עבור לתוכן

צריך מפרט לחלקים לשדרוג ב 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

המחשב הנוכחי:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0

מומרץ ל 3.10mhz, בתוספת קירור Thermalright Ultra Extream + שני מאווררים

DDR2-SDRAM 2X2GB

Gigabyte P35-DS3L

Sappire HD 7770 1GB Mhz Edition (לא עשיתי OC)

Antec VP400p 450W

לפני הכל, האם יש אפשרות להשתמש בקירור במחשב החדש, והאם כדאי בכלל ?

ודבר שני, האם לאחר השדרוג, כרטיס המסך הנוכחי יהווה צוואר בקבוק, או שהוא יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ?

אז למפרט עצמו:

המחשב ישמש למשחקים ולעבודה משרדית.

החלקים שאני צריך:

מעבד, לוח אם, זיכרון RAM ומארז.

(אני מתכוון לעשות OC קליל למעבד)

את שאר החלקים אני אקח מהמחשב הקודם.

(צורב DVD, דיסק קשיח, ספק כוח, כרטיס מסך, קירור, מאווררים, וכרטיס PCI-E של USB3, מסך, טלוויזיה)

פורסם
  • מחבר

בנוגע לקירור, מצאתי מתאם שקיבלתי איתו לתושבת LGA1150 LGA1155 LGA1155

מה שאומר שאפשר להשתמש בו.

בנוגע למארז, אני חושב שאני אוותר. חבל על הכסף, יותר כדאי להשקיע אותו ברכיבים החדשים ולשפץ את המארז הישן.

אז נשארנו עם תקציב של 2000 ש"ח ל:

מעבד, לוח אם, וזיכרון RAM.

פורסם

1. בעיקרון יש שאלון בחוקי פורום מפרטים שאתה אמור לענות עליו:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

2. ביצוע המהרה (overclocking) למעבדים של אינטל מסדרת Core i שונה מביצוע המהרה למעבדים ישנים יותר (סדרת Core 2 Due ומטה). אם אתה מעוניין בביצוע המהרה, אתה צריך מעבד בעל מכפלה פתוחה (סיומת K) ולוח המבוסס על ערכת השבבים Z87 (בהנחה שאנחנו מדברים על הסוקט העדכני ביותר עבור מעבדי אינטל - ה 1150), דבר שמעלה את מחיר הרכיבים. אם אתה לוקח כל צירוף אחר של מעבד ולוח, לא תוכל לבצע המהרה, ולכן מבחינת הביצועים עדיף שכבר תקנה לוח המבוסס על ערכת השבבים H81 ומעבד רגיל (בלי סיומת K).

3. בקשר לכרטיס המסך - עדיף שתבדוק בפורום כרטיסי מסך כדי להיות בטוח. סה"כ זה לא כרטיס מסך גרוע, אבל האם הוא יתפקד טוב במשחקים כבדים? אני לא בטוח.

הערה: אם אתה מחליף כרטיס מסך, שים לב שאולי תצטרך גם ספק כח חזק יותר (תלוי בדגם של כרטיס המסך החדש, אבל סביר להניח שהוא ידרוש בערך פי 2 הספק מהכרטיס הנוכחי לפחות).

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אם ככה, אני אוותר על OC.

אני חושב שאני יסחב עוד שנה (לפחות) עם הכרטיס הקיים.

אני אשמח אם תוכל להמליץ לי באיזה חלקים להשתמש.

(מעבד, לוח וזכרון)

פורסם

1. לא ענית על השאלון הנ"ל, ולכן לא ניתן לדעת מה בדיוק אתה צריך (האם חשוב לך השקט -> קירור שקט יותר למעבד, האם יש תכונות מסויימות שאתה דורש מהלוח -> לוח גדול יותר וכד' ).

2. שילוש טוב ומשתלם בסיסי יהיה:

מעבד: Intel Core i5-4570

לוח: Gigabyte H81M-HD3

זיכרון: 8GB DDR3

מפרט כזה בתוספת קירור טוב למעבד עולה כ 1600-1700 ש"ח (תלוי בחנות).

פורסם
  • מחבר

סלח לי,

פיספסתי אותו קצת...

בנוגע לקירור, כמו שציינתי, אפשר להשתמש בו גם במחשב המשודרג.

quote_icon1.png1. מה התקציב המקסימאלי?

