכר, 1 קובייה =לכפית סוכר.אותו עיקרון בדבש -קוביית דבש.פשוט לקחת אותם בקופסא קטנה לעבודה לתה.
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים עד שתגיע לעבודה הטמפרטורה תגרום לצמיגות הדבש לרדת, הוא יהפוך מצב צבירה ממוצק לנוזל, בקיצור צריך טמפרטורה נמוכה כדי לשמור דבש במצב מוצק.בקבוק לחיץ זו התשובה.
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים אני מניח שלא חשבו על זה בגלל שאחוז האנשים ששמים דבש בתה שלהם הוא יחסית זניח ולכן לא רווחי, מי שרוצה דבש "מוצק" למטרות אחרות יכול לאכול סוכריות דבש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.