פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים שלוםשדרגתי את האינטרנט מ-15 ל-100 מגה ועכשיו הורדתי איזה טורנט על מהירות של כ-8 מגה, 2 דברים ששמתי לב:1- זה ממש האט את המחשב, לקח לי פי 6-7 מהזמן הרגיל שלוקח לפתוח פיירפוקס נגיד2- בסיום הטורנט הסטאטוס שלו היה Flushing to disk (72000) וזה גם תהליך שלוקח זמןחשבתי אולי על הגדרות שצריך לעדכן ביוטורנט כדי שיהיה תואםהמחשב עצמו אמנם יחסית ישן אבל עד עכשיו עבד מצויןאשמח לעצתכם מה אפשר לבדוק בנושא טיפול בתקלה
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים המחשב עובד לאט כי הגדרת את יוטורנט להוריד לאותו הרדסיק ממנו מערכת ההפעלה עצמה רצה.אתה צריך להתקין הרדיסק נוסף, ולהגדיר את תיקית ההורדה בו.
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים מחבר המחשב עובד לאט כי הגדרת את יוטורנט להוריד לאותו הרדסיק ממנו מערכת ההפעלה עצמה רצה.אתה צריך להתקין הרדיסק נוסף, ולהגדיר את תיקית ההורדה בו.אתה מדבר על הארד דיסק פיזי ? כרגע הפרטישנים מוגדרים ככה שב-C נמצא הוינדווס וב-D ההורדותבכל מקרה תמיד אמרתי שבמחשב הבא שאני יקנה אני כבר ישקיע ב-SSD קטן למ.ה
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים אכן. זה אפילו גורם למחשב לעבוד לאט יותר, במצב שבו גם C וגם D עובדים במקביל. הראשים של הכונן חייבים לזוז פנימה והחוצה כל הזמן.כפח שאמרו, כונן פיזי נפרד למערכת ההפעלה וכונן אחר להורדות.
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים מחבר הבנתי..טוב בכל מקרה תכננתי לקנות מחשב חדש עוד חודשיים-שלושה, אני ייקח את זה בחשבון וכנראה יוסיף SSD למ.ה ולתוכנותתודה
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים אם אתה מחלץ הרבה רארים מומלץ שתשנה גם שם את הנתיב. כברירת מחדל הקבצים מחולצים לתיקית tmp ברוט ומשם מועברים ליעד הסופי (2 העתקות).את ספריית התוכן שלך גם תשים בכונן נפרד, כך שקריאה מהקובץ לא תוריד ביצועים לשאר המערכת. נערך 2014 בפברואר 2211 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים מחבר אם אתה מחלץ הרבה רארים מומלץ שתשנה גם שם את הנתיב. כברירת מחדל הקבצים מחולצים לתיקית tmp ברוט ומשם מועברים ליעד הסופי (2 העתקות).את ספריית התוכן שלך גם תשים בכונן נפרד, כך שקריאה מהקובץ לא תוריד ביצועים לשאר המערכת.כן מכיר את הקטע עם ה-Winrar..האמת שזה מורגש וקורה רק כאשר פותחים את הראר עצמו וגוררים את הקובץ מתוכו נניח ל-D אם אני עושה קליק ימני Extract here לדעתי זה מחלץ ישירות למיקום הנוכחי, הייתי מרגיש את ההעתקה על קבצים גדולים אם זה היה אחרת
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים אני דיי בטוח שאין הבדל. לא מזיק לבדוק בכל מקרה.אתה משתמש בהרדיסק אחד לכן לפעמים אתה לא מרגיש, כשאתה מחלץ את הקבצים לתוך C (חילוץ ל-TMP ואז העברה, לא העתקה). נערך 2014 בפברואר 2211 שנים על-ידי nat64x
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.