2000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

את כולו

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

כ-200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים, עבודה משרדית וצפיה בתכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

רוב הזמן המחשב עובד בכרום ו Onenote

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים (Call of duty ghost לדוגמה), ומשחקי אסטרטגיה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

המחשב מחובר לטלויזית 32 + מסך 19 אינץ. הטלויזיה 1080 המסך 1400X800/. כשאני משחק, אני משתמש רק בטלויזיה (1080)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא, יש ציוד היקפי מלא + כרטיס קול חיצוני

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

יש צורך רק במעבד, זכרון ולוח אם. את שאר הרכיבים כבר יש

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

7, הקירור הנוכחי עושה את העבודה, והוא יעבור למחשב החדש

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא. אין צורך במערכת או תוכנה, ואת המחשב אני הרכיב בעצמי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

גר בירושלים, אך נייד.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לפחות 8 חיבורי USB

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

כן. בעתיד ישודרג כרטיס המסך.

נערך על-ידי liran_al

פורסם

1. טוב, הלוח שלך הוא בגודל ATX, ולכן המארז שלך יתאים גם ללוחות בגודל ATX וגם ללוחות בגודל micro ATX.

2. מכיוון שהתקציב הוא דיי גדול, אני אמליץ על הלוח H87-HD3 של Gigabyte, שייתן לך ביצועים זהים ל H81-HD3, אך בעל יותר חריצי הרחבה לזיכרון, יותר חריצי הרחבה לכרטיסים, יותר חיבורי SATA, דבר שמגדיל את אפשרויות השידרוג בעתיד, כמו כן יש לו יותר חיבורי USB.

3. המפרט הכי זול אליו הגעתי (בשקלים בודדים בין מספר חנויות) הוא זה:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: 1 846/829 ₪

GA-H87-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: 1 460/451 ₪

KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11...

כמות: 1 365/358 ₪

1671 / 1638 ₪

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/buildyourownpc_show.tmpl?PriceOffer=1392595109101434919

הערות:

א. בלוח הנ"ל יש 6 יציאות USB בפאנל האחורי (4 מסוג USB 3.0 ו-2 מסוג USB 1.1/2.0), וניתן לחבר עוד 8 יציאות (2 מסוג USB 3.0 ו-6 מסוג USB 1.1/2.0), כך שאם יש לך יציאות USB במארז תגיע ל-8 היציאות שביקשת. אם התכוונת ל-8 יציאות USB בפאנל האחורי - תציין זאת ואז נחפש לוח אחר.

ב. בתקציב הנ"ל יש עודף של כ-300 ש"ח מהתקציב שהקצבת. אני לא חושב שמעבד חזק יותר יעזור לך (לא תרגיש הבדל בביצועים, מה גם שמעבדים חזקים יותר יהיו פחות משתלמים), אין טעם בלוח אחר (כל הלוחות יתנו את אותם הביצועים) ו-8GB זיכרון יספיקו לך בשנים הקרובות. אם אתה רוצה, אפשר לקחת בכ-300 ש"ח ספק כח כמו Seasonic PSU S12II-520W (הכי זול שמצאתי בקישור הזה), אבל זה מאד תלוי בכרטיס המסך אליו תרצה לשדרג.

ג. תמיד רצוי לבדוק הצעות גם בחנויות אחרות, שיותר מתאימות לך.

נערך על-ידי smalul

פורסם

הלוח היחיד שאני מכיר בעל 8 כניסות USB אחוריות עולה בסביבות 520₪.

הייתי ממליץ לרדצ מלוח בעל ערכת השבבים H87 כל עוד אין לך דרישות מיוחדות שכן תוכל למצוא שם את אותה כמות חיבורי USB, מעבר לכך אני לא רואה איך תנצל גם בעתיד הרחוק יותר מ16 גיגה של זיכרון, הרי 8 גיגה זה מעל ומעבר לגיימינג ולמשחק הכי דורשני שיש.

במידה ואנחנו לוקחים לוח בעל ערכת השבבים H81 פינינו כ170₪ לתקציב.

הייתי מוכר את הכרטיס מסך החלש שברשותך שמתאים להגדרות בינוניות.

בתקציב הנותר ובזה שיתפנה הייתי חוטף את הכרטיס המצויין והמשתלם הזה:

http://www.tms.co.il/product/11941

הוא בגרסת Ghz ומשתווה בביצועיו לגרסת ה-270X הממותגת מחדש.

עם השילוב הזה תוכל להריץ בשקט משחקים על הגדרות גבוהות.

פורסם

אני מסכים עם idanmal - ניתן לקחת לוח יותר זול, כמו ה Gigabyte H81M-HD3 ובהפרש שנותר (ביחד עם התוספת לחריגה) לקחת את כרטיס המסך 7870 (המאד משתלם) שהוצע פה. הבעיה היא ספק הכח - הבדיקה פה מראה צריכת הספק של 100W במנוחה ולכן בעומס הכרטיס ימשוך הרבה יותר כח (פה למשל מראים צריכת הספק של 188W). בהתחשב בכך שספק הכח לא חדש (לא ברור בן כמה שנים) ושצריכת ההספק של שאר המערכת לא ידועה (המעבד לבדו אמור להיות בעל TDP של 84W), אני לא בטוח שספק הכח הנוכחי יספיק. כמובן שאם מתוכנן שידרוג לכרטיס מסך יותר חזק, כמעט בטוח שיהיה צורך בספק כח חזק יותר. מכיוון ש Liran Alboher כתב שהוא מעוניין במשחקים בהגדרות בינוניות, ושבעתיד הוא מתוכנן שידרוג כרטיס מסך, העדפתי להציע לוח בעל יותר תכונות (ה H87) ולהשאיר אפשרות לקניית ספק כח חזק יותר מאשר להציע קניית כרטיס מסך טוב יותר עכשו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התשובות.

קצת התאכזבתי מספק הכוח וכרטיס המסך. קניתי אותם לפני כשנה, וחשבתי שהם ישארו איתי קצת יותר.

לגבי ה USB, מצאתי כרטיס PCI-E עם 4 סלוטים של USB3, כך שבמקום למצוא לוח אם עם 8 חיבורים, אפשר להשתמש גם בלוח עם 4 ולחבר את הכרטיס. (שישלים ל 8)

בנוסף, אני גם לא רואה סיבה ללוח עם הרבה סלוטים. אף פעם לא חיברתי יותר משני כרטיסי זכרון וכרטיס מסך אחד.

ואני לא חושב שאיי פעם אני הצטרך להוסיף עוד זכרונות. בדרך כלל אני סוחב עם מחשב כ 3 שנים, ואז אין כבר טעם לשדרג זכרונות מבלי לשדרג דברים אחרים כמו לוח אם ומעבד וכרטיס מסך.

בנוגע לשדרוג:

אם אני מתפשר בלוח האם (פחות סלוטים ופחות USB)

ומוסיף לחבילה גם כרטיס מסך וספק כוח איכותי.

כמה אני צריך למתוח את התקציב ?

ובקשר לחנות - אני מעדיף לקנות ב TMS מכיוון שיש להם סניף בירושלים.

נערך על-ידי liran_al

פורסם

קודם כל שיהיה ברור - יש לך כרטיס מסך וספק כח טובים, אין פה שום ספק. האם יש יותר טובים, יותר חזקים ויותר משתלמים מהם - התשובה כמעט תמיד תהיה כן (וזה נכון לרוב הרכיבים במחשב). אם אתה נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלך, אני לא רואה כרגע צורך בהחלפת ספק הכח. אני ציינתי את נושא ספק הכח כי כתבת שאתה רוצה לשדרג את כרטיס המסך בעתיד. כרטיס המסך ש idanmal המליץ עליו הוא מצויין ומאד משתלם נכון להיום, אבל אם אתה מתכוון לקנות אותו, שוב הגענו לנושא ספק הכח (ספק כח איכותי של 450W כמו שיש לך אמור להספיק לך, אבל אני לא בטוח ב 100%, גם בגלל שהוא בן כמה שנים, ואני לא רוצה שתרכיב את המחשב ובסוף הוא לא יעבוד כמו שצריך בגלל ספק הכח).

