עבור לתוכן

שדרוג קל לגיימינג

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה..

אני בכל מקרה בקרוב מתגייס ואני רוצה לפחות שהמחשב יזוז לי טיפה יותר טוב (הוא מריץ חלק כמעט הכל אבל בכל מקרה המשחקים של היום רוצים כבר QUAD)

המפרט העכשיו:

E8400 3Ghz -Oc 3.8Ghz\

OCZ Gladiator CPU Cooler

EP-43DS3L

A DATA 2X2Gb 800Mhz DDR2

HD5850 2GB Oc

FSP 550W

מארז מהישנים של NZXT שכחתי את השם

כוננים יש 1 וחצי טרה

אני בעקרון רוצה לשדרג בנתיים את המעבד ,לוח אם , זכרונות , ספק ומארז.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 מקסימום!!

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אם אפשר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר זה כולל החריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF 4 אבל אני בעיקר רוצה שיזוז לי ממש טוב

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AFTER EFFECTS בתדירות מזדמנת

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 ודברים דומים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360X768

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק , כונן דיסקים, כרגע כרטיס מסך (אני אקנה בהמשך עם תקציב משלו)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 בערך אבל אפשר להתפשר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע עדיין אבל אולי כן (בינוני)

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אני מרכיב לבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP\TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בעתיד הרחוק אולי אבל אל תתנו לזה יחס.. בעקרון לא

פורסם

אני מציע לך להשאר עם הספק הקיים, למרות שעברו עליו כמה שנים יוכל להתמודד עם המערכת הזו שלא תצרוך יותר מדי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪905

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪292

מארז:

Silverstone Precision PS08 USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪196

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ

כמות: 1 - מחיר: ₪749

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2596

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2545 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/79dyg3c6

פורסם
  • מחבר
אני מציע לך להשאר עם הספק הקיים, למרות שעברו עליו כמה שנים יוכל להתמודד עם המערכת הזו שלא תצרוך יותר מדי:

מעבד:

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

מארז:

Silverstone Precision PS08 USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪196

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ

כמות: 1 - מחיר: ₪749

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2596

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2545 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/79dyg3c6

כמו שאמרתי

לא צריך כרטיס מסך.

רציתי לקנות מארז מפציץ וקירור מים.

מה אתה אומר על המפרט הזה:

מעבד:

קירור למעבד:

CORSAIR CWCH50 Water Cooler

כמות: 1 - מחיר: ₪418

לוח אם:

מארז:

NZXT H2 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪563

זיכרון:

Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V Dual Rank - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪190

סה"כ: ₪2558

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2507 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/fjl6thqw

פורסם

גרוע ביותר.

קירור מים לא יתן לך שום דבר על מעבד שלא מתאים לאוברקלוק, גם למעבד מתאים(סיומת K) לא יהיה לו יותר מדי יתרון על פני קירור אוויר מתקדם, חוץ מאסתטיקה זה לא נותן יותר מדי.

מארס מוגזם, יש מארסים אחרים עדיפים שגם יענו לך על דרישת השקט 8.

למה החלפת ל4 זיכרון? האידאלי למשחקים הוא 8 גיגה, 4 גיגה גיגה יגבילו אותך במשחקים דורשניים.

פורסם
  • מחבר
גרוע ביותר.

קירור מים לא יתן לך שום דבר על מעבד שלא מתאים לאוברקלוק, גם למעבד מתאים(סיומת K) לא יהיה לו יותר מדי יתרון על פני קירור אוויר מתקדם, חוץ מאסתטיקה זה לא נותן יותר מדי. אסתטיקה זה מה שאני רוצה.

מארס מוגזם, יש מארסים אחרים עדיפים שגם יענו לך על דרישת השקט 8. עוד פעם- אסתטיקה אבל אם יש לך משהו יפה בסגנון תגיד לי

למה החלפת ל4 זיכרון? האידאלי למשחקים הוא 8 גיגה, 4 גיגה גיגה יגבילו אותך במשחקים דורשניים.

​תשים לב זה 2 קיטים של 4

פורסם

טוב אני רואה שעדיף לא להגיב דרך הטלפון, לא מספיק שכתבתי פעמיים מארס במקום מארז, גם כתבתי פעמיים גיגה ולא שמתי לב לשני הסטיקים.:kopfpatsch:

אז ככה, במקרה שלך גם אסתטיקה לא מצדיקה פה קירור שכזה על מעבד שאינו מותאם לאוברקלוק, הקירור שכללתי מעולה ויעיל, לא צריך יותר מזה.

בקשר למארז זה עניין של טעם, אתה אוהב יותר את המראה הסולידי או המראה הצעקני כמו זה?:

http://www.tms.co.il/product/12232

שני סטיקים לזיכרון הם לא דבר מומלץ, דבר ראשון אין לזה שום יתרון היום בעבודה עם dual channel ובנוסף אתה סותם לעצמך את יכולת השידרוג העתידית

כיוון שעל הלוח הזה יש רק שני חריצי הרחבה.

פורסם
  • מחבר
טוב אני רואה שעדיף לא להגיב דרך הטלפון, לא מספיק שכתבתי פעמיים מארס במקום מארז, גם כתבתי פעמיים גיגה ולא שמתי לב לשני הסטיקים.:kopfpatsch:

אז ככה, במקרה שלך גם אסתטיקה לא מצדיקה פה קירור שכזה על מעבד שאינו מותאם לאוברקלוק, הקירור שכללתי מעולה ויעיל, לא צריך יותר מזה.

בקשר למארז זה עניין של טעם, אתה אוהב יותר את המראה הסולידי או המראה הצעקני כמו זה?:

http://www.tms.co.il/product/12232

שני סטיקים לזיכרון הם לא דבר מומלץ, דבר ראשון אין לזה שום יתרון היום בעבודה עם dual channel ובנוסף אתה סותם לעצמך את יכולת השידרוג העתידית

כיוון שעל הלוח הזה יש רק שני חריצי הרחבה.

אוקיי הבנתי אותך אבל כמו שכתבתי אני אולי אעשה אוברקלוק! - זאת אומרת אולי תשנה לי את המעבד?

אני אוהב את המראה הסולידי ואני בעיקר רוצה שיקרר טוב.

בקשר לזכרון- צודק אני פשוט לא הייתי הרבה זמן בתחום!

פורסם

אם אשנה לך את המעבד, אצטרך לשנות גם את הלוח ואת קירור המעבד כדי שיתאימו לאוברקלוק, מה שאומר תוספת של עוד כ-500-600 שקלים למחיר הכולל 2500₪ שהצבת.

אוברקלוק הוא יותר תחביב והתעסקות, הוא לא ממש תורם בביצועי משחקים כך שעדיף לך לוותר על הרעיון.

פורסם
  • מחבר
אם אשנה לך את המעבד, אצטרך לשנות גם את הלוח ואת קירור המעבד כדי שיתאימו לאוברקלוק, מה שאומר תוספת של עוד כ-500-600 שקלים למחיר הכולל 2500₪ שהצבת.

אוברקלוק הוא יותר תחביב והתעסקות, הוא לא ממש תורם בביצועי משחקים כך שעדיף לך לוותר על הרעיון.

אוקיי אז בקיצור -

תמליץ לי על משהו טוב עם מארז שיהיה טוב כי אני בעיקר רוצה שיהיה לי נוח לסדר את הכבלים ושיהיה אסתטי מכל בחינה- וכמובן קירור!!

פורסם

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: 1 291/285

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: 1 348/341

מארזי מחשב - ATX מארז

FD-CA-DEF-R4-BL - Fractal Design - Define R4 Pearl Black - High density noise-reducing material - Top HDD cage (5 trays total) can be r...

כמות: 1 478/468

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

כמות: 1 120/118

2083 / 2041

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/buildyourownpc_show.tmpl?PriceOffer=1393163145156782700

פורסם
  • מחבר
plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: 1 291/285

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: 1 348/341

מארזי מחשב - ATX מארז

FD-CA-DEF-R4-BL - Fractal Design - Define R4 Pearl Black - High density noise-reducing material - Top HDD cage (5 trays total) can be r...

כמות: 1 478/468

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

כמות: 1 120/118

2083 / 2041

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/buildyourownpc_show.tmpl?PriceOffer=1393163145156782700

לא שמת מעבד.

והמארז מוכר לי אני לא אוהב אותו ממש, יש אולי משהו של NZXT או COOLER MASTER?

פורסם

E8400 שיש לך עכשיו הוא אפילו חלש מ G2030 (מעבד ממש זול של דור קודם) תוותר על אוברקלוק. תחשוב שאם ידיין רץ לך חלק על E8400, זה ירוץ חלק כמה שנים גם על I5.

פורסם
כללתי מעבד, משום מה הוא לא נכלל בקוד שהועתק לפורום(כנראה באג), בכל אופן שים לב למחיר ולקישור בתחתית ההצעה שכוללים מעבד.

הבאג כניראה תוקן :-) בניתי מפרט נסיון ויצא טוב. אם יתגלה באג אשמח אם יחפרו לי דרך המייל של פלונטר, הפייסבוק שלנו או כל דרך אחרת (או כולם יחד) וננסה לגלות איך זה קורה.

תודה (וסליחה)

פורסם
  • מחבר
הבאג כניראה תוקן :-) בניתי מפרט נסיון ויצא טוב. אם יתגלה באג אשמח אם יחפרו לי דרך המייל של פלונטר, הפייסבוק שלנו או כל דרך אחרת (או כולם יחד) וננסה לגלות איך זה קורה.

תודה (וסליחה)

תודה רבה (:

אם למישהו יש הצעה יותר טובה אני אשמח לראות!

שווה במקום הקירור של ARCTIC לשים V8 של COOLER MASTER?

נערך על-ידי tonty1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים