פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים אני רוצה להוסיף לרשת קיימת במשרד נתב אלחוטי שישמש בעיקר אורחים ולא לשימוש שוטף האם יש המלצה לראוטר מאובטח אמין ואיכותי ?אני משער שהטווח התקציב הוא עד 500-600 ש"חתודה לעוזרים
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מאובטח מאיזה בחינה? הצפנה של רשת אלחוטית הוא דומה בכל הנתבים ככה שאין כאן נתב שיהיה יותר קשה או קל לפרוץ אליו.ההגנה צריכה להגיע מהנתב הראשי כשהכי נכון זה לתת לנקודת הגישה לעבוד ברשת שונה מאשר הרשת של המשרד.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מחבר מאובטח מבחינה כללית....אני יודע שיש פיירוואל בפורטיגטאם כולם אותו הדבר....אז כל אקסס פוינט יתאים לי.רשת נפרדת זה דבר יחסית מאוד יקר, וכולנו מתחברים מהבית לענן, ככה שמקסימום אבטחה לא יהיה בשום מצב.מה הפתרון הכי טוב ויעיל אחרי רשת חדשה ושונה ?
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים עם תקציב כזה אתה יכול לקנות נתב של Buffalo שמריץ קושחה של dd-wrt ותוכל להקים רשת אלחוטית נפרדת לאוחרים שלך ולא לאפשר גישה ממנה לרשת הפרטית שלך.או שתוכל לבדוק נתבים אחרים שתומכים בקושחה שלך DD-WRT באתר שלהםולראות אם תוכל לקנות אותם בארץ.אני קניתי את G300NH2 דרך איבי ואני מאוד מרוצה ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.