בקשר לחיבורי ה USB - אם בלוח יש יציאות USB נוספות, אין צורך לקנות כרטיס הרחבה שכולל בקר USB, וכל מה שאתה צריך זה בעצם USB Bracket (ראה תמונות כאן). ניתן למצוא כזה ב ebay בכמה שקלים, בהתאם למספר היציאות וסוג ה USB (לדוגמא - bracket עם 2 יציאות USB 2.0, יש יותר משתלמים מזה). בלוח GA-H81M-HD3 יש 4 יציאות USB 3.0 ו-2 יציאות USB 2.0 בפאנל האחורי, וניתן לחבר עוד 2 יציאות USB 3.0 ועוד 4 יציאות USB 2.0 בעזרת USB header או bracket (בד"כ 2 יציאות USB מתחברות למארז).

בקשר ללוח - אני גם כמעט ולא מוסיף כרטיסי הרחבה ללוח מלבד כרטיס מסך, כך שבאמת גודל הלוח לא אמור לשחק פה תפקיד. זה בעיקר חשוב אם אתה יודע שאתה הולך להוסיף עוד כרטיסים או מתכנן מערך כרטיסי מסך. לכן עבורך גם הלוח הקטן והזול יותר יתאים (לא ציינת שאתה צריך הרבה חיבורי SATA וכתבת שלא תשתמש ביותר מ-2 מודולי זיכרון).

הנה מפרט מ TMS, לבקשתך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪905

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪292

ספק כוח:

Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ BULK

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ

כמות: 1 - מחיר: ₪749

סה"כ: ₪2568

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2517 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3hyznvcj

הערה: אתה תמיד יכול להישאר עם ספק הכח שלך, ואם תראה שהוא לא עומד בדרישות ההספק של כרטיס המסך (המחשב נתקע, כבה וכד') - תקנה ספק כח חדש חזק יותר.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר
קודם כל שיהיה ברור - יש לך כרטיס מסך וספק כח טובים, אין פה שום ספק. האם יש יותר טובים, יותר חזקים ויותר משתלמים מהם - התשובה כמעט תמיד תהיה כן (וזה נכון לרוב הרכיבים במחשב). אם אתה נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלך, אני לא רואה כרגע צורך בהחלפת ספק הכח. אני ציינתי את נושא ספק הכח כי כתבת שאתה רוצה לשדרג את כרטיס המסך בעתיד. כרטיס המסך ש idanmal המליץ עליו הוא מצויין ומאד משתלם נכון להיום, אבל אם אתה מתכוון לקנות אותו, שוב הגענו לנושא ספק הכח (ספק כח איכותי של 450W כמו שיש לך אמור להספיק לך, אבל אני לא בטוח ב 100%, גם בגלל שהוא בן כמה שנים, ואני לא רוצה שתרכיב את המחשב ובסוף הוא לע יעבוד כמו שצריך בגלל ספק הכח).

בקשר לחיבורי ה USB - אם בלוח יש יציאות USB נוספות, אין צורך לקנות כרטיס הרחבה שכולל בקר USB, וכל מה שאתה צריך זה בעצם USB Bracket (ראה תמונות כאן). ניתן למצוא כזה ב ebay בכמה שקלים, בהתאם למספר היציאות וסוג ה USB (לדוגמא - bracket עם 2 יציאות USB 2.0, יש יותר משתלמים מזה). בלוח GA-H81M-HD3 יש 4 יציאות USB 3.0 ו-2 יציאות USB 2.0 בפאנל האחורי, וניתן לחבר עוד 2 יציאות USB 3.0 ועוד 4 יציאות USB 2.0 בעזרת USB header או bracket (בד"כ 2 יציאות USB מתחברות למארז).

בקשר ללוח - אני גם כמעט ולא מוסיף כרטיסי הרחבה ללוח מלבד כרטיס מסך, כך שבאמת גודל הלוח לא אמור לשחק פה תפקיד. זה בעיקר חשוב אם אתה יודע שאתה הולך להוסיף עוד כרטיסים או מתכנן מערך כרטיסי מסך. לכן עבורך גם הלוח הקטן והזול יותר יתאים (לא ציינת שאתה צריך הרבה חיבורי SATA וכתבת שלא תשתמש ביותר מ-2 מודולי זיכרון).

הנה מפרט מ TMS, לבקשתך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪905

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

ספק כוח:

Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ BULK

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ

כמות: 1 - מחיר: ₪749

סה"כ: ₪2568

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2517 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3hyznvcj

הערה: אתה תמיד יכול להישאר עם ספק הכח שלך, ואם תראה שהוא לא עומד בדרישות ההספק של כרטיס המסך (המחשב נתקע, כבה וכד') - תקנה ספק כח חדש חזק יותר.

תודה על התשובה.

שאני חושב על זה, יכול להיות שכבר עכשיו הספק לא עושה את העבודה שלו.

לפעמים שאני מנסה להדליק את המחשב, נראה כאלו הוא "מתקשה" להדלק.

(כשאני מדליק, המסך שחור, והמאווררים משמעים קול עולה ויורד)

זה לא קורה כל יום, בערך פעם בשבוע שבועיים. כשזה קורה אני מנתק את המחשב מהחשמל לדקה או שתיים, מחבר ומדליק. (זה בד"כ פותר את הבעיה)

בנוגע לSATA, אני חושב ששני חיבורים יספיקו. (צורב ודיסק קשיח).

בנוגע לכרטיס USB, כבר יש לי כזה:

http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-Host-Controller-Card-PCI-E-/291080945709?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item43c5c6c02d

אני פשוט אחבר אותו ליד כרטיס המסך.

אני חושב שאני אזמין את המעבד, הזכרון, לוח האם וספק הכוח.

לאחר ההרכבה אני אבדוק את הביצועים במשחקים ואם הביצועים לא יספקו אותי, אני אקנה גם את כרטיס המסך.

פורסם

1. תתחדש.

2. אל תשכח לחבר את הדיסקים הקשיחים שלך לחיבורי ה SATA 6Gb/s, במיוחד אם מדובר בכונני SSD או בכוננים שתומכים ב SATA 6Gb/s.

3. אם יש לך במארז יציאות קדמיות ל USB 3.0 - תחבר אותן ללוח. אם יש לך יציאות מסוג USB 2.0 במארז - גם אותן ניתן לחבר ללוח, אבל לחיבור אחר.. בכל מקרה יהיו לך 8 יציאות USB (בהנחה שיש לך יציאות USB במארז).

4. אם אתה קונה כרטיס מסך חזק יותר, שדורש הספק גדול יותר, מומלץ להתייעץ לגבי ספק הכח - יכול להיות שהוא לא יספיק.

5. אתה יכול לנסות למכור את המעבד והזיכרון מהמחשב הנוכחי, כמו גם את כרטיס המסך כפי ש idanmal הציע, ובסכום שתקבל לקנות את ה 7870.

פורסם
  • מחבר
1. תתחדש.

2. אל תשכח לחבר את הדיסקים הקשיחים שלך לחיבורי ה SATA 6Gb/s, במיוחד אם מדובר בכונני SSD או בכוננים שתומכים ב SATA 6Gb/s.

3. אם יש לך במארז יציאות קדמיות ל USB 3.0 - תחבר אותן ללוח. אם יש לך יציאות מסוג USB 2.0 במארז - גם אותן ניתן לחבר ללוח, אבל לחיבור אחר.. בכל מקרה יהיו לך 8 יציאות USB (בהנחה שיש לך יציאות USB במארז).

4. אם אתה קונה כרטיס מסך חזק יותר, שדורש הספק גדול יותר, מומלץ להתייעץ לגבי ספק הכח - יכול להיות שהוא לא יספיק.

5. אתה יכול לנסות למכור את המעבד והזיכרון מהמחשב הנוכחי, כמו גם את כרטיס המסך כפי ש idanmal הציע, ובסכום שתקבל לקנות את ה 7870.

לגבי הספק, התכוונת לספק חזק יותר מהספק שלי ? או מספק חזק יותר מהספק שהומלץ כאן ?

כי אם הספק Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ BULK, הוא לא חזק מספיק, אני לא רואה טעם לרכוש אותו.

אין טעם לרכוש (שוב) ספק כוח שישאר איתי רק כשנה.

פורסם

הוא התכוון לספק שלך שעלול להיות גבולי בהתחשב בעובדה שהוא גרסה בסיסית,כמות הוואטים בו גבולית ועברו עליו כמה שנים, מה שיכול לפגום בנצילות שלו.

ה-S12 520W יהיה מעל ומעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים