עבור לתוכן

MSI GTX650 Ti VS EVGA GTX650 2GB

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך כ. מסך קצר (פיזית) בגלל מגבלות בלוח, היה לי עכשיו ויכוח (די דבילי בטלפון) עם נציג מכירות של רשת חנויות ידועה שטען שהכרטיס של EVGA הרבה יותר טוב מהכרטיס של MSI והוא התחיל לזרוק לי לאויר את כל הפרטים הטכניים של הכרטיס (שלא ממש עניינו אותי), כמובן שהוא גיבה זאת במחיר הגבוה יותר של הכרטיס.

אני יודע שהכרטיס של EVGA מגיע עם יותר זכרון אבל אני לא חושב שהוא יתן ביצועים גבוהים יותר.

מי פה הוא זה שטעה?

ואם יש לכם המלצה לכ. מסך אחר קטן באותה רמת מחירים, אז ........

תודה

MSI GTX650 Ti 1GB

EVGA GTX650 2GB

פורסם

שתי הבחירות גורמות ל-cringe רציני ולדעתי האישית לא טובות מאוד.

לאיזה אורך אתה מוגבל במארז?

פורסם
  • מחבר

ההגבלה היא לא במארז אלא בלוח Q87M-D2H של GB כאשר לאורך החריץ PCI ישנם חיבורי SATA שיכולים להפריע (אני בספק אם הכ. מסך יכנס בסלוט הPCI הראשון).

לא הבנתי מה לא טוב בכ. מסך קומפקטי? ובלי קשר לגודל הכרטיס מה מהם יותר טוב (בגלל שהמוכר בחנות עצבן אותי קצת ושלח אותי לעשות שעורי-בית:angry:).

פורסם

בלוח? אני לא רואה שום הגבלה שבמסגרתה לא יכנס גם כרטיס מסך באורך כפול מאלה שרשמת. כל ממשקי הכוננים עדיין יהיו זמינים לחלוטין.

ה-מה לא טוב זה שאתה מקבל ביצועים נמוכים בגלל הגבלה דמיונית שלא קיימת.

בין GTX650 TI לבין GTX650, לא משנה איזה GTX650, גם SUPER MAX OC EDITION, ה-TI כל כך, כלכך הרבה יותר חזק היות והוא מכיל כמות כפולה של מעבדים פנימיים.

פורסם
  • מחבר

אחרי בחינה מדוקדקת אתה אכן צודק, ניתן להשתמש בסלוט הראשון (שקרוב למעבד) מבלי שהכרטיס יפריע לכלום.

מה שמטריד אותי זה המוכר בחנות שניסה לשכנע אותי שה GTX650 של EVGA יותר טוב מה-650TI :s07:

תודה על העזרה

פורסם

בלי קשר למה בפועל אפשר לדחוף לאן, גם אני אוהב כרטיסים קומפקטיים, שקטים, שלא צורכים הרבה חשמל ולא יקרים. :)

הGTX760 OC, GTX660 והGTX760 AMP של Zotac הם כרטיסים חביבים כאלה. KSP ייבאו אותם תקופה מסוימת, היום עדיין יש שאריות.

פורסם

לא הבנתי מה לא טוב בכ. מסך קומפקטי?:angry:).

פחות מאווררים על גוף הקירור או מאוורר/ים קטנים יותר, מחסנית צלעות קירור קטנה יותר ויכולת פיזור חום נחותה יותר.

פורסם

חכה כמה שעות ?

היום מוכרז ה GTX750. יש כבר בזאפ ומקומות אחרים.

אבל מאוחר יותר בשעת ההכרזה הרשמית יצטרפו עוד דגמים של יצרנים אחרים לרשימות באתרי המכירות השונים

ושווה להיסתכל כי זה שיפור על ה GTX650 ובאותו סדר גודל של מחיר ועם צריכת חשמל נמוכה יותר או דומה.

פורסם

^אני מבין שקשה, אבל צריך להתאפק בתור בעל עניין עם הודעות מסוג "קח מוצר XYZ, סתכל בזאפ, החנות שלי שם".

בלי קשר, GTX 750 הולך להיות חלשלוש ויקר. לא רואה שום סיבה בעולם להעדיף אותו על פני HD 7850 שנמכר במבצע בזול יותר וחזק משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים