פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים יש תחושה שרוב המשחקים בשוק עושים "העתק-הדבק" כשזה מגיע לסביבות שבהם מתרחש המשחק, האווירה והעלילה. אני מחפש משחקים שנותנים ערך מוסף מבחינת "אווירה" וכמובן העלילה. כמה דוגמאות למשחקים שבהם סביבת המשחק והאווירה שהוא משרה ייחודית:1. סדרת ביושוק.2. ALAN WAKE.3. DEAD SPACE.4. מקס פיין 1+2 (השלישי פספס בגדול בקטע הזה ולכן לא התלהבתי ממנו).5. SLEEPING DOGS - הסביבה של המזרח הרחוק שוברת את השגרה.אשמח להמלצות על משחקים נוספים (לא משנה הז'אנר) שהסביבה והאווירה בהם מושקעות כמו במשחקים הנ"ל. כרגע אני משחק בBRUTAL LEGEND - משחקיות על הפנים אבל אווירה מצויינת. נערך 2014 בפברואר 1811 שנים על-ידי ag43
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים פעולה עם אווירה... Mirror's Edge ניסית? אווירה פשוט ממגנטת, לא פחות מHalfLife2 לדעתי. אם אתה גם בקטע של קווסטים יש את Siberia 1+2, The Longest Journey, TLJ: DreamfallVampire The Masquerade: Bloodlines נערך 2014 בפברואר 2011 שנים על-ידי IlyaN
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים Mirror's Edge ו HalfLife2 כבר הזוכרו...לדעתי mass effect עושה את זה די טוב.השיא מבחינתי הוא משחק לא מוכר שנקרא the void אבל צריך סבלנות, הוא לא קל ולא ברור...ואני זוכר בזמנו שרידיק היה לא רע, אבל לא יודע לגבי החדש יותר...
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים אם אתה מסתדר עם RPGים אז Mass Effect בוודאות.גם המשחקים של Bethesda מצטיינים באווירה. תנסה את Fallout 3/New Vegas וכמובן Skyrim (למרות שהעלילה המרכזית ככה-ככה).
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים PORTAL 2משחק גוף ראשון המשלב חשיבההרובוט הזה שמדבר ברקע קרע אותי מצחוק D:Mirror's Edge משחק אקשן מעולה
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים מחבר שיחקתי בMASS EFFECT, MIRROR'S EDGE, פורטל 1+2 וFALLOUT 3 ונהניתי מאוד. הם בהחלט נופלים על ההגדרה של משחקים בעלי אווירה מיוחדת.ברוב המוחלט של שאר ההצעות שעלו כאן שיחקתי ולדעתי הם לא עונים להגדרה (אולי חוץ מBLOODLINES אבל יש גבול לכמות הבאגים שאני מסוגל לסבול). אשמח לעוד המלצות.
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים rage משחק לא רע בכלל,אני אישית מאוד אהבתי. אומנם צריך קצת סובלנות, כי המשחק "מעביר הילוך" אחרי שעה שעתיים של משחק.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים ^ זה עניין של טעם.אני אישית אהבתי מאוד את האווירה של המשחק.המשחק רחוק מלהיות לינארי וזה מה שמיוחד בו.אחרי השעה הראשונה המשחק פשוט ממכר, אתה כל הזמן רוצה להמשיך ליראות איך העלילה תתפתח.הוא נימכר בסטים ב19$ ניראה לי, שזה מחיר לא רע בכלל (בסביבות 70 שקלים).אני מאמין שיש אתרים שמציעים אותו במחיר זול יותר, ולדעתי הוא מצדיק את הקניה.בכל אופן, יש לא מעט מבצעים בסטים לעיתים תכופות והמשחק הנ"ל תמיד מופיע בקטגוריה של המבצעים.אני ממליך לך לחכות, ואני משוכנע שתמצא אותו בסביבות ה10$ שזה זה כבר פשע לא לקנות אותו בסכום הזה.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים ל-Limbo יש אחלה אווירה.+1.עשו עבודה די מדהימה עם המשחק הזה, רק מתסכל שהוא קצר יחסית.
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים משחקים עם אוויריה זה כללי מידי.צריך לציין ז'אנר.בכל מקרה , בדוק את Broken Age Act I
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מחבר כל השאר כאן הבינו טוב מאוד למה אני מתכוון. התאכזבתי קשות מ broken age
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.