פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר!ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית + משרדית.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PhotoShop, Adobe Collection.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור רחובות, אבל גם חנות עם משלוחים זה בסדר.9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 קדמי10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. כמובן שתמיד טוב להשאיר פתח ל.........
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים במחיר הזה לא ניתן להרכיב משהו אופטימלי לעריכה גרפית, האידיאלי להתחלה הוא מעבד i5 וזיכרון 8 גיגה.נסה לעלות לכיוון 2650₪, במחיר כזה ניתן להרכיב משהו נחמד שיחסוך אכזבה.כמובן שתלוי גם באיזו גרסת CS מדובר שכן אז אפשרי לשקול כרטיסי מסך מבית AMDזולים שיעשו את העבודה. נערך 2014 בפברואר 1811 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מחבר התוכנות שיעשה בהם שימוש הן: פוטושופ, פרימייר ואפטר אפקטסואין אפשרות כרגע להעלות את המחיר. לא צריך משהו חזק. נערך 2014 בפברואר 1811 שנים על-ידי yagelk
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מחבר אין צורך להתעצבן...עניתי על מה שמבקשים.אולי לא שמת לב אז אכתוב שוב.PhotoShop, premiere, After Effects.מה שכן, אוסיף ואומר שמדובר על CS6.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים בתקציב שהצבת 2200₪ הייתי מציע כרגע לקנות שלד כמה שיותר חזק הכולל מעבד i5 זיכרון 8 גיגה ומה שמסביב ובעתיד להוסיף כרטיס מסך כשיתפנה לך כסף.בשלב ראשוני תוכל לעבוד עם הליבה הגרפית המובנת במעבד, לא ממש אידאלי אבל עדיף להוסיף כרטיס מסך בעתיד מאשר להתפשר על מעבד חלש שיתקשה בתוכנות כמו פרימייר ואפטר אפקטס.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים אין פה מקום למשחקים עם 2200₪, כך שלא משנה מה הוא ישלוף מהכובע זה לא יסתדר לך.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מחבר אז ככה,לאחר בירור קל. כנראה אלך לכיוון של מה שעידן הציע. שלד חזק ובעתיד כשיתאפשר נוסיף כ. מסך.השימוש בתוכנות גרפיקה הוא לא יומיומי. הוא מדי פעם כחובבן.מה שכן חשוב זה שהמחשב לא יתקע בזמן הרצת התוכנות ובאמת ירוץ חלק.התקציב יחסית מוגבל, לכן העדיפות היא לכמה שפחות במחיר!**אולי עצם ההגדרה של המחשב כ-גרפיקה היא בעייתית. רוב השימוש יהיה בו שימוש רגיל ולא בתוכנות גרפיקה**
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 835 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 98 x 1 לוח אם: : Gigabyte GA-H81M-HD3 ₪ 280 x 1 מארז: : Silverstone Precision PS08 + FSP 460-80HCN ₪ 340 x 1 זיכרון: : Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 325 x 1 כונן קשיח : : WD Blue 500GB בקניית מחשב חדש ₪ 230 x 1 כונן אופטי: : צורב DVD LG GH24NS95 ₪ 115 x 1 ---------------------------- סה""כ מחיר: 2223₪ ---------------------------- קישור להזמנה
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים אני חושב שבמחיר הזה עדיף לחפש מחשב משומש של גרפיקאי שמשתדרג. כי החלקים החדשים שעושים את זה זה פשוט לא מספיק.
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים מחבר תודה רבה על העזרה!רק להבהרה - המפרט הזה לא בשבילי (אני קניתי מחשב אחר אחרי שעזרו לי פה ואני מרוצה מאד!).נכון לעכשיו, הבחור לקח את התובנות של i5 ו8gb RAM. ניתן לו קצת זמן לחשוב ומקס' נחזור לפה..תודה!
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים מחבר האמת שהדיון כן יהיה רלוונטי. לא מאמין שזה יקח יותר מחודש.תודה בכל מקרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.