עבור לתוכן

עזרה בפיצול ל3 מסכים.

Featured Replies

פורסם

אהלן, חבר מנסה לפצל ל3 מסכים(מחברות שונות בגדלים שונים) אך מצליח להפעיל רק 2 וברשותו GeForce GTX 550 ti עם הדרייברים הכי מעודכנים. רשום במסך השלישי פשוט no signal צריך אולי דרייבר מיוחד לפיצול?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

באילו חיבורים הוא משתמש?

פורסם

אם אני לא טועה, זה אפשרים רק עם שני כרטיסים באלה ב-SLI.

כרטיס בודד תומך רק בשני מסכים.

פורסם

^אתה טועה, אין צורך במערך SLI יש צורך ביציאה דיגיטלית שלישית עם מסך תומך כמו יציאת DP:

http://hwzone.co.il/community/threads/528691-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9A-%D7%A9%D7%9C-3-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D#.Uwh0wfl_v7g

זאת אומרת שאם חיברת שני מסכים עם DVI, את המסך השלישי תצטרך לחבר עם DP למשל ובתנאי שהמסך תומך או שתחבר אותו עם מתאם אקטיבי.

כל כרטיס מדור קפלר מתאים למשימה.

פורסם

זה נכון לכרטיסי 6XX והלאה.

סדרת 5XX תומכת רק בשני מסכים בכרטיס בודד.

פורסם

צודק טעות שלי, זה דור פרמי לא קפלר, הכרטיס הזה תומך עד 2 מסכים.

פורסם

ב-SLI אני לא בטוח שזה אפשרי, כדאי שתבדוק את זה לפני כן.

בדרך כלל SLI ו -CF דורשים שכל המסכים יחוברו לכרטיס אחד, והכרטיס השני משמש רק בשביל להוסיף ביצועים.

כדי להשתמש בכל החיבורים צריך לבטל את ה- CF/SLI, ואי אפשר להשתמש במקביל (אולי זה השתנה, אבל כך זה היה בעבר).

פורסם

^נכון, החיבור מתבצע לכרטיס הראשי הקרוב יותר למעבד.

פורסם

לא, לפי האתר של nvidia לסדרות GTX 5xx/4xx/2xx ניתן לחבר 3 מסכים (2d/3d surround) ב-SLI כאשר

לכרטיס אחד מחובר מסך אחד ולשני שני מסכים. לפי המתואר בתמונה:

c15-a.png

בסדרות אלו, כאשר SLI כבוי, ניתן לחבר גם 4 מסכים אבל לא תנצל את 2 הכרטיסים בהרצת משחק, שגם יוגבל ל 2 מסכים היוצאים מהכרטיס עליו הוא רץ.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שסדרת 5 לא תומכת ביותר מ2 מסכים כן?

פורסם
אז אני מבין שסדרת 5 לא תומכת ביותר מ2 מסכים כן?

אכן לא יותר מ 2 מסכים בו זמנית לכרטיס בודד, למרות שהיו גרסאות מיוחדות עם תמיכה ב 4 למיטב זכרוